Restaurant Festijn Culinair map

Restaurant Festijn Culinair

7.4 · 728 recensies

Trekweg 1, Almere

Restaurant Festijn Culinair
Restaurant Festijn Culinair Restaurant Festijn Culinair
Restaurant Festijn Culinair Restaurant Festijn Culinair
Restaurant Festijn Culinair

Over deze locatie

Aan de Trekweg 1 in het gebied 'overig Almere Buiten' in Almere ligt Restaurant Festijn Culinair. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 728 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Restaurant Festijn Culinair accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 142 locaties in Almere waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied overig Almere Buiten hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Chantal Helder
Google Maps Logo

Wij zij hier wezen eten met Moederdag…. Wat een hel! Sorry hoor maar ik ben echt niet iemand die veel klaagt maar man wat is dit restaurant onder niveau. Eten was bar slecht! Sushi is gewoon een beetje rijst met kip erbovenop! Het vlees was niet lekker, rijst was niet lekker, bami was niet te eten sorry maar alles was slecht. Het enige pluspuntje wat ik kan geven is dat het mooi is ingericht. Maar voor mij geen Festijn Cullinair meer! Sorry

Chantal Helder 1 week geleden
Ally
Google Maps Logo

Vandaag, moederdag 2022 wezen eten bij Culinair Festijn. Eigenlijk best wel onze moederdag avond verpest. Wij schoven 17:45 uur aan tafel en om 18:00 ging ons eerste rondje er uit (via de app) Drankjes kwamen na 20 minuten. Mijn partner en ik kregen al onze gerechtjes en onze 3 hongerige kinderen kregen hun patat met snacks na 40 minuten! Wij hebben 3 keer medewerkers gevraagd waar het bleef maar ze zeggen allemaal hetzelfde. Het komt er zo snel mogelijk aan. Van de 15 gerechtjes zijn er maar 8 op tafel verschenen. De rest nooit mogen ontvangen. zo ging het elke ronde tot we het zat waren. Tot slot nog een verschrikkelijke dorst.. lekker afsluiten met wat drankjes. (simpel frisdrankjes hoor) 19:11 uur besteld via de app. 20:03 uur zelf mijn drankjes geclaimd bij de bar. Ronduit slecht. De kids zijn over het algemeen heel snel tevreden maar voor het eerst in mijn leven waren de kinderen erg chagrijnig en not amused. Het systeem van jullie klopt van geen kanten en er zit geen structuur in. Ik ben van mening dat het zelf opscheppen toch echt beter af gaat.

Ally 1 week geleden
Linda Erwin Korrel v. Ormondt
Google Maps Logo

Helaas zeer slecht georganiseerd. Een heel mooi allergieën boekje. We zijn langs geweest met een persoon met pinda allergie. Dus via het boekje besteld. Echter alle gerechten komen door elkaar heen. Onduidelijk voor wie welk gerecht is. Zeker met allergieën. Erg belangrijk. Dit ging dus mis. Dit gemeld aan de balie. Echter werd daar niks mee gedaan. De persoon heeft daarna niets meer kunnen eten. Geen oplossing aangedragen. Ja je kan aan tafel bestellen, maar dat duurt zo lang voordat je je eten ontvangt. Alle rondes lopende elkaar heen. 1,5 uur moeten wachten op de drankjes. Etc etc. Nooit meer

Linda Erwin Korrel v. Ormondt 1 week geleden
rene van der steen
Google Maps Logo

Voor eerste keer geweest, wat een vreselijke tegenvaller, ik had telefonisch gereserveerd, ze verwarde me met andere naam, oke kan gebeuren. de QR code werkte niet, de manager moest eve iets resetten, ook dat kan. wij hadden de BBQ tafel, maar i.v.m. geloof eten wij geen rund en kalfsvlees. Geen probleem zei manager maar tijdens vlees op tafel zetten, was overdadig aan ossenhaas spiesjes, ofwel rund. Gehaktballetjes werden op tafel gezet die we niet hadden besteld, ook rund. De etenslust was bijna verdwenen, totdat de manager het te veel vond roken en de afzuiger recht boven de BBQ omlaag deed. Deze zat vol verbazing onder grote dikke spinrag. De manager had niet gezien, wat onbegrijpelijk is en haalde naar mijn aanwijzing met servetje boven het vlees en groente weg. Vreselijk vies en we gingen afrekenen word er nog een fout gemaakt door 14,50€ extra af willen rekenen. Bizar voor woorden. Ons zie je nooit meer. ( jammer zou 15 mei met groep 11 personen gaan eten) direct geannuleerd

rene van der steen 3 weken geleden
Marcel Keijzer
Google Maps Logo

Erg vriendelijk bediendend personeel, maar wat een ellende. Aangezien je het eten niet zelf kan halen moet je bestellen via de telefoon. Leuk idee, ware het niet dat het heel erg lang duurt voor je bestelling er is. Het vlees was veelal koud als het eindelijk kwam. We wachten volgens mij nu nog op enkele bestellingen. Ter plekke de klachten doorgegeven, maar er was weinig verbetering. Dat je iets langer mag blijven zitten en ineens heel veel gerechten tegelijk krijgt, zorgt er wel voor dat je na een lange tijd wachten zo snel moet proppen dat de lol er wel van af is. En bij afrekenen geen clementie. U betaalt het volle pond. Helaas voor het bedienend personeel, maar dit doen we niet meer. Ow ja, deze klachten hoorden we van meerdere klanten.

Marcel Keijzer 1 maand geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Restaurant Festijn Culinair

Goed nieuws! Bij Restaurant Festijn Culinair in Almere kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Almere

Almere Centrum is uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2017/2020. Almere is een jonge en bruisende stad in Flevoland. Hier kom je om te shoppen of lekker te eten.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Almere. Meer van dit lees je in onze Almere City Guide.