Restaurant Festijn Culinair "All you can eat",Aziatisch en Mediterranean dishes Almere

Restaurant Festijn Culinair "All you can eat",Aziatisch en Mediterranean dishes

Bij Restaurant Festijn Culinair "All you can eat",Aziatisch en Mediterranean dishes gelegen aan de Trekweg 1 in Almere kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Restaurant Festijn Culinair "All you can eat",Aziatisch en Mediterranean dishes is één van de 8 locaties in Almere op CardMapr.

Restaurant Festijn Culinair "All you can eat",Aziatisch en Mediterranean dishes

Trekweg 1 in Almere

Betalen met creditcards bij Restaurant Festijn Culinair "All you can eat",Aziatisch en Mediterranean dishes in Almere

In Almere aan de Trekweg 1 bevindt zich Restaurant Festijn Culinair "All you can eat",Aziatisch en Mediterranean dishes. Bij Restaurant Festijn Culinair "All you can eat",Aziatisch en Mediterranean dishes kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant scoort Restaurant Festijn Culinair "All you can eat",Aziatisch en Mediterranean dishes een 7.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Restaurant Festijn Culinair "All you can eat",Aziatisch en Mediterranean dishes

Voor de actuele openingstijden van Restaurant Festijn Culinair "All you can eat",Aziatisch en Mediterranean dishes in Almere raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Restaurant Festijn Culinair "All you can eat",Aziatisch en Mediterranean dishes nu geopend is en bekijk de rest van de de openingstijden.

Reserveren bij Restaurant Festijn Culinair "All you can eat",Aziatisch en Mediterranean dishes

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Restaurant Festijn Culinair "All you can eat",Aziatisch en Mediterranean dishes. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Almere

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.4

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

036 303 0157
Restaurant Festijn Culinair "All you can eat",Aziatisch en Mediterranean dishes Almere
Restaurant Festijn Culinair "All you can eat",Aziatisch en Mediterranean dishes Almere
Restaurant Festijn Culinair "All you can eat",Aziatisch en Mediterranean dishes Almere

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Restaurant Festijn Culinair "All you can eat",Aziatisch en Mediterranean dishes?

Restaurant Festijn Culinair "All you can eat",Aziatisch en Mediterranean dishes krijgt een beoordeling van 7.4/10 gebasseerd op 513 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Leuk restaurant, vo9r de laatste lockdown hadden ze al een geniaal idee, qr code met je telefoon eten bestellen, all you can eat en blijven zitten, briljant. Je heb meer tijd met elkaar doordat je kunt blijven zitten, kinderen kunnen wel spelen. Vriendelijk personeel, uitstekende prijzen, zeker voor dit concept. Absolute aanrader! Goedvte bereiken, voor de deur parkeren. Tafels zijn fijn opgesteld en geven relatief veel privacy. Niet onbelangrijk, de kwaliteit van het eten is prima, zeker voor een eetschuur als dit. Verwacht geen haute quisine maar alles ziet er top uit en is gewoon goed.

Lees verder

5/5

Het begon allemaal goed! Maar ook echt goed! We kregen ons eten snel en het had veel smaak. Maar toch mogen ze meer investeren in het netwerk wifi (aangezien alles via je smartphone gaat). Duidelijker communiceren, als er wat fout gaat met de wifi, daarna viel de wifi uit en hebben we onze 2e ronde eten niet ontvangen en personeel was daar niet op de hoogte van, ik moet zeggen dat de manager het daar wel goed heeft opgelost, daarna en ze mogen vaker borden ophalen.

Lees verder

3/5

Restaurant met een uitgebreide kaart, met leuke kleine en grote gerechten van over de hele wereld. Bijzonder vriendelijk personeel. Mogelijkheid met grotere gezelschappen te lomen dineren. Er zijn meerdere buitenterrassen beschikbaar.

Lees verder

4/5

Mooie schaal sushi besteld voor de lunch welke keurig op tijd werd bezorgd. Complimenten voor het gehele team dat er in deze bijzondere periode op deze manier toch genoten kan worden van Restaurant Festijn Culinair!

Lees verder

5/5

14-02-2021 Een heerlijke valentijn maaltijd besteld Snel en correct geleverd Michelin sterren waardig onder de bezorg maaltijden. Samen lekker genoten van een veelzijdige maaltijd. Een tien plus

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Restaurant Festijn Culinair "All you can eat",Aziatisch en Mediterranean dishes

Goed nieuws! Bij Restaurant Festijn Culinair "All you can eat",Aziatisch en Mediterranean dishes in Almere kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Almere

Benieuwd wat je naast Restaurant Festijn Culinair "All you can eat",Aziatisch en Mediterranean dishes nog meer in of rondom Almere kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Almere.

HEMA Almere Warenhuis

HEMA

Globeplein 12

Dirk van den Broek Almere Supermarkt

Dirk van den Broek

Wezelstraat 2

Aktiesport Almere Sportwinkel

Aktiesport

Globeplein 33

Blokker Almere Globeplein Almere Woonwinkel
Bowling Almere Almere Ontspanning

Bowling Almere

Trekweg 31

BCC Almere Almere Elektronicawinkel

BCC Almere

Miamistraat 26 Winkelcentrum Doemere

SPAR express Almere Almere Supermarkt

SPAR express Almere

Koningsbeltweg 1

Lidl Zero Almere Oosterwold Almere Supermarkt

Lidl Zero Almere Oosterwold

Daniël Goedkoopstraat 21