Proeflokaal Bregje Nijmegen map

Proeflokaal Bregje Nijmegen

8.2 ยท 305 recensies

Plein 1944 128, Nijmegen

Proeflokaal Bregje Nijmegen
Proeflokaal Bregje Nijmegen Proeflokaal Bregje Nijmegen
Proeflokaal Bregje Nijmegen Proeflokaal Bregje Nijmegen
Proeflokaal Bregje Nijmegen

Over Proeflokaal Bregje

Bij Proeflokaal Bregje Nijmegen kan je genieten van traditionele gerechten. Het restaurant is ruim en sfeervol ingericht.

Aan de Plein 1944 128 in het gebied 'Stadscentrum' in Nijmegen ligt Proeflokaal Bregje Nijmegen. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 305 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Proeflokaal Bregje Nijmegen accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 88 locaties in Nijmegen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Stadscentrum hebben we nog 91 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Agaath Neervoort
Google Maps Logo

We zijn met onze vriendengroep van 23 man wezen eten. Fantastisch!! Elke tafel krijgt tegelijkertijd zijn eten! Vriendelijke bediening, ondanks de drukte! En heerlijk gegeten!!

Agaath Neervoort 2 weken geleden
marco leffers
Google Maps Logo

Eten koud voor gerecht en hoofdgerecht moesten 2x terug omdat ze dingen vergeten waren Op 18.30 binnen om 19.15 eerste drankje nadat ik nog 1 drankje nam wilde mijn vrouw en ik nog een drankje niemand meer gezien hadden het wel druk bij de trap met elkaar Ook aangegeven dat ik de trein moest halen het is druk alles zit vol voorgerecht kwam eindelijk nog me Als aangegeven dat ik op tijd weg moest antwoord het is druk alles zit vol na het hoofdgerecht de rekening gevraagd en gezegd dat wij al geruime tijd een drankje wilde antwoord het is druk terwijl ze geruime tijd met elkaar bij de trap hebben staan praten en zelfs geruime tijd hadden om glas water te drinken toen ik dat aan de bediening vertelde was het antwoord ik ga niet in discussie Dessert hebben wij moeten overslaan omdat wij nog een trein te halen hadden Voor ons nooit meer bregje wat was Dit slecht Ik heb zelf 30 jaar horeca ervaring aan beide kanten kok en bediening maar zo ga ik niet mijn mijn gasten om

marco leffers 2 weken geleden
Ton van Delden sr
Google Maps Logo

Het was veel te vol en lawaai door groeten groepen studenten ,niet leuk, wij konden elkaar niet verstaan !

Ton van Delden sr 3 weken geleden
Isa Witteveen
Google Maps Logo

Heel betaalbaar, vriendelijk personeel, ook mogelijk om met grote groepen te eten. Mijn toetje kwam wat later dan de rest, maar daar werd meteen op ingespeeld door de bediening. :)

Isa Witteveen 1 maand geleden
astrid bos
Google Maps Logo

Je bent verplicht om een 3 gangen menu te nemen, ook als je niet zoveel eet of ivm dieetwensen niet de mogelijkheid hebt om 3 gangen te nemen.

astrid bos 1 maand geleden
Proeflokaal Bregje

Alle Proeflokaal Bregje restaurants

Bij Proeflokaal Bregje kan je genieten van traditionele gerechten. Met haar variatie aan gerechten en dranken is er voor ieders wat wils.

Benieuwd naar andere Proeflokaal Bregje restaurants in Nederland? Proeflokaal Bregje heeft in totaal 27 vestigingen waaronder deze in Nijmegen (Stadscentrum) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Proeflokaal Bregje lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Proeflokaal Bregje restaurants
Proeflokaal Bregje Alphen
Proeflokaal Bregje Den Haag
Proeflokaal Bregje Dordrecht
Proeflokaal Bregje Leiden
Proeflokaal Bregje Rotterdam
Proeflokaal Bregje Zoetermeer
Proeflokaal Bregje Breda
Proeflokaal Bregje Dordrecht
Proeflokaal Bregje Emmen
Proeflokaal Bregje
Proeflokaal Bregje Oisterwijk
Proeflokaal Bregje Woerden
Proeflokaal Bregje Alphen
Proeflokaal Bregje Beinsdorp
Proeflokaal Bregje Breda
Proeflokaal Bregje Haastrecht
Proeflokaal Bregje Nijmegen
Proeflokaal Bregje Oosterhout
City Guide

Wat te doen in Nijmegen

Benieuwd wat je naast Proeflokaal Bregje Nijmegen nog meer in of rondom Nijmegen (Stadscentrum) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Stadscentrum.