Poké Perfect map

Poké Perfect

8.4 · 277 recensies

Kinkerstraat 71A, Amsterdam

Poké Perfect
Poké Perfect Poké Perfect
Poké Perfect Poké Perfect
Poké Perfect

Over Poké Perfect

Bij Poké Perfect eet je duurzaam, snel en gezond een lekkere hap! Hier serveren ze gezonde Hawaiiaanse gerechten. Zoals poké bowls (rijst) of lekkere sushirrito's.

Aan de Kinkerstraat 71A in het gebied 'Da Costabuurt Zuid' in Amsterdam ligt Poké Perfect. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 277 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Poké Perfect accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Da Costabuurt Zuid hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Jurriaan Randoe
Google Maps Logo

Vanavond voor het eerst hier een poke bowl gehaald: De spicy tuna. Toen het meisje de toppings aan opscheppen was had ik al het idee dat dit wat weinig was. Eenmaal thuis bleek het inderdaad een grote kom rijst, zuinigjes belegd met wat tonijn, endame boontjes en hier en daar een sliertje wortel. Weinig saus, ook zeker niet spicy. Vooral veel natte rijst zitten eten. Niet echt wat ik verwacht had dus. Maar misschien gewoon een foutje van het meisje, wat er volgens mij nog niet zo lang werkte.

Jurriaan Randoe 4 maanden geleden
Immanuéla Mensah
Google Maps Logo

Dit was de lekkerste poke bowl wat ik in Amsterdam heb gegeten. Ik ben vandaag 9 januari naar de locatie kinkerstraat geweest rond 20:30. Ik ben super goed geholpen door een dame. Jammer dat ik haar naam niet heb gevraagd. Getinte dame met zwart haar, als je dit leest Bedankt dat je ons zo goed heb geholpen ik zal hier zeker weten vaker komen. Ik ben met een goed gevoel naar huis gegaan door jou. Proficiat!

Immanuéla Mensah 4 maanden geleden
Naomi Muller
Google Maps Logo

Gatverdamme. De sushirijst is extreem plakkerig, tot op het punt waar het meer een glutineuze massa is dan rijst, en toch tegelijkertijd droog en hard. Geen idee hoe ze dit voor elkaar krijgen. Persoon achter de balie sprak amper engels, laat staan Nederlands en was enorm ongeïnteresseerd en leek geïrriteerd dat ik niet binnen n seconde wist wat ik wou. Toppings staan open en bloot waardoor de groente uitgedroogd is.

Naomi Muller 5 maanden geleden
Petra Brouwer
Google Maps Logo

Vanavond besteld, ik bestel regelmatig bij Poke Perfect via Thuisbezorgd. Mijn (zieke) dochter heeft besteld via de app. Kennelijk stond die per ongeluk op afhalen, wij wisten niet eens dat dat kon hij Thuisbezorgd. Dacht dat het ook Thuisbezorgd heet omdat je eten dan thuis wordt bezorgd. Maar goed, onze fout, uiteindelijk. Maar de reactie van Poke Perfect vind ik echt erg onprettig. Jullie hebben blijkbaar de bestelling een uur laten staan. Hebben mij niet gecontacteerd. Wel Thuisbezorgd gebeld toen jullie dicht gingen. Thuisbezorgd heeft mij gebeld en toen jullie, maar er bleek geen gesprek met jullie mogelijk om hier iets op te bedenken. Wij dus geen eten en het geld kwijt. Vervolgens heb ik een review geplaatst. Daarna kreeg ik een mail, inmiddels twee, van jullie waarin in totaal een keer of zes, zeven wordt gesteld dat het toch echt mijn eigen fout, schuld etc is. En boos over de review. Maar geen enkele blijk van begrip van dat het vervelend voor ons was, geen enkele kleine geste, niets. Niks over dat je ons misschien tegemoet wilt komen. Na deze onprettige mails het verzoek om te bellen. Tja als er alleen maar op hoge toon steeds maar weer wordt gezegd dat het mijn eigen schuld is heb ik weinig hoop dat dit een constructief gesprek zou worden. Al met al: onaardig en vervelend. En onbegrijpelijk, aangezien ik regelmatig bestel de bij jullie. Nu dus niet meer. Zo ga je niet met je klanten om, vind ik.

Petra Brouwer 10 maanden geleden
Mirjam Debets
Google Maps Logo

Supersnel geholpen, bowl met gyozas is m'n favoriet!

Mirjam Debets 11 maanden geleden
.block-infinite { background: #67b782 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #67b782 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #67b782 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #539368 !important; }
Poké Perfect

Alle Poké Perfect restaurants

Bij Poké Perfect eet je duurzaam, snel en gezond een lekkere hap! Hier serveren ze gezonde Hawaiiaanse gerechten. Zoals poké bowls (rijst) of lekkere sushirrito's.

Benieuwd naar andere Poké Perfect restaurants in Nederland? Poké Perfect heeft in totaal 8 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Da Costabuurt Zuid) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Poké Perfect lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Poké Perfect restaurants
Poké Perfect
Poké Perfect
Poké Perfect
Poké Perfect
Poké Perfect
Poké Perfect
Poké Perfect
Poké Perfect
Poké Perfect
Poké Perfect
Poké Perfect
Poké Perfect
Poké Perfect
Poké Perfect
Poké Perfect
Poké Perfect
Poké Perfect
Poké Perfect
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.