Rituals map

Rituals

7.4 · 12 recensies

Gustav Mahlerplein 13, Amsterdam

Rituals
Rituals Rituals
Rituals Rituals
Rituals

Over Rituals

Alles voor je persoonlijke verzorging, zoals lekkere geurtjes, die fijne bodycrème of bodyscrub, kan je terecht bij Rituals.

Aan de Gustav Mahlerplein 13 in het gebied 'Zuidas Zuid' in Amsterdam ligt Rituals. Zoek je in de categorie verzorging een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 12 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Rituals accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Zuidas Zuid hebben we nog 10 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Vasilis Prantzos
Google Maps Logo

Producten van zeer goede kwaliteit

Vasilis Prantzos 3 jaar geleden
Bernd
Google Maps Logo

Niet de service ervaring gekregen die ik verwachtte. Kocht 1 product. Uitstraling van de medewerker was van begin tot eind koud en ongeïnteresseerd.

Bernd 3 jaar geleden
Peter Broekhuis
Google Maps Logo

Belabberd, zaterdag gesloten Geen bevestigingen indien open Bezoek niet aanbevolen

Peter Broekhuis 3 jaar geleden
Ruby Ekkerman
Google Maps Logo

Afgelopen week ben ik deze winkel binnengelopen, op zoek naar een cadeau voor mijn partner. Toen ik aankwam, was er maar één andere klant. Een paar minuten later vertrok de ene costimer en kwam er een nieuwe klant binnen. De staf van Rituals gaf me geen aandacht, maar de andere 2 klanten kregen daarentegen een 'welkomstthee' en de vraag of ze hulp nodig hadden. Ik weet niet waarom de 2 Rituals-meisjes niet reageerden, maar het voelde alsof ze hun mening hadden over hoe rijk de andere twee klanten eruit zagen in vergelijking met mij. Iedereen die een winkel binnenloopt is een potentiële koper. Ik besloot om naar buiten te gaan en kocht een cadeau bij de Rituals-winkel op station Leiden, vanwege eerdere (vriendelijke) ervaringen.

Ruby Ekkerman 4 jaar geleden
Hubert Adam
Google Maps Logo

Dankbaar voor hulp met kerstcadeautjes!

Hubert Adam 4 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Rituals

Goed nieuws! Bij Rituals in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
Rituals

Alle Rituals winkels

Alles voor je persoonlijke verzorging, zoals lekkere geurtjes, die fijne bodycrème of bodyscrub, kan je terecht bij Rituals.

Benieuwd naar andere Rituals winkels in Nederland? Rituals heeft in totaal 107 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Zuidas Zuid) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Rituals lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Rituals winkels
Rituals
Rituals
Rituals
Rituals
Rituals
Rituals
Rituals
Rituals
Rituals
Rituals
Rituals
Rituals
Rituals
Rituals
Rituals
Rituals
Rituals
Rituals
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.