Pearle Opticiens Delft Delft

Pearle Opticiens Delft

Bij Pearle Opticiens Delft gelegen aan de Jac Gerritstraat 1/1-A in Delft kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pearle Opticiens Delft is één van de 17 locaties in Delft op CardMapr.

Pearle Opticiens Delft

Jac Gerritstraat 1/1-A in Delft

Betalen met creditcards bij Pearle Opticiens Delft in Delft

In Delft aan de Jac Gerritstraat 1/1-A bevindt zich Pearle Opticiens Delft. Bij Pearle Opticiens Delft kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Opticien, scoort Pearle Opticiens Delft een 6.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Pearle Logo

Categorie

Opticien

Stad

Delft

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

6.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

015 214 4466
Routebeschrijving
Pearle Opticiens Delft Delft
Pearle Opticiens Delft Delft
Pearle Opticiens Delft Delft

Reviews

Wat zeggen anderen over Pearle Opticiens Delft?

Pearle Opticiens Delft wordt gewaardeerd met een 3.4 gebasseerd op 14 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Beeldschermbril opgehaald zit in de glazen geen filter voor blauw licht, had ik moeten vermelden bij de aanschaf. Als de verkoopster wat meer aandacht had gehad voor haar werk had zij het moeten vragen. De medewerkers van Pearle Opticiens Delft hebben meer aandacht voor hun mobiele telefoon.

Lees verder

1/5

Enkele maanden nadat de garantie verlopen was liet de coating van de glazen van mijn bril los. En ik had de duurste glazen gekozen omdat ik geen troep wilde. Weer nieuwe bril dus. Maar niet hier.

Lees verder

1/5

Vanmiddag geweest, hele fijne zaak met zeer vriendelijk en eerlijk personeel.

Lees verder

5/5

Ben er terecht gekomen toen het pootje van mijn bril deels afgebroken was. Bij Specsavers wilden ze me niet helpen omdat ik de bril in het dorp van mijn ouders gekocht had. Echter bij Pearle deden ze totaal niet moeilijk en hebben ze het gewoon kosteloos gerepareerd. Daarna besloten nachtlenzen te nemen bij deze opticien, en altijd geweldige service. Ik kan er altijd terecht, en ze draaien hun hand ook niet om voor het gratis verwisselen van de glazen van mijn niet bij hen gekochte brillen bijvoorbeeld.

Lees verder

5/5

Onprettige ervaring met deze zaak. Ik wilde gewoon even kijken welke monturen ze hadden. Een medewerker bleef maar achter mij staan en aandringen om allerlei monturen te proberen die totaal niet mijn stijl waren, zoals ik meerdere keren had aangegeven. Uiteindelijk was de maat vol en heb ik maar vriendelijk bedankt en heb rustig in de overliggende brillenzaken verder gekeken waar het personeel een stuk minder opdringerig was.

Lees verder

2/5

Betaal met American Express creditcards bij Pearle Opticiens Delft

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Delft in Delft kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Delft

Benieuwd naar andere locaties in Delft waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Delft zijn er nog 17 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Delft
ICI PARIS XL Delft Verzorging

ICI PARIS XL

Bastiaansplein 2

Aktiesport Delft Sportwinkel

Aktiesport

Jacob Gerritstraat 6

Rituals Delft Verzorging

Rituals

Jacob Gerritstraat 26