Proeflokaal Bregje Bussum map

Proeflokaal Bregje Bussum

8.2 · 611 recensies

Wilhelminaplantsoen 7, Bussum

Proeflokaal Bregje Bussum
Proeflokaal Bregje Bussum Proeflokaal Bregje Bussum
Proeflokaal Bregje Bussum Proeflokaal Bregje Bussum
Proeflokaal Bregje Bussum

Over Proeflokaal Bregje

Bij Proeflokaal Bregje Bussum kan je genieten van traditionele gerechten. Met haar variatie aan gerechten en dranken is er voor ieders wat wils.

Aan de Wilhelminaplantsoen 7 in het gebied 'Brinklaan' in Bussum ligt Proeflokaal Bregje Bussum. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 611 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Proeflokaal Bregje Bussum accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 21 locaties in Bussum waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Brinklaan hebben we nog 12 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Willem Stuursma-Ruwen
Google Maps Logo

Een proeflokaal - dat slaat in elk geval niet op de bierkaart, want dat is een standaard Heineken kaart zoals je in veel horeca ziet. De bediening bestaat uit jongedames die met de beste intenties maar zonder enige blijk van ervaring voortdurend aan je tafel verschijnen. De voorgerechten zijn prima, de hoofdgerechten zijn okay, de nagerechten zijn noch goed noch slecht. Geen gerecht laat een blijvende indruk achter. Kraanwater wordt hier niet geschonken, de prijzen zijn wel heel redelijk. Je krijgt waar je voor betaalt, dan.

Willem Stuursma-Ruwen 2 maanden geleden
Ben Huver
Google Maps Logo

maandagavond van 3 gangen menu genoten heerlijk gegeten ruim voldoende en wat een leuke prijs ongelofelijk. heel goede en smakelijke kwaliteit. heel vriendelijke en kundige bediening.een aanrader.komen zeker terug.👍👍👍

Ben Huver 3 maanden geleden
Rob Goudeketting
Google Maps Logo

Ongelooflijke kwaliteit geserveerd door het vriendelijkste personeel dat ik ooit in een restaurant trof. Top omrijden vanuit Amsterdam meer dan de moeite waard TOP TOP TOP

Rob Goudeketting 4 maanden geleden
Ronny's Popshow
Google Maps Logo

Mijn biefstukmedallons waren te ve doorgebakken. Mijn ijs met aardbeiensaus bleek ijs met rood fruit coulis te zijn. Ook lekker, maar wat anders dan beloofd. Mijn vrouw heeft wel prima gegeten.

Ronny's Popshow 4 maanden geleden
Henk Hoekman
Google Maps Logo

Goed eten. Bescheiden kaart, maar ook bescheiden prijzen. Waar voor je geld dus

Henk Hoekman 10 maanden geleden
Proeflokaal Bregje

Alle Proeflokaal Bregje restaurants

Bij Proeflokaal Bregje kan je genieten van traditionele gerechten. Met haar variatie aan gerechten en dranken is er voor ieders wat wils.

Benieuwd naar andere Proeflokaal Bregje restaurants in Nederland? Proeflokaal Bregje heeft in totaal 27 vestigingen waaronder deze in Bussum (Brinklaan) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Proeflokaal Bregje lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Proeflokaal Bregje restaurants
Proeflokaal Bregje Alphen
Proeflokaal Bregje Emmen
Proeflokaal Bregje Noordwijk
Proeflokaal Bregje Oisterwijk
Proeflokaal Bregje Ridderkerk
Proeflokaal Bregje Rotterdam
Proeflokaal Bregje
Proeflokaal Bregje Leiden
Proeflokaal Bregje Meppel
Proeflokaal Bregje Nijmegen
Proeflokaal Bregje Oegstgeest
Proeflokaal Bregje Oisterwijk
Proeflokaal Bregje Alphen
Proeflokaal Bregje Beinsdorp
Proeflokaal Bregje Bussum
Proeflokaal Bregje Leiden
Proeflokaal Bregje Leidschendam
Proeflokaal Bregje Rotterdam
City Guide

Wat te doen in Bussum

Benieuwd wat je naast Proeflokaal Bregje Bussum nog meer in of rondom Bussum (Brinklaan) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Brinklaan.