Restaurant De Beren Groningen map

Restaurant De Beren Groningen

8 · 800 recensies

Brugstraat 13, Groningen

Open

Restaurant De Beren Groningen
Restaurant De Beren Groningen Restaurant De Beren Groningen
Restaurant De Beren Groningen Restaurant De Beren Groningen Restaurant De Beren Groningen Restaurant De Beren Groningen Restaurant De Beren Groningen Restaurant De Beren Groningen Restaurant De Beren Groningen Restaurant De Beren Groningen Restaurant De Beren Groningen Restaurant De Beren Groningen Restaurant De Beren Groningen Restaurant De Beren Groningen Restaurant De Beren Groningen Restaurant De Beren Groningen Restaurant De Beren Groningen Restaurant De Beren Groningen
Bekijk meer
Restaurant De Beren Groningen

Over De Beren

Knusse en warme inrichting die ervoor zorgt dat je stukje vlees en biertje nog even wat lekkerder smaken. Geniet bij De Beren van biefstuk, saté en sliptong.

Aan de Brugstraat 13 in het gebied 'Binnenstad-Noord' in Groningen ligt Restaurant De Beren Groningen. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 800 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Restaurant De Beren Groningen accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 148 locaties in Groningen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Binnenstad-Noord hebben we nog 28 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #c8a732 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #c8a732 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #c8a732 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #a08628 !important; }
De Beren

Alle De Beren restaurants

Eet bij De Beren een overheerlijke burger, zalmfilet of een truffelrisotto. Voor iedereen wat wils!

Benieuwd naar andere De Beren restaurants in Nederland? De Beren heeft in totaal 40 vestigingen waaronder deze in Groningen (Binnenstad-Noord) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van De Beren lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle De Beren restaurants
Restaurant De Beren Alphen aan den Rijn
Restaurant De Beren Hoofddorp
Restaurant De Beren Groningen
Restaurant De Beren Gouda
Restaurant De Beren Woerden
Restaurant De Beren Veenendaal
Restaurant De Beren Apeldoorn (Molenstraat-centrum)
Restaurant De Beren Alphen aan den Rijn
Restaurant De Beren Roermond
Restaurant De Beren Oosterhout - Markt
restaurant De Beren Hoogeveen
Restaurant De Beren Goes
Restaurant De Beren
Restaurant De Beren Dordrecht
Restaurant De Beren Rotterdam-Centrum
Restaurant De Beren Goes
Restaurant De Beren Woerden
De Beren Utrecht-Centrum
City Guide

Wat te doen in Groningen

Misschien wel een van de leukste studentenstad van Nederland. Vooral het nachtleven van Groningen is iets wat je moet hebben meegemaakt. Groningers staan ook bekend om hun gezelligheid.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Groningen. Meer van dit lees je in onze Groningen City Guide.