Rijksmuseum Twenthe map

Rijksmuseum Twenthe

8.8 · 1220 recensies

Lasondersingel 129 - 131, Enschede

Rijksmuseum Twenthe
Rijksmuseum Twenthe Rijksmuseum Twenthe
Rijksmuseum Twenthe Rijksmuseum Twenthe
Rijksmuseum Twenthe

Over deze locatie

Aan de Lasondersingel 129 - 131 in het gebied 'Roombeek-Roomveldje' in Enschede ligt Rijksmuseum Twenthe. Zoek je in de categorie musea een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.220 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Rijksmuseum Twenthe accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 100 locaties in Enschede waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Roombeek-Roomveldje hebben we nog 5 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Tickets voor Rijksmuseum Twenthe

Opzoek naar entreetickets voor Rijksmuseum Twenthe? Bestel je tickets veilig online en skip alle wachtrijen! Online kun je met alle creditcards betalen én heb je vaak een gratis annuleringsoptie.

Bekijk goedkoopste tickets
City Guide

Wat te doen in Enschede

Enschede is een super gezellige stad. Dit komt niet alleen door de vele terrassen, restaurants, evenementen en uitgaansgelegenheden, maar door de studenten. Enschede staat namelijk in de top 12 leukste studentensteden. Enschede is hartstikke leuk, zelfs als je geen student meer bent!

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Enschede. Meer van dit lees je in onze Enschede City Guide.