Rituals map

Rituals

8 · 46 recensies

Stationsplein NO 141B-C, Amsterdam

Rituals
Rituals Rituals
Rituals Rituals
Rituals

Over Rituals

Alles voor je persoonlijke verzorging, zoals lekkere geurtjes, die fijne bodycrème of bodyscrub, kan je terecht bij Rituals.

Aan de Stationsplein NO 141B-C in het gebied 'Stationsplein e.o.' in Amsterdam ligt Rituals. Zoek je in de categorie verzorging een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 46 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Rituals accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Stationsplein e.o. hebben we nog 11 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Francita Rijhiner
Google Maps Logo

Een bezoek aan de Rituals winkels vind ik zelf al een traktatie op zich. Mooie inrichting, het ruikt er altijd heerlijk. En een fijne winkel om even in rond te struinen. Kom er graag.

Francita Rijhiner 6 maanden geleden
Jesse James
Google Maps Logo

Het is zoals de andere Rituals winkels. Leuk en vriendelijk personeel. Ik kom er graag en de prijs/kwaliteit verhouding vind ik goed.

Jesse James 6 maanden geleden
Monique Baas
Google Maps Logo

Wauw, wat een prachtige winkel en aardig personeel. Ik keek mijn ogen uit en verheug me al op een mind en body Spa de volgende keer. Personeel stond mij zeer goed te woord en gaf ons heel veel informatie. Op zeker kom ik hier terug.

Monique Baas 7 maanden geleden
Alex Lankamp
Google Maps Logo

Volgens de info is deze winkel vanaf 8 uur geopend. Om 10 over 9 was alles nog potdicht. Jammer maar geen ramp

Alex Lankamp 10 maanden geleden
Daniël Kooren
Google Maps Logo

Ik hou van Rituals! De ruimte is echter beperkt, maar toch ruim voldoende voor een snelle boodschap! Personeel neemt de tijd voor je en helpt je graag bij het zoeken naar de juiste geur! Ik ga hier vaker heen als ik even wat moet halen! Veel handiger, rustiger en kleiner dan een reguliere Rituals winkel!

Daniël Kooren 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Rituals

Goed nieuws! Bij Rituals in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
Rituals

Alle Rituals winkels

Alles voor je persoonlijke verzorging, zoals lekkere geurtjes, die fijne bodycrème of bodyscrub, kan je terecht bij Rituals.

Benieuwd naar andere Rituals winkels in Nederland? Rituals heeft in totaal 107 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Stationsplein e.o.) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Rituals lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Rituals winkels
Rituals
Rituals
Rituals
Rituals
Rituals
Rituals
Rituals
Rituals
Rituals
Rituals
Rituals
Rituals
Rituals
Rituals
Rituals
Rituals
Rituals
Rituals
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.