Rituals Doetinchem

Rituals

Bij Rituals gelegen aan de Hamburgerstraat 31 in Doetinchem kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Rituals is één van de 6 locaties in Doetinchem op CardMapr.

Rituals

Hamburgerstraat 31 in Doetinchem

Rituals Logo

Betalen met creditcards bij Rituals in Doetinchem

In Doetinchem aan de Hamburgerstraat 31 bevindt zich Rituals. Bij Rituals kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Verzorging, scoort Rituals een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Verzorging

Stad

Doetinchem

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0314 393 880
Route
Rituals Doetinchem
Rituals Doetinchem
Rituals Doetinchem

Reviews

Wat zeggen anderen over Rituals?

Rituals wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 33 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Ik koop best wel veel en dan krijg je proef monster klein tube creme voor gezicht. De volgende keer weer wat gekocht weer zon klein tube zo gaat het hele jaar door mag wel wat meer leuke proef monster erbij doen. Wat meer variatie voor de klanten dat is ook leuk

Lees verder

1/5

GEWOON SLECHT Ondanks met geld aan toonbank kun je niet betalen. Dit is een wettig betaal middel. Maar word niet aanvaard. Slecht we hadden toch klanten nodig???? Nu wij zijn genezen. Er zijn meer winkels. Jammer GEWOON SLECHT...

Lees verder

1/5

De dag voor Kerst, half tien openingstijd arriveer ik in de regen, er staan al ruim 10 mensen in de regen te wachten. De shop gaat iets te laat open maar zodra we binnen zijn stuift ieder een kant op. Gelukkig heb ik al een lijst meegenomen met wat ik wil kopen, aangezien je als man in deze winkel gelijk het overzicht kwijt bent. Ik word doorverwezen door een dame naar een andere dame die klanten kennelijk helpt en loop in deze drukte naar haar toe en word snel geholpen, alleen op mijn vraag hoe het zit met een geschenkbox is het antwoord weer ,,mijn collega bij de kassa kan alles voor u regelen. Het zal wel zo horen maar ik word van dame naar dame gestuurd en telkens moet ik maar afwachten hoe het dan weer gaat. In de lange rij word ik gelukkig snel geholpen en in een hoekje staan mijn producten. Ik vraag weer naar de verpakking en geschenkdoos of box die ik de vorige keer ook zo mooi kreeg...helaas met Kerst heeft men kennelijk geen geschenkboxen en dankzij een ervaren dame naast mijn nieuwe dame krijg ik gelukkig dan ook een grote lange geschenktas. Mijn ding hierin is, dat ik ondanks alle drukte niet onaardig gehandeld ben maar, dat wat de een belooft de ander niet kan waar maken en je ook geen uitleg krijgt waarom dan niet. Voor mij staat Rituals synoniem met de giftbox en dat laatste zal ik wel verkeerd hebben.

Lees verder

3/5

Goede en vriendelijk verkopers

Lees verder

4/5

Jong meisjes met hoge stemmetjes. Ze konden mij geen verschil tussen verschillende maskers uitleggen. Vervolgens zei ze dat mijn gift card verlopen was. Heractivatie kostte geld, hoeveel wist ze niet en ze kon dit ook niet voor mij regelen. Bij vraag wie dat wel kon kreeg ik geen antwoord en herhaalde ze voor de 3e keer het bedrag wat ik nog mocht betalen. Thuis bleek dat de kaarten niet kunnen verlopen en er gewoon nog het gehele bedrag op stond. Helaas, voor de zoveelste keer niet goed geholpen bij dit filiaal.

Lees verder

2/5

Betaal met American Express creditcards bij Rituals

Goed nieuws! Bij Rituals in Doetinchem kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Doetinchem

Benieuwd naar andere locaties in Doetinchem waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Doetinchem zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Doetinchem
HEMA Doetinchem Warenhuis

HEMA

Hamburgerstraat 23

Kruidvat Doetinchem Drogisterij

Kruidvat

Hamburgerstraat 3

Rituals Doetinchem Verzorging

Rituals

Hamburgerstraat 31

ICI PARIS XL Doetinchem Verzorging

ICI PARIS XL

Hamburgerstraat 20

Game Mania Doetinchem Speelgoedwinkel

Game Mania

Hamburgerstraat 75

Parfumerie Douglas Doetinchem Verzorging

Andere Rituals winkels in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Rituals nog meer locaties. Naast Rituals in Doetinchem kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Rituals locaties
Rituals Amsterdam Verzorging

Rituals

Amsterdam

Rituals Leidschendam Verzorging

Rituals

Leidschendam

Rituals Venlo Verzorging

Rituals

Venlo

Rituals Amsterdam Verzorging

Rituals

Amsterdam

Rituals Domburg Verzorging

Rituals

Domburg

Rituals Haarlem Verzorging

Rituals

Haarlem