Restaurant Tout à Fait map

Restaurant Tout à Fait

9.2 · 186 recensies

Sint Bernardusstraat 18, Maastricht

Restaurant Tout à Fait
Restaurant Tout à Fait Restaurant Tout à Fait
Restaurant Tout à Fait Restaurant Tout à Fait
Restaurant Tout à Fait

Over deze locatie

Tout à Fait is al sinds 1999 een welbekend restaurant. Hier eet je de heerlijkste seizoens gebonden gerechten. Dit culinair hoogstaand restaurant heeft dan ook een Michelin-ster sinds 2002.

Aan de Sint Bernardusstraat 18 in het gebied 'Jekerkwartier' in Maastricht ligt Restaurant Tout à Fait. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 186 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Restaurant Tout à Fait accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 118 locaties in Maastricht waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Jekerkwartier hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Christel Seynaeve
Google Maps Logo

Lekker, vlotte bediening en vriendelijk personeel, jammer dat de chef aan bepaalde tafels langs gaat en andere gewoon voorbij loopt. Wij hebben het 6 gangen menu met aangepaste wijnen genomen, wijnen waren goed maar geen uitschieters, de dessertwijn viel niet in de smaak maar dat is persoonlijk. Bruis water maken ze zelf aan, is niet ons ding maar kost ook maar 6 euro, fles San Peligrino was niet verkrijgbaar. Verse producten en mooie presentatie maar voor mensen met een kleine maag, gelukkig hebben wij ieder 4 broodjes kunnen eten waardoor het toch voldoende was, prijs 445 euro voor 2 personen maar daar gaan wij niet over zeuren, uiteraard ga je ook steeds vergelijken met andere sterren zaken en ook dat is weer persoonlijk en blijft onze favoriet toch de Rentree eveneens in Maastricht

Christel Seynaeve 2 weken geleden
Christel Belien
Google Maps Logo

Lekker eten, maar het gevoel dat het snel moest gaan, geen koffie genomen omdat we nog alleen in de zaak waren...

Christel Belien 3 weken geleden
Yannis Papaioannou
Google Maps Logo

Heerlijk gegeten, in een mooie ambiance. Bediening doet er alles aan, om het naar de zin te maken. Prachtige gerechten, met mooie wijnen.

Yannis Papaioannou 3 maanden geleden
Kerstin W
Google Maps Logo

Een heerlijke avond gehad en zeer goede 5 gangen diner genoten. Veel kennis van wijn en leuke bediening (Bedankt Henry)

Kerstin W 3 maanden geleden
Adhar D'huij
Google Maps Logo

Wat een mooie avond! Mooie smaken heerlijke wijnen en kundige service. Uitleg van het menu van de patron cuisinier zelf. Mooie tafel bereidingen van het net vernieuwde menu. Wat mij betreft het gerecht met de topinamboer en tarbot de juweeltjes van de kaart. Wij komen graag terug!

Adhar D'huij 9 maanden geleden
City Guide

Wat te doen in Maastricht

Benieuwd wat je naast Restaurant Tout à Fait nog meer in of rondom Maastricht (Jekerkwartier) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Jekerkwartier.