Pearle Opticiens Goes Goes

Pearle Opticiens Goes

Bij Pearle Opticiens Goes gelegen aan de Kolveniershof 22-24 in Goes kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pearle Opticiens Goes is één van de 9 locaties in Goes op CardMapr.

Pearle Opticiens Goes

Kolveniershof 22-24 in Goes

Betalen met creditcards bij Pearle Opticiens Goes in Goes

In Goes aan de Kolveniershof 22-24 bevindt zich Pearle Opticiens Goes. Bij Pearle Opticiens Goes kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Opticien, scoort Pearle Opticiens Goes een 9.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Pearle Logo

Categorie

Opticien

Stad

Goes

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0113 228 727
Routebeschrijving
Pearle Opticiens Goes Goes
Pearle Opticiens Goes Goes

Reviews

Wat zeggen anderen over Pearle Opticiens Goes?

Pearle Opticiens Goes wordt gewaardeerd met een 4.8 gebasseerd op 5 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Deze zaak is een aanrader voor iedereen. De service en persoonlijke aandacht is vanzelf sprekend. De kennis en vaardigheden die je mag verwachten van de medewerkers is zeer goed te noemen. De afwikkeling van de bestelling is uitstekend, snel en professioneel.

Lees verder

5/5

Vriendelijk, deskundig en behulpzaam. Ook bij aanschaf van een goedkope bril krijg je alle aandacht en service. Een positieve ervaring, 100% tevreden.

Lees verder

5/5

In tegenstelling tot andere "keten"-opticiens wèl vakkundig personeel. Wat een fijne zaak met vakkundig en vriendelijk personeel. Hier zijn ze geïnteresseerd in wat jij wilt, en niet in wat ze zelf graag kwijt willen. Aanrader.

Lees verder

5/5

DE HAAL EN BRENG SERVICE .....een mooie uitkomst voor actieve Senioren van de Erasmuspark in Goes. Mijn moeder -84- had een andere bril nodig.Omdat mijn moeder slecht ter been is,mocht ik met haar mee.Keurig en op tijd werden we samen gehaald vanuit haar"Saturnus"- appartement.Terwijl mijn moeder vakkundig onder de "loep"werd gehouden door een van de medewerkers ( Ella ) mocht ik genieten van een heerlijk kopje koffie.Na verloop werden er monturen gehaald - getoond en gepast.Immers het was best wel jaren geleden dat ze een andere bril had aangeschaft. Vrij snel had mijn moeder er een gekozen.Al met al werd ze deskundig geholpen,maar vooral met geduld en respect.Dit is ook aan te bevelen voor andere de- actieve- Senioren uit de directe omgeving. PEARLE-GOES -Bedankt

Lees verder

5/5

Goeie zaak. Prettig personeel. Ze weten waar ze mee bezig zijn. Zeer goed geholpen.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Pearle Opticiens Goes

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Goes in Goes kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Goes

Benieuwd naar andere locaties in Goes waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Goes zijn er nog 9 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Goes
ALDI Goes Supermarkt

ALDI

Molenplein 6

Pearle Opticiens Goes Goes Opticien

Pearle Opticiens Goes

Kolveniershof 22-24

vanHaren schoenen Goes Mode

vanHaren schoenen

Lange Kerkstraat 45