Pizzeria Burgemeester van Napels map

Pizzeria Burgemeester van Napels

8 · 1.001 recensies

Ruiterskwartier 115, Leeuwarden

Open

Pizzeria Burgemeester van Napels
Pizzeria Burgemeester van Napels Pizzeria Burgemeester van Napels
Pizzeria Burgemeester van Napels Pizzeria Burgemeester van Napels Pizzeria Burgemeester van Napels Pizzeria Burgemeester van Napels Pizzeria Burgemeester van Napels Pizzeria Burgemeester van Napels Pizzeria Burgemeester van Napels Pizzeria Burgemeester van Napels Pizzeria Burgemeester van Napels Pizzeria Burgemeester van Napels Pizzeria Burgemeester van Napels Pizzeria Burgemeester van Napels Pizzeria Burgemeester van Napels Pizzeria Burgemeester van Napels Pizzeria Burgemeester van Napels Pizzeria Burgemeester van Napels
Bekijk meer
Pizzeria Burgemeester van Napels

Over deze locatie

Geniet van overheerlijke pizza's en pasta's, in een sfeervol maar stoer interieur. Laat Napels je verassen en geniet in het Hartje van Leeuwarden van de Italiaanse keuken.

Aan de Ruiterskwartier 115 in het gebied 'Nieuwestad' in Leeuwarden ligt Pizzeria Burgemeester van Napels. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.001 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Pizzeria Burgemeester van Napels accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 98 locaties in Leeuwarden waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Nieuwestad hebben we nog 12 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Pizzeria Burgemeester van Napels

Goed nieuws! Bij Pizzeria Burgemeester van Napels in Leeuwarden kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Leeuwarden

Leeuwarden is een stad vol charme. Hier kan je ronddwalen en de vele monumenten bekijken, genieten van de historie en/of van een biertje genieten in een van haar leuke speciaalbier café's.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Leeuwarden. Meer van dit lees je in onze Leeuwarden City Guide.