Restaurant Festijn Culinair "All you can eat",Aziatisch en Mediterranean dishes Almere

Restaurant Festijn Culinair "All you can eat",Aziatisch en Mediterranean dishes

Bij Restaurant Festijn Culinair "All you can eat",Aziatisch en Mediterranean dishes gelegen aan de Trekweg 1 in Almere kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Restaurant Festijn Culinair "All you can eat",Aziatisch en Mediterranean dishes is één van de 6 locaties in Almere op CardMapr.

Restaurant Festijn Culinair "All you can eat",Aziatisch en Mediterranean dishes

Trekweg 1 in Almere

Betalen met creditcards bij Restaurant Festijn Culinair "All you can eat",Aziatisch en Mediterranean dishes in Almere

In Almere aan de Trekweg 1 bevindt zich Restaurant Festijn Culinair "All you can eat",Aziatisch en Mediterranean dishes. Bij Restaurant Festijn Culinair "All you can eat",Aziatisch en Mediterranean dishes kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Restaurant Festijn Culinair "All you can eat",Aziatisch en Mediterranean dishes een 7.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Restaurant Festijn Culinair "All you can eat",Aziatisch en Mediterranean dishes

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Restaurant Festijn Culinair "All you can eat",Aziatisch en Mediterranean dishes. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Almere

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

036 303 0157
Routebeschrijving
Restaurant Festijn Culinair "All you can eat",Aziatisch en Mediterranean dishes Almere
Restaurant Festijn Culinair "All you can eat",Aziatisch en Mediterranean dishes Almere
Restaurant Festijn Culinair "All you can eat",Aziatisch en Mediterranean dishes Almere

Recensies

Wat zeggen anderen over Restaurant Festijn Culinair "All you can eat",Aziatisch en Mediterranean dishes?

Restaurant Festijn Culinair "All you can eat",Aziatisch en Mediterranean dishes wordt gewaardeerd met een 3.7 gebasseerd op 495 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

14-02-2021 Een heerlijke valentijn maaltijd besteld Snel en correct geleverd Michelin sterren waardig onder de bezorg maaltijden. Samen lekker genoten van een veelzijdige maaltijd. Een tien plus

Lees verder

5/5

Festijn culinair, heeft sinds een paar maanden een super service. Je eigen privé chef via festijn culinair/ Tang Dynastie. Wij zijn super geholpen met alle veiligheidsmaatregelen. Wij hebben een sushi chef inclusief bediening gehuurd. De sushi smaakte geweldig, de tafel werd netjes gedekt, wij konden a la carte eten of de chef maakte iets voor ons. De gastvrouw was gekleed in een super mooie kimono. Echt een aanrader om een keer te doen neem contact op met het restaurant en boeken is zeker de moeite waard.

Lees verder

5/5

Gisteren hier gegeten, eten was lekker Maar zou er niet nog eens heen gaan,de rede is het vijfronde systeem (word niet vermeld op de site daar Staat hele andere info ) Je moet in vijf rondes eten bestellen maar mijn vrouw wilde even wachten ik had trek dus mijn vrouw kon al een ronde minder eten. Ik heb geen zin om in vijf ronden 25 gerechten naar binnen te proppen. Je moet gewoon kunnen bestellen binnen de 2,5 uur en niet je laten beperken tot 5 ronden. Heel jammer want het is wel een gezellig restaurant en vriendelijk personeel.

Lees verder

3/5

ooh, mijn god!!! Dit was echt verschrikkelijk en ben dat zo niet gewend van Tang Dynastie. Eten was echt van slechte kwaliteit. Ik heb zoveel verschillende gerechten geprobeerd maar was echt niet te eten. was wel super gezellig dus dat maakte een hoop goed. Service is overigens wel heel vriendelijk maar de app waar ze mee werken vinden ze nog lastig. gerechten gingen naar verkeerde tafels, erg jammer!! Ik wil het bedrijf niet helemaal afbranden maar ik zou u wel als tip gegeven om de menu kaart in te korten om de kwaliteit te kunnen waarborgen. En de sushi mag best wat dunner gesneden worden!!

Lees verder

1/5

Weinig Portugees eten het is er meer Chinees zat geen speelhoek voor de kinderen die verveelden zich terwijl ik en de kids er wel op hadden gerekend excuus was corona vreemd ballorig is ook open🤨het eten was te zout, plus kreeg ik veel gerechten niet die ik wel had aangekruist, ik zat zo niet fijn stoelen schoven heen heel vervelend voor mij en de kinderen geweest continu moeten aanschuiven. Restaurant Breed is lekkerder omgang overdreven maar dat heeft niet voor tevredenheid bezorgd. Ik vond het te prijzig vegeleken met de kwaliteit is het er echt stukken minder.Jammer maar voor mij was het ook de eerste en de laatste keer. Vind het echt zonde voor je geld !

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Restaurant Festijn Culinair "All you can eat",Aziatisch en Mediterranean dishes

Goed nieuws! Bij Restaurant Festijn Culinair "All you can eat",Aziatisch en Mediterranean dishes in Almere kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Almere

Benieuwd naar andere locaties in Almere waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Almere zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Almere
Loetje Almere Almere Restaurant

Loetje Almere

Mandelaplein 5

PLAZA Residence Almere Almere Overnachting

PLAZA Residence Almere

Mandelaplein 1

Best Western Plus Plaza Almere Almere Overnachting
Lidl Almere Supermarkt

Lidl

Saffraanplein 29-31

MediaMarkt Almere Almere Elektronicawinkel

MediaMarkt Almere

Brouwerstraat 3

Hans Anders Opticien Almere Stad Almere Opticien

Hans Anders Opticien Almere Stad

Bottelaarpassage 102