Pillows Luxury Boutique Hotel Anna Van Den Vondel map

Pillows Luxury Boutique Hotel Anna Van Den Vondel

9.6 ยท 161 recensies

Anna van Den Vondelstraat 6, Amsterdam

Pillows Luxury Boutique Hotel Anna Van Den Vondel
Pillows Luxury Boutique Hotel Anna Van Den Vondel Pillows Luxury Boutique Hotel Anna Van Den Vondel
Pillows Luxury Boutique Hotel Anna Van Den Vondel Pillows Luxury Boutique Hotel Anna Van Den Vondel
Pillows Luxury Boutique Hotel Anna Van Den Vondel

Over Pillows Hotels

Aan de Anna van Den Vondelstraat 6 in het gebied 'Vondelparkbuurt Midden' in Amsterdam ligt Pillows Luxury Boutique Hotel Anna Van Den Vondel. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 161 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Pillows Luxury Boutique Hotel Anna Van Den Vondel accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Vondelparkbuurt Midden hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Pillows Luxury Boutique Hotel Anna Van Den Vondel

Overnacht en boek je hotelkamer bij Pillows Luxury Boutique Hotel Anna Van Den Vondel. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Adriana Bonita Aziz
Google Maps Logo

Het Mooiste Hotel van Nederland !

Adriana Bonita Aziz 3 maanden geleden
Fabienne Prive
Google Maps Logo

De foto ze laat zien naar de web site is niet echt vies hotel en raar medewerken .Discriminatie en agressie.Is niet leuk ook niet leuk hotel, Ik advies niemand en amsterdam hebben veel hotel en luxe dit niet manier is raar man heb ook een Braziliaans ook raar. Pas op mensen raar niet betalen voor vies.

Fabienne Prive 9 maanden geleden
Joline Keijzer
Google Maps Logo

Klein, maar fijn!

Joline Keijzer 9 maanden geleden
Truus Dijk Van
Google Maps Logo

Super mooi plekje

Truus Dijk Van 11 maanden geleden
Jasmijn den Mulder
Google Maps Logo

We hebben genoten en wat een leuk sfeervol hotel met een top ontbijt. Bedankt voor de goede service.

Jasmijn den Mulder 1 jaar geleden
Pauline
Google Maps Logo

Voor een nachtje Amsterdam dit hotel uitgekozen, ontvangst was erg hartelijk! De aankleding is erg mooi en de huis-geur is heerlijk. We kregen een gratis upgrade naar een grote kamer, wat altijd een leuke verassing is natuurlijk. De kamer was erg mooi aangekleed en het bed lag lekker. Zeker een aanrader!

Pauline 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Pillows Hotels

Goed nieuws! Bij Pillows Luxury Boutique Hotel Anna Van Den Vondel in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
Pillows Hotels

Alle Pillows Hotels hotels

Benieuwd naar andere Pillows Hotels hotels in Nederland? Pillows Hotels heeft in totaal 4 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Vondelparkbuurt Midden) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Pillows Hotels lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Pillows Hotels hotels
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.