Restaurant Ledeboer Almelo

Restaurant Ledeboer

Bij Restaurant Ledeboer gelegen aan de Wierdensestraat 2 in Almelo kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Restaurant Ledeboer is één van de 6 locaties in Almelo op CardMapr.

Restaurant Ledeboer

Wierdensestraat 2 in Almelo

Betalen met creditcards bij Restaurant Ledeboer in Almelo

In Almelo aan de Wierdensestraat 2 bevindt zich Restaurant Ledeboer. Bij Restaurant Ledeboer kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Restaurant Ledeboer een 9/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Restaurant Ledeboer

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Restaurant Ledeboer. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Almelo

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0546 745 781
Routebeschrijving
Restaurant Ledeboer Almelo
Restaurant Ledeboer Almelo
Restaurant Ledeboer Almelo

Recensies

Wat zeggen anderen over Restaurant Ledeboer?

Restaurant Ledeboer wordt gewaardeerd met een 4.5 gebasseerd op 197 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Heerlijk gegeten! Het 6-gangen diner inclusief wijn arrangement is een absolute aanrader en een avondvullend programma. Het restaurant ligt in het midden van de stad. Het oude gebouw is prachtig gerenoveerd met een warm modern interieur. De gerechten zijn stijlvol, verrassend en goed op smaak. De bijbehorende wijnen zijn erg goed uitgekozen en passen perfect bij de gerechten. Kortom: een aanrader!

Lees verder

5/5

Afgaande op alle positieve beoordelingen denk ik dat wij heel veel pech hebben gehad. Al vanaf het moment van binnenkomst ging het mis (reservering leek onbekend, oh nee, uiteindelijk toch gevonden). Grootste minpunt was toch wel het tempo. Er zat ongelooflijk veel tijd tussen de gerechten, tussen hoofd en dessert zelfs 50 minuten, zonder excuus. Gevolg was dat de ingeschonken wijn al zo goed als op was toen de gerechten werden geserveerd. Helaas waren die ook niet allemaal hoog op smaak. Brood en water kwamen na meerdere keren vragen pas op tafel. Als "kers op de taart" ook nog tot 2 keer toe ongare madeleines bij de koffie. Echt te veel missers voor ons om nog terug te komen.

Lees verder

2/5

Team Ledeboer Complimenten voor de twee fantastische en verrassende culinaire avonden die we bij jullie mochten genieten. De gastvrijheid, de subliem samengestelde gerechten , de bijzondere presentatie ervan en heerlijke bijpassende wijnen hebben bij ons een onvergetelijke indruk achter gelaten. Ook de gezellige gesprekjes aan tafel van bedienend en kokend personeel getuigden van enthousiasme ,vakmanschap en een grote mate van betrokkenheid bij taak en team. Op een oprechte en plezierige manier is ons op beide avonden duidelijk geworden dat onze aanwezigheid als gast bijzonder werd gewaardeerd.

Lees verder

5/5

Fijne sfeer, heerlijk eten, leuke inrichting en personeel

Lees verder

5/5

Superlekker gegeten. Vriendelijke bediening. Relaxed sfeer.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Restaurant Ledeboer

Goed nieuws! Bij Restaurant Ledeboer in Almelo kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Almelo

Benieuwd naar andere locaties in Almelo waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Almelo zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Almelo
Jumbo Almelo Supermarkt

Jumbo

Bornerbroeksestraat 79

ALDI Almelo Supermarkt

ALDI

Bornerbroeksestraat 81

Tango Almelo Violierstraat Almelo Tankstation

Tango Almelo Violierstraat

Violierstraat 103

Expert Almelo Almelo Elektronicawinkel

Expert Almelo

Ootmarsumsestraat 157

HEMA Almelo Warenhuis

HEMA

Ootmarsumsestraat 221c

ALDI Almelo Supermarkt

ALDI

Ootmarsumsestraat 240