Rituals Den Haag

Rituals

Bij Rituals gelegen aan de Venestraat 20 in Den Haag kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Rituals is één van de 85 locaties in Den Haag op CardMapr.

Rituals

Venestraat 20 in Den Haag

Betalen met creditcards bij Rituals in Den Haag

In Den Haag aan de Venestraat 20 bevindt zich Rituals. Bij Rituals kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Verzorging, scoort Rituals een 9/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Rituals Logo

Categorie

Verzorging

Stad

Den Haag

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

070 310 6535
Routebeschrijving
Rituals Den Haag
Rituals Den Haag
Rituals Den Haag

Reviews

Wat zeggen anderen over Rituals?

Rituals wordt gewaardeerd met een 4.5 gebasseerd op 75 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Leuke producten die er luxe uitzien voor een hele lage prijs, DUS zeker de moeite waard !

Lees verder

5/5

Prachtige winkel met zeer vriendelijk personeel! Wel vreemde zaak dat de hele binnenstad dicht is maar deze winkel blijft open...zou netjes zijn van het hoofdkantoor van Rituals als ook zij de deuren vd winkels sluiten uit veiligheid van hun personeel en klanten

Lees verder

3/5

Erg goed dat Rituals zoveel belangstelling toont in duurzaamheid. Echter vind ik niet dat het ten koste moet gaan van de service. Ik heb laatst aankoop gedaan als cadeau en vroeg of het leuk kon worden verpakt in een doosje. Volgens de verkoper was dat niet mogelijk omdat ze op de feestdagen verpakkingen wachten en hij deed de producten in een tas zonder iets van inpakken. Dus vroeg ik of ze er iets van cadeaupapier omheen konden doen, is immers toch een cadeau. Ook dat kon niet wegens ‘duurzaamheid’. Naar mijn mening gaat het in dit geval gaat dit echt ten koste van jullie service. Hoorde achteraf van anderen dat dit vaker is gebeurd. Het is duidelijk dat ik mijn kerstcadeau’s dit jaar niet bij de Rituals haal en jammer genoeg zijn jullie een vaste klant kwijt.

Lees verder

1/5

Het personeel is aardig, wordt altijd gevraagd of je een kopje thee of koffie wilt. 1 van de weinige winkels die het biedt. Duim op daarvoor, in koude dagen zoals vandaag met de sneeuw is het wel lekker. Ik ben goed geholpen en heb dit kunnen scoren.

Lees verder

4/5

Was er voor het eerst, voor een cadeautje. Goede service, fijne uitleg, goed advies. Schappelijke prijzen. Rustig ogende winkel ook. Cadeau viel ook goed in de smaak.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Rituals

Goed nieuws! Bij Rituals in Den Haag kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Den Haag

Benieuwd naar andere locaties in Den Haag waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Den Haag zijn er nog 85 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Den Haag
Sligro Den Haag Forepark Den Haag Groothandel
HEMA Den Haag Warenhuis

HEMA

Simon Carmiggelthof 108

Dirk van den Broek Den Haag Supermarkt

Dirk van den Broek

Simon Carmiggelthof 258