Proeflokaal Bregje Veenendaal Veenendaal

Proeflokaal Bregje Veenendaal

Bij Proeflokaal Bregje Veenendaal gelegen aan de J.G. Sandbrinkstraat 6 in Veenendaal kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Proeflokaal Bregje Veenendaal is één van de 6 locaties in Veenendaal op CardMapr.

Proeflokaal Bregje Veenendaal

J.G. Sandbrinkstraat 6 in Veenendaal

Proeflokaal Bregje Logo

Betalen met creditcards bij Proeflokaal Bregje Veenendaal in Veenendaal

In Veenendaal aan de J.G. Sandbrinkstraat 6 bevindt zich Proeflokaal Bregje Veenendaal. Bij Proeflokaal Bregje Veenendaal kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Proeflokaal Bregje Veenendaal een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Proeflokaal Bregje Veenendaal

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Proeflokaal Bregje Veenendaal. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Veenendaal

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0318 894 524
Routebeschrijving
Proeflokaal Bregje Veenendaal Veenendaal
Proeflokaal Bregje Veenendaal Veenendaal
Proeflokaal Bregje Veenendaal Veenendaal

Recensies

Wat zeggen anderen over Proeflokaal Bregje Veenendaal?

Proeflokaal Bregje Veenendaal wordt gewaardeerd met een 4 gebasseerd op 479 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

We hadden wisseling van de gastvrouw, de eerste dame was erg goed, maar dat werd tenietgedaan door de opvolgende dames... 30 minuten moeten wachten op een cappuccino zonder opgeschuimde melk en de koffie was slootwater...bleek de machine kapot, niet eerst kijken voordat het neer werd gezet. Vervolgens niet informeren, pas nadat ik 45 minuten had gewacht en zelf verhaal ging halen werd er uitleg gegeven. Kortom geen goede ervaring! Zou het niemand anders aanraden!

Lees verder

1/5

Als je voedselvergiftiging op wil lopen moet je hier heen gaan! Vanavond met mijn vriend gegeten bij Proeflokaal Bregje. Ik had als hoofdgerecht kipschnitzel besteld. Bij de eerste happen twijfelde ik al of de schnitzel wel goed was, want hij was wat taai en het vlees leek wat rozig. Toch verder gegeten totdat ik bij het midden van de schnitzel kwam en deze helemaal rauw bleek. Dit aangegeven bij zowel de leidinggevende als de kok. Zij waren tot onze verbazing helemaal niet verrast en gaven aan dat dit al eerder gebeurd was en dat ze dit al bij het hoofdkantoor hadden aangegeven. Ze gaven aan de kipschnitzel nu van de kaart af te gaan halen, maar of ze dit daadwerkelijk gaan doen is nog maar de vraag. Heel erg slecht dat ze de kipschnitzel toch geserveerd hebben ondanks dat ze er vanaf wisten dat deze rauw kon zijn en er kans is op voedselvergiftiging door Salmonella bacteriën. We kregen een zwak excuses en hoefden het hoofdgerecht niet te betalen maar het voorgerecht en de drankjes wel. We hebben het toetje overgeslagen en zijn direct naar huis gegaan. Voor ons eenmalig!

Lees verder

1/5

Wezen lunchen op een vrijdagmiddag. We waren de enige gasten gedurende ons hele bezoek. Prijzen zijn laag, de kip saté smaakte echter prima. Waarom het nou zo rustig was...

Lees verder

4/5

Tijdens onze vakantie in Voorthuizen 2x bij Bregje Veenendaal gegeten. Beide keren super lekker gegeten. Bediening werkt hard en zijn heel klantvriendelijk. Porties vinden wij precies goed, omdat we nu echt kunnen genieten van het nagerecht en niet met een vol gevoel nog aan het toetje beginnen. Nu zijn we een weekje in Arnhem en we missen in Arnhem een Bregje, dus komen we weer terug naar Veenendaal! (Bij ons in Brabant al verschillende vestigingen van Bregje bezocht en zijn daar ook tevreden over) Fijn dat de kaart af en toe wisselt.

Lees verder

5/5

Heerlijk gegeten en ook nog eens goedkoop. Mijn collega's hadden het op het werk over proeflokaal bregje en hoe lekker en leuk het was. In de Achterhoek en Twente heb je hem niet. Dus op de terugweg vanuit Utrecht hier gestopt. Gelukkig hadden ze nog een tafel voor twee. Reserveren zou ik wel adviseren. Ze hadden een vlotte en vriendelijke service. Wij waren op zaterdagavond dus waren 3gangen voor 16,50 p.p.. Als drinken hebben we 2x een tafelwater gehad van 0,5l. Voorgerecht beide een vegatarische trio. Was echt lekker en ook origineel, had deze sushi en champignon met brie nog nooit gehad. Hoofdgerecht, Bregje hamburger en Runderstoof met extra een side salade(€2,50 extra). Ook beide heerlijk! Maar als we 2 minpunten moeten noemen dan was de salade bij de hamburger een beetje waterig en jammer dat de stoofpeer niet warm was maar hard en koud. Als nagerecht, cheesecake en flamkuche Nutella met banaan. YumYumYum! Daarbij werd duidelijk dat smaken verschillen. Ik vond de Zwarte bessen saus over de cheesecake zuur, maar de ander at deze eraf zonder de cheesecake en vond hem heerlijk. Genoten van een heerlijke avond en maar €21,- kwijt p.p.. Prijs en kwaliteit verhouding is geweldig. Mijn advies, open er ook een in Doetinchem of Enschede. Wij komen direct langs!

Lees verder

5/5

Toch met een American Express betalen bij Proeflokaal Bregje Veenendaal?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Proeflokaal Bregje Veenendaal, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in Veenendaal

Benieuwd naar andere locaties in Veenendaal waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Veenendaal zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Veenendaal
Bakker Bart Veenendaal Bakker

Bakker Bart

Corridor 20

ICI PARIS XL Veenendaal Verzorging

ICI PARIS XL

Hoofdstraat 7-9

Parfumerie Douglas Veenendaal Verzorging

Parfumerie Douglas

Hoofdstraat 13-15-17

Q-Park Corridor Veenendaal Vervoer

Q-Park Corridor

J.G. Sandbrinkstraat

ZARA Veenendaal Mode

ZARA

HOOFDSTRAAT 47-51 UTRECHT

Andere Proeflokaal Bregje restaurants in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Proeflokaal Bregje nog meer locaties. Naast Proeflokaal Bregje Veenendaal in Veenendaal kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Proeflokaal Bregje locaties
Proeflokaal Bregje Almere Restaurant
Proeflokaal Bregje Alkmaar Alkmaar Restaurant
Proeflokaal Bregje Alphen Alphen aan den Rijn Restaurant

Proeflokaal Bregje Alphen

Alphen aan den Rijn

Proeflokaal Bregje Beinsdorp Beinsdorp Restaurant
Proeflokaal Bregje Overveen Restaurant
Proeflokaal Bregje Breda Breda Restaurant