Pita map

Pita

8.6 · 114 recensies

Bellamyplein 51, Amsterdam

Pita
Pita Pita
Pita Pita
Pita

Over The Breda Group

Aan de Bellamyplein 51 in het gebied 'Bellamybuurt Zuid' in Amsterdam ligt Pita. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 114 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Pita accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Bellamybuurt Zuid hebben we nog 6 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Bart Uriot
Google Maps Logo

Het personeel is super vriendelijk en daarnaast is het eten ook nog erg goed! Het brood is lekker en de pita is goed gevuld. Zeker een aanrader!

Bart Uriot 1 maand geleden
Ash
Google Maps Logo

Reversed kapsalon was koud. Nieteens enigszins warm, kaas die erop zat was niet gesmolten en ook ijskoud. Terug gebracht en er werd beweerd dat die wel de oven in was gegaan maar door de koude sla dat alles snel was afgekoeld. Erg jammer

Ash 5 maanden geleden
Johanneke van Iwaarden
Google Maps Logo

Neem de kapsalon!

Johanneke van Iwaarden 8 maanden geleden
G R
Google Maps Logo

Qua smaak best lekkere broodjes, de pita zelf mag wel wat korter gebakken worden, deze was voor mij iets te krokant. Maar een groot nadeel vind ik toch echt wel de prijs. €7,50 voor een kleine pita is gewoon veel te duur. Want het broodje was ook echt letterlijk klein en in 5 happen weg.

G R 1 jaar geleden
Claudio Nadalini
Google Maps Logo

Zó lekker

Claudio Nadalini 1 jaar geleden
Sebastiaan Mulder
Google Maps Logo

Heeeeerlijke pita weer! Komen er snel meer binnenslepen! X Sebas en Lil

Sebastiaan Mulder 3 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij The Breda Group

Goed nieuws! Bij Pita in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
The Breda Group

Alle The Breda Group restaurants

Benieuwd naar andere The Breda Group restaurants in Nederland? The Breda Group heeft in totaal 5 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Bellamybuurt Zuid) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van The Breda Group lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle The Breda Group restaurants
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.