Pearle Opticiens Maastricht Maastricht

Pearle Opticiens Maastricht

Bij Pearle Opticiens Maastricht gelegen aan de Vrijthof 16-A in Maastricht kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pearle Opticiens Maastricht is één van de 33 locaties in Maastricht op CardMapr.

Pearle Opticiens Maastricht

Vrijthof 16-A in Maastricht

Betalen met creditcards bij Pearle Opticiens Maastricht in Maastricht

In Maastricht aan de Vrijthof 16-A bevindt zich Pearle Opticiens Maastricht. Bij Pearle Opticiens Maastricht kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Opticien, scoort Pearle Opticiens Maastricht een 7.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Pearle Logo

Categorie

Opticien

Stad

Maastricht

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

043 321 4480
Routebeschrijving
Pearle Opticiens Maastricht Maastricht
Pearle Opticiens Maastricht Maastricht
Pearle Opticiens Maastricht Maastricht

Reviews

Wat zeggen anderen over Pearle Opticiens Maastricht?

Pearle Opticiens Maastricht wordt gewaardeerd met een 3.7 gebasseerd op 14 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Mijn moeder is hier voor een bril geweest en ze hadden geen geduld voor haar, hebben haar onvriendelijk bejegend en een belachelijk montuur aangesmeerd. Erg jammer dat ze geen extra tijd en moeite investeren in klanten die verbaal wat minder sterk zijn. Zelf heb ik hier in het verleden ook een bril aangeschaft en kreeg er dagelijks hoofdpijn van. Na een second opinion bij oogwereld Ritchi, waar ze ook minstens drie keer zoveel tijd aan een oogmeting besteden. Bleek dat mijn bril veel te sterk was voor mijn ogen. Hierop bij hun een bril aangeschaft en mijn hoofdpijnklachten zijn afgenomen tot enkele dagen in de maand. Ik zou zeggen, bezuinig niet op je ogen en ga naar een zaak waar ze echt met passie, kennis en ervaring alle tijd en energie die nodig is investeren om jou aan een goede bril te helpen.

Lees verder

1/5

Gister daar geweest voor ogen te laten meten ben geholpen door elena heel goed rustig gedaan goede uitleg en leuke bril en zonne bril uitgezocht

Lees verder

5/5

Goed geholpen met de bril was oor los gemaakt en voor niks prima service top

Lees verder

5/5

Ik ben al 17 jaar vaste klant bij Pearle Maastricht en ben nog altijd 100% tevreden! Het personeel/medewerkers zijn uiterst deskundig alsook de oogmetingen en bovendien zeer vriendelijk en attent voor de klant. De service is uitstekend en ik kan iedereen dit filiaal van harte aanbevelen. Voor elke beurs is er een bril, de keuze in monturen ruim toereikend en er zijn regelmatig leuke acties. Het is heel fijn, dat het ook mogelijk is om online een montuur te kiezen om deze in het filiaal (naar keuze) te passen. Alle medewerkers: bedankt voor jullie uitstekende toewijding voor ons als klant! 👍💐😘

Lees verder

5/5

Bril, overigens aangeschaft in dit filiaal, beetje scheef. Zeer vriendelijke medewerker helpt direct. Geen geblabla van 'is wel op eigen risico' (eerdere ervaring) maar gewoon doen, en goed. Met een prettige dag en bedankt worden wij uitgeleide gedaan. Helemaal prima!

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Pearle Opticiens Maastricht

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Maastricht in Maastricht kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Maastricht

Benieuwd naar andere locaties in Maastricht waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Maastricht zijn er nog 33 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Maastricht
Bastion Hotel Maastricht - Centrum Maastricht Overnachting
Rituals Maastricht Verzorging

Rituals

Grote Staat 37

Hans Anders Opticien Maastricht Maastricht Opticien