Rayleigh & Ramsay Van Wou map

Rayleigh & Ramsay Van Wou

10 · 366 recensies

Van Woustraat 97, Amsterdam

Opent straks

Rayleigh & Ramsay Van Wou
Rayleigh & Ramsay Van Wou Rayleigh & Ramsay Van Wou
Rayleigh & Ramsay Van Wou Rayleigh & Ramsay Van Wou Rayleigh & Ramsay Van Wou Rayleigh & Ramsay Van Wou Rayleigh & Ramsay Van Wou Rayleigh & Ramsay Van Wou Rayleigh & Ramsay Van Wou Rayleigh & Ramsay Van Wou Rayleigh & Ramsay Van Wou Rayleigh & Ramsay Van Wou Rayleigh & Ramsay Van Wou Rayleigh & Ramsay Van Wou Rayleigh & Ramsay Van Wou Rayleigh & Ramsay Van Wou Rayleigh & Ramsay Van Wou Rayleigh & Ramsay Van Wou
Bekijk meer
Rayleigh & Ramsay Van Wou

Over deze locatie

Aan de Van Woustraat 97 in het gebied 'Willibrordusbuurt' in Amsterdam ligt Rayleigh & Ramsay Van Wou. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 366 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Rayleigh & Ramsay Van Wou accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 1.021 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Willibrordusbuurt hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

Rayleigh & Ramsay Van Wou is op maandag open van 15:00 tot de volgende dag 01:00 uur. Op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag zijn de tijden hetzelfde: van 15:00 tot 01:00 uur. In het weekend verandert het een beetje. Op zaterdag en zondag kan er al vanaf 12:00 's middags tot 02:00 uur 's nachts genoten worden van de goede sfeer.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'Rayleigh & Ramsay Van Wou' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van Rayleigh & Ramsay Van Wou. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.