Rijksmuseum van Oudheden map

Rijksmuseum van Oudheden

10 · 4.784 recensies

Rapenburg 28, Leiden

Gesloten

Rijksmuseum van Oudheden
Rijksmuseum van Oudheden Rijksmuseum van Oudheden
Rijksmuseum van Oudheden Rijksmuseum van Oudheden Rijksmuseum van Oudheden Rijksmuseum van Oudheden Rijksmuseum van Oudheden Rijksmuseum van Oudheden Rijksmuseum van Oudheden Rijksmuseum van Oudheden Rijksmuseum van Oudheden Rijksmuseum van Oudheden Rijksmuseum van Oudheden Rijksmuseum van Oudheden Rijksmuseum van Oudheden Rijksmuseum van Oudheden Rijksmuseum van Oudheden Rijksmuseum van Oudheden
Bekijk meer
Rijksmuseum van Oudheden

Over deze locatie

Nationaal archeologisch museum met bekende collecties van Egyptische, Griekse en Romeinse voorwerpen.

Aan de Rapenburg 28 in het gebied 'Pieterswijk' in Leiden ligt Rijksmuseum van Oudheden. Zoek je in de categorie musea een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 4.784 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Rijksmuseum van Oudheden accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 100 locaties in Leiden waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Pieterswijk hebben we nog 14 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Tickets voor Rijksmuseum van Oudheden

Opzoek naar entreetickets voor Rijksmuseum van Oudheden? Bestel je tickets veilig online en skip alle wachtrijen! Online kun je met alle creditcards betalen én heb je vaak een gratis annuleringsoptie.

Bekijk goedkoopste tickets
City Guide

Wat te doen in Leiden

Leiden is een van de gezelligste steden van Zuid-Holland. De stad bruist van de studenten en gezelligheid. Naast alle barren en restaurants heeft Leiden ook veel cultuur en groen.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Leiden. Meer van dit lees je in onze Leiden City Guide.