Pearle Opticiens Eindhoven Eindhoven

Pearle Opticiens Eindhoven

Bij Pearle Opticiens Eindhoven gelegen aan de Meerplein 22 in Eindhoven kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pearle Opticiens Eindhoven is één van de 45 locaties in Eindhoven op CardMapr.

Pearle Opticiens Eindhoven

Meerplein 22 in Eindhoven

Betalen met creditcards bij Pearle Opticiens Eindhoven in Eindhoven

In Eindhoven aan de Meerplein 22 bevindt zich Pearle Opticiens Eindhoven. Bij Pearle Opticiens Eindhoven kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Opticien, scoort Pearle Opticiens Eindhoven een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Pearle Logo

Categorie

Opticien

Stad

Eindhoven

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

040 235 1130
Routebeschrijving

Reviews

Wat zeggen anderen over Pearle Opticiens Eindhoven?

Pearle Opticiens Eindhoven wordt gewaardeerd met een 4 gebasseerd op 6 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Wordt er goed geholpen en men heeft tijd voor je.

Lees verder

5/5

Om 11.15 aanwezig voor een oogmeting om 11.30 en daarop volgend bestellen van monturen. Na behandelen andere klant wordt ons niks gevraagd dus wij wachten dan netjes tot 11.30, misschien is ze druk.  Ik had mijn dochtertje mee en mijn zusje, mijn dochter had 2 snoepjes op en ik 1 (van de 100 die er lagen) tijdens het wachten om geholpen te worden. Waarna mevrouw het hele snoep plateau achter legt.  Ik vraag waarom ze de snoep achter legt, waarop mevrouw zich van de domme houdt. Ik vraag of er een limiet is van het aantal te pakken snoepjes. Mevrouw zegt: ja, anders is er niks voor andere klanten. Terwijl er op 3 plateaus snoep liggen, dus zeker 100 merkloze snoepjes. Dus ik zeg: Ok ik probeer mijn dochter te vermaken terwijl ik wacht om geholpen te worden, waarom zeg je niet dat we geen snoep mogen pakken. Mevrouw: ja dat komt ook zo over. Ik: en hoe komt dit nu over dan? Mag ik dan aan de oogmeting waar ik de afspraak voor heb om 11.30. Mevrouw kijkt in de computer en besluit mij te helpen Ik word naar het kamertje geleid waar ik mijn lenzen mag uit doen om 11.35.  Mevrouw loopt weg en komt niet terug en helpt een andere klant. Ik blijf wachten tot 12.00 maar ben achter gelaten en word niet meer geholpen. Geen mededeling dat we even moeten wachten of hoe lang dat zal zijn, we worden gewoon genegeerd.  Om 12 uur zeg ik, sorry maar we gaan weg want mijn kind moet eten. Waarop mevrouw zegt: ja de volgende keer eerder komen en je lenzen vast uit doen. Sorry? Ik was een kwartier eerder en mijn lenzen uit doen kost mij 10 seconden. Is dit ineens mijn schuld?  Hele nare ervaring bij deze Pearle op verschillende fronten; slechte service, onvriendelijke oudere dame. Hier ga ik zeker niet mijn brillen kopen.

Lees verder

1/5

Hier mijn zonnebril gehaald waarbij ze mij goed en geduldig heeft geholpen.

Lees verder

5/5

I bought sun glasses for my son here. Frame required some modifications to a better fit. They were very helpful.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Pearle Opticiens Eindhoven

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Eindhoven in Eindhoven kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Eindhoven

Benieuwd naar andere locaties in Eindhoven waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Eindhoven zijn er nog 45 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Eindhoven
Sopranos Eindhoven Restaurant

Sopranos

Stationsplein 9

Burger King Eindhoven Fastfood

Burger King

Neckerspoel 10

de Bijenkorf Eindhoven Eindhoven Mode