Proeflokaal Bregje Ridderkerk Ridderkerk

Proeflokaal Bregje Ridderkerk

Bij Proeflokaal Bregje Ridderkerk gelegen aan de Koningsplein 44 in Ridderkerk kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Proeflokaal Bregje Ridderkerk is één van de 6 locaties in Ridderkerk op CardMapr.

Proeflokaal Bregje Ridderkerk

Koningsplein 44 in Ridderkerk

Proeflokaal Bregje Logo

Betalen met creditcards bij Proeflokaal Bregje Ridderkerk in Ridderkerk

In Ridderkerk aan de Koningsplein 44 bevindt zich Proeflokaal Bregje Ridderkerk. Bij Proeflokaal Bregje Ridderkerk kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Proeflokaal Bregje Ridderkerk een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Proeflokaal Bregje Ridderkerk

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Proeflokaal Bregje Ridderkerk. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Ridderkerk

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0180 851 460
Routebeschrijving
Proeflokaal Bregje Ridderkerk Ridderkerk
Proeflokaal Bregje Ridderkerk Ridderkerk
Proeflokaal Bregje Ridderkerk Ridderkerk

Recensies

Wat zeggen anderen over Proeflokaal Bregje Ridderkerk?

Proeflokaal Bregje Ridderkerk wordt gewaardeerd met een 4.1 gebasseerd op 763 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Een aantal e-mails gestuurd naar aanleiding van een openstaande vacature. Omdat ik hier geen enkele reactie op heb ontvangen heb ik in een nieuwe e-mail verwezen naar mijn vorige reacties met de vraag of deze waren ontvangen en of er wellicht wederzijdse interesse was. Meer dan een maand verder en 0 reacties. (En nee, ook niet tussen de spam) Dit zegt wat mij betreft alles over de bedrijfsvoering binnen dit bedrijf dus ik zoek lekker verder naar een ander bijbaantje.

Lees verder

1/5

Naar aanleiding van een eerdere (uitstekende) ervaring in Rotterdam nu hier gaan eten met 6 personen. Bij het stokbroodje vooraf zat een soort spagetti pasta uit een pot wat voor tomatentapenade moest doorgaan, echt niet te eten. Het Brand bier van de tap heeft een wrange bijsmaak. De tomatensoep was lauw. De kipsaté zat echt maar een klein likje pindasaus op. De zure mayonaise bij de patat, waar komt die in vredesnaam vandaan? Lijk net of het over de datum is. De zalmmoot lag in een plas vieze saus die verder niets toevoegde en er zaten slechts een paar kleine stukjes groente bij. Zelfs bij het lava-cakeje is het gelukt om die koud/lauw te serveren. Hetzelfde gold voor de chocladesaus bij de Dame Blanche. Maar de klap op de vuurpijl was wel dat er 's nachts 3 mensen met diarree op het toilet hebben gezeten. Zegt genoeg, lijkt me!

Lees verder

1/5

Restaurant met een bepaald concept: je betaald één vast bedrag voor een driegangenmenu, in het weekend ca.€17,- , doordeweeks ca.€15,- , drank niet inbegrepen.Je kunt dan kiezen uit meerdere verschillende voor- hoofd, en nagerechten, ook meerdere vegetarische gerechten, allemaal even lekker.Porties zijn niet buitengewoon groot, maar we zijn nog nooit met honger naar huis gegaan.Warm broodje met smeersels als vooraf is lekker, en bij extreme honger is het tegen bijbetaling mogelijk een extra voorgerecht te bestellen.Verschillende lekkere biertjes, wijnen en cocktails.En de bediening is altijd erg vriendelijk.Kortom, wij komen hier graag en regelmatig, een aanrader.

Lees verder

5/5

Super leuke en gezellige tent, altijd heel druk hier.Dus van te voren reserveren!! Menu is super culinair .De prijs voor het menu is echt fantastisch. 14, 95 euro door de weeks en weekend 16, 95 euro voor 3 gangen menu . En het lekkerste cocktail is met watermeloen😉

Lees verder

5/5

Het eten is erg goed, alleen niet heel warm.

Lees verder

4/5

Toch met een American Express betalen bij Proeflokaal Bregje Ridderkerk?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Proeflokaal Bregje Ridderkerk, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in Ridderkerk

Benieuwd naar andere locaties in Ridderkerk waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Ridderkerk zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Ridderkerk
C&A Ridderkerk Mode

C&A

Koningshof 100-102

Kruidvat Ridderkerk Drogisterij

Kruidvat

Baljuwstraat 1

Proeflokaal Bregje Ridderkerk Ridderkerk Restaurant
vanHaren schoenen Ridderkerk Mode

vanHaren schoenen

Jan Steenstraat 3 A

Jumbo Ridderkerk Supermarkt

Jumbo

Ridderhof 72

Pearle Opticiens Ridderkerk Ridderkerk Opticien

Andere Proeflokaal Bregje restaurants in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Proeflokaal Bregje nog meer locaties. Naast Proeflokaal Bregje Ridderkerk in Ridderkerk kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Proeflokaal Bregje locaties
Proeflokaal Bregje Almere Restaurant
Proeflokaal Bregje Alkmaar Alkmaar Restaurant
Proeflokaal Bregje Alphen Alphen aan den Rijn Restaurant

Proeflokaal Bregje Alphen

Alphen aan den Rijn

Proeflokaal Bregje Beinsdorp Beinsdorp Restaurant
Proeflokaal Bregje Overveen Restaurant
Proeflokaal Bregje Breda Breda Restaurant