Pearle Opticiens Eindhoven - Stratum Eindhoven

Pearle Opticiens Eindhoven - Stratum

Bij Pearle Opticiens Eindhoven - Stratum gelegen aan de Heezerweg 270 in Eindhoven kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pearle Opticiens Eindhoven - Stratum is één van de 45 locaties in Eindhoven op CardMapr.

Pearle Opticiens Eindhoven - Stratum

Heezerweg 270 in Eindhoven

Betalen met creditcards bij Pearle Opticiens Eindhoven - Stratum in Eindhoven

In Eindhoven aan de Heezerweg 270 bevindt zich Pearle Opticiens Eindhoven - Stratum. Bij Pearle Opticiens Eindhoven - Stratum kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Opticien, scoort Pearle Opticiens Eindhoven - Stratum een 6.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Pearle Logo

Categorie

Opticien

Stad

Eindhoven

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

6.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

040 249 0269
Routebeschrijving
Pearle Opticiens Eindhoven - Stratum Eindhoven
Pearle Opticiens Eindhoven - Stratum Eindhoven

Reviews

Wat zeggen anderen over Pearle Opticiens Eindhoven - Stratum?

Pearle Opticiens Eindhoven - Stratum wordt gewaardeerd met een 3.3 gebasseerd op 12 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

In de winkel geweest om mijn brilpootjes te laten vastzette. Wat een ongeïnteresseerde en onverzorgde en ongeschoren man werkt hier. Ik kwam in de winkel en deze meneer was iets aan het doen op een komputer er kon nog geen knikje of gedag vanaf keek me wel een keer aan maar draaide toen weer weg en hij zat helemaal onderuitgezakt. Dus ik wacht bij de balie een tijdje en nog steeds geen reaktie tot er iemand van achter in de winkel kwam die me wel goed hielp. De pootjes waren weer vast en ze had zelfs nieuwe neus vleugels op gedaan en de bril gepoetst. En toen ik vroeg hoe ik mijn bril moest schoon maken kreeg ik een flesje met brillen spray mee om te proberen. Dus helaas geen hele goeie eerste ervaring maar verder wel goeie hulp daarna

Lees verder

3/5

Zaterdagochtend bij Pearl geweest voor een kapotte computer bril. Dit was een dure bril waar het pootje van afgebroken was. De bril was niet daar gekocht en kon nog gerepareerd worden. S' middags werd ik gebeld dat de reparatie al klaar was. Kostenloos ! Service van de zaak ! Hij was ook nog gepoetst en van nieuwe neuskussentjes voorzien. Dat noem ik nog eens service. Waar zie je dat tegenwoordig nog ? Vriendelijk personeel. Ik ga er zeker terug komen.

Lees verder

5/5

na een goede ervaring met pearl in wc woensel 3 jaar geleden, vandaag op de heezerweg een geheel andere ervaring. degene die de oogmeting deed was totaal ongeinteresseerd. deze desinteresse zette zich voort gedurende mijn bezoek. ik heb uiteraard geen bril gekocht

Lees verder

1/5

Super slecht personeel totaal niet vriendelijk en laten het je maar in je eentje uitzoeken ging brillen passen en ze komen niet eens helpen en ook geen glimlach te zien je voelt je er totaal niet welkom

Lees verder

1/5

Vandaag in deze winkel geweest. Half uur brillen staan passen in een lege winkel en niemand die even naar je toe komt. Ongelooflijk. Wilde nieuwe bril en contactlenzen. Ik kijk wel even verder..

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Pearle Opticiens Eindhoven - Stratum

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Eindhoven - Stratum in Eindhoven kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Eindhoven

Benieuwd naar andere locaties in Eindhoven waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Eindhoven zijn er nog 45 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Eindhoven
Sopranos Eindhoven Restaurant

Sopranos

Stationsplein 9

Burger King Eindhoven Fastfood

Burger King

Neckerspoel 10

de Bijenkorf Eindhoven Eindhoven Mode