Proeflokaal Bregje map

Proeflokaal Bregje

7.4 · 587 recensies

Belfort 136, Almere

Proeflokaal Bregje
Proeflokaal Bregje Proeflokaal Bregje
Proeflokaal Bregje Proeflokaal Bregje
Proeflokaal Bregje

Over Proeflokaal Bregje

Bij Proeflokaal Bregje kan je genieten van traditionele gerechten. Met haar variatie aan gerechten en dranken is er voor ieders wat wils.

Aan de Belfort 136 in het gebied 'Centrum Almere Stad' in Almere ligt Proeflokaal Bregje. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 587 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Proeflokaal Bregje accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 142 locaties in Almere waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum Almere Stad hebben we nog 72 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Ikke Ben
Google Maps Logo

Vanavond gegeten met 5 personen maar wat een rommeltje. Duurde eeuwigheid voor we überhaupt gezien werden. voorgerecht 35 minuten op moeten wachten. Hoofdgerecht kwam allemaal niet tegelijkertijd. 1 persoon kreeg 20 minuten later pas zijn gerecht. Veel was koud en niet volledig. Het piepjonge personeel doet zijn best maar toen wij om een leidinggevende vroegen bleek dat een tiener eveneens. Directie van deze toko moet zich dus vreselijk schamen! Hoe durf je zo een jongedame de leiding te geven en waar ben jezelf dan? Was vaste klant maar kom niet meer terug. Hulde voor het personeel wat nerveus de vele klachten moest aanhoren!

Ikke Ben 3 weken geleden
Jeroen
Google Maps Logo

Afgelopen zaterdag geweest. De bediening was vriendelijk alhoewel soms lang wachten tot we iets nieuws konden bestellen. Het eerste biertje van de tap van meer dan 4 euro was tot de helft gevuld. Het vat was duidelijk op. De Franse soep was niet eens halfvol. Na er wat van gezegd te hebben, kregen we het terug met een kwak soep erbij. Boven op het broodje. Dat hoort natuurlijk niet! De portie's met vorig jaar zijn duidelijk minder van volume. Helaas een niet zo'n beste avond. Ik ben beter van jullie gewend. Jammer..

Jeroen 4 weken geleden
fia hoitsema
Google Maps Logo

Zondagavond bij Bregje Almere gegeten, en dat omdat het Vrijdagavond zo geweldig lekker was in Alkmaar, die krijgen 4.5 sterren van ons. Bregje Almere was meer dan erg !!! Op het bedienend personeel valt niets aan te merken, allemaal even lief. De kok moet zich diep schamen !! We namen hetzelfde voorgerecht als in Almaar, nou het zag er niet uit. Een leeggelopen kroketje, 3 blaadjes rucola met een tip mayonaise gold ook als hapje een driehoekje brood met een mini stukje zalm en daaronder een droog driehoekje met niets !!! In Alkmaar kregen we pp 9 mooie hapjes. In Almere nog geen 6, de rest was SCHANDALIG.

fia hoitsema 1 maand geleden
B. Salamiguy
Google Maps Logo

Het idee is leuk. Uiteten met met 3-gangen voor een kleine €20. In de praktijk is het echter heel anders. Je proeft waar die lage prijs vandaan komt, wat op zijn beurt zorgt voor een verschrikkelijke prijs-kwaliteit verhouding. De porties zijn klein en de kwaliteit bagger. Mijn uiensoep had enkel een matige nasmaak. Mijn vrouw’s trio van vis had beter “3 happen van vis” kunnen heten. Het hoofdgerecht was ook teleurstellend. De burger was niets meer dan samengeperst vleesafval, het type diepvries hamburger dat je haalt voor een familie BBQ in de zomer. Zelfs de friet had een nare nasmaak, hoe krijg je het voor elkaar? De desserts waren op z’n best acceptabel te noemen. Op de cheesecake vonden we een stukje karton, vermoedelijk een restje van de doos waar deze ongetwijfeld kant-en-klare cheesecake vandaan kwam. Mijn lavacake was smeuïg, maar koud van binnen. Ik heb mij beperkt tot het eten beoordelen maar de atmosfeer, akoestiek en andere gasten waren ook verschrikkelijk.

B. Salamiguy 1 maand geleden
Debbie G.
Google Maps Logo

Netjes gereserveerd, maar toch was er geen tafel beschikbaar, we moesten buiten 10 minuten wachten. Zelf moeten vragen om voorgerecht te serveren, en uiteindelijk na 1,5 uur pas het hoofdgerecht! Bij een van de borden ontbrak de gratin, bij navraag bleek dat op te zijn. Dat is wel raar om 1 iemand dat dan niet te geven, en ook niets anders, en dat ook niet even te melden. Erg teleurstellende ervaring, voor mj nooit meer Bregje!

Debbie G. 9 maanden geleden
Proeflokaal Bregje

Alle Proeflokaal Bregje restaurants

Bij Proeflokaal Bregje kan je genieten van traditionele gerechten. Met haar variatie aan gerechten en dranken is er voor ieders wat wils.

Benieuwd naar andere Proeflokaal Bregje restaurants in Nederland? Proeflokaal Bregje heeft in totaal 27 vestigingen waaronder deze in Almere (Centrum Almere Stad) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Proeflokaal Bregje lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Proeflokaal Bregje restaurants
Proeflokaal Bregje Beinsdorp
Proeflokaal Bregje Dordrecht
Proeflokaal Bregje Leiden
Proeflokaal Bregje Noordwijk
Proeflokaal Bregje Oosterhout
Proeflokaal Bregje Zoetermeer
Proeflokaal Bregje Beinsdorp
Proeflokaal Bregje
Proeflokaal Bregje Noordwijk
Proeflokaal Bregje Oosterhout
Proeflokaal Bregje Woerden
Proeflokaal Bregje Zoetermeer
Proeflokaal Bregje
Proeflokaal Bregje Alphen
Proeflokaal Bregje
Proeflokaal Bregje Breda
Proeflokaal Bregje Dordrecht
Proeflokaal Bregje Ridderkerk
City Guide

Wat te doen in Almere

Almere Centrum is uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2017/2020. Almere is een jonge en bruisende stad in Flevoland. Hier kom je om te shoppen of lekker te eten.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Almere. Meer van dit lees je in onze Almere City Guide.