Restaurant Sapporo Almere map

Restaurant Sapporo Almere

8.6 ยท 551 recensies

Grote Markt 53-55, Almere

Restaurant Sapporo Almere
Restaurant Sapporo Almere Restaurant Sapporo Almere
Restaurant Sapporo Almere Restaurant Sapporo Almere
Restaurant Sapporo Almere

Over deze locatie

Aan de Grote Markt 53-55 in het gebied 'Centrum Almere Stad' in Almere ligt Restaurant Sapporo Almere. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 551 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Restaurant Sapporo Almere accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 142 locaties in Almere waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum Almere Stad hebben we nog 72 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Eric T
Google Maps Logo

Was met moederdag behoorlijk druk en erg chaotisch ondank dat we hadden gereserveerd moesten we toch ff wachten voor een tafeltje. Uitleg over het bestellen en versturen van de bestelling mag wel wat uitgebreider anders zit je zomaar een half uur te wachten op je eten of drinken. Bediening is uiterst vriendelijk.

Eric T 1 week geleden
Eray Ozmen
Google Maps Logo

Super lekker eten. Genoeg keuze aan sushi en grill gerechten. Soms duurt het wel lang voordat er een gerecht wordt gebracht maar dit uiteraard afhankelijk van het tijdstip en drukte. Verder erg vriendelijk personeel en binnen leuk ingericht!

Eray Ozmen 2 weken geleden
Erwin Doornbos
Google Maps Logo

Goede sushi! Zeer vriendelijk personeel, snelle bediening. Komen hier graag terug.

Erwin Doornbos 1 maand geleden
Chantal Berghout
Google Maps Logo

26-3, Samen met een vriendin gegeten bij Sapporo. Opzich prima qua sushi. We vonden de gefrituurde gerechten, erg vet. Het droop meer dan dat het knapperig was. Daarnaast duurde het lang voordat we de gerechten kregen en meerdere gerechten hebben we niet ontvangen. Het personeel deed echt hun best om hard te werken maar hadden geen overzicht. Dit zorgde voor een ontevreden sfeer bij de meerderheid van de gasten. Overal ontbrak wel iets, ondertussen namen ze wel nieuwe gasten aan. Erg jammer als er letterlijk mensen in je zaak zitten te huilen omdat hun avond in duigen viel. Voor ons geen tweede keer.

Chantal Berghout 1 maand geleden
King oof
Google Maps Logo

Niet een geweldige foto, maar ik garandeer het je dat dit een van de beste all you can eat restaurants is in Nederland, laat staan Almere! Je kan tot wel 10 Bordjes per keer bestellen, en ze komen wel binnen 5 minuten met zelfs de lastigste gerechten weer naar je tafel met een glimlach. Ik voelde me altijd op mijn gemaakt, en en genoot zeer van alle sushi wok teppanyaki en dim sum die ze aanboden! Verder zijn de drankjes zeer betaalbaar, en het arrangement, zelf ook! Vooral op sushi dinsdag. Ik wens dit restaurant veel succes in de toekomst en zal 100% weer terug komen voor een (derde) bezoek! :))

King oof 2 maanden geleden
A.B. de Kroon
Google Maps Logo

Toen we binnenkwamen begon het eigenlijk al met de lichten die vol in je gezicht schenen. Uiteindelijk met behulp van een servet de lichten zelf kunnen draaien. Tafels wiebelen gigantisch waardoor er een glas wijn over de tafel ging. Daarnaast echt de helft van het bestelde eten niet gehad. Drinken wel maar duurde heel lang. Heb 3x bij de ober aangegeven dat we de helft nog niet hadden gehad. Na een uur hadden 2 personen nog helemaal niets gegeten. Hij gaf aan dat er meerdere tafels waren met deze klachten. Megalang zitten wachten. Was er om 1830 en om 2020 echt de helft van het eten nog niet gehad. Tablet gaf aan dat we nog 10 minuten hadden om te bestellen. Uiteindelijk besloten om weg te gaan. In eerste instantie gaf de vrouw bij de kassa aan dat we wel bijna alles hadden gehad. Alsof ik daar sta te liegen? Ik heb meerdere malen aangegeven dat dat helemaal niet waar was en dat ik niet 220+ euro ga betalen als ik de helft niet heb gehad na 2 uur wachten . Uiteindelijk na 15 minuten een welles nietes discussie te hebben gevoerd toch tot een overeenkomst kunnen komen maar van harte ging het niet. Ober was wel vriendelijk trouwens. Ik kom vaker bij Sapporo en het is altijd goed maar het was vandaag echt een zooitje. Heel erg jammer van de avond. Daarna maar naar de MacDonalds gegaan om in ieder geval nog iets te kunnen eten. Ik had erg uitgekeken naar deze avond om na 4 maanden eindelijk weer eens uit eten te kunnen gaan. Helaas liep dat heel anders.

A.B. de Kroon 2 maanden geleden
City Guide

Wat te doen in Almere

Almere Centrum is uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2017/2020. Almere is een jonge en bruisende stad in Flevoland. Hier kom je om te shoppen of lekker te eten.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Almere. Meer van dit lees je in onze Almere City Guide.