Rituals map

Rituals

7.6 · 53 recensies

Aankomstpassage 4, Schiphol

Rituals
Rituals Rituals
Rituals Rituals
Rituals

Over Rituals

Alles voor je persoonlijke verzorging, zoals lekkere geurtjes, die fijne bodycrème of bodyscrub, kan je terecht bij Rituals.

Aan de Aankomstpassage 4 in het gebied 'Schiphol' in Schiphol ligt Rituals. Zoek je in de categorie verzorging een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 53 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Rituals accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 22 locaties in Schiphol waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Schiphol hebben we nog 22 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

daantjuh198319
Google Maps Logo

Fijne winkel

daantjuh198319 7 maanden geleden
Max
Google Maps Logo

Geweldige winkel! Hele vriendelijke medewerkers. Kom hier graag terug

Max 1 jaar geleden
Alex Lankamp
Google Maps Logo

De ultieme winkel voor een cadeau voor de dames.. T kost wat en ruikt apart maar succes gegarandeerd !!

Alex Lankamp 2 jaar geleden
Roel de Winter
Google Maps Logo

Ik ben hier niet geweest

Roel de Winter 3 jaar geleden
Yasmine Schöttle
Google Maps Logo

Zojuist een hele onprettige ervaring gemaakt in jullie spa op Schiphol airport. Ik kwam eigenlijk voor een Gellak manicure. Omdat Chantal nog even wilde testen of die lak überhaupt eraf gaat heeft ze maar 2 vingers ingewrapt. Toen vroeg ik of we in de tussentijd even een pedicure kunnen doen. Ik vroeg dus ook hoe lang ze open zijn. Kreeg te horen dat het allemaal gaat lukken... iets van 20:30.... Voeten gedaan. Prima massage. Werd niet gevraagd of ik de tenen gelakt wilde hebben. Maar goed. Iets te grof de eelt gevijld. Stukje huid van mijn boventeen eraf. Maar goed. Ze is vriendelijk. Stopte meteen toen ik au zei. Tussendoor nog de rest van de vingers ingewrapt. Om 8 begonnen alles eraf te halen. Om kwart over krijgt mevrouw van de collega te horen dat ze nu dicht gaan. Dus even slordig nog ten einde gevijld. Even slordig topcoat erop. En toen mocht ik naar de kassa. En dan vraag ik wat we nu aan de prijs doen want dat was niet waar ik voor kwam. Dus krijg ik ook nog te horen dat ik blij moet zijn niet de hele manicure te moeten betalen. Dus "slechts" 35 EUR voor de voeten en 10 EUR voor het eraf halen en vijlen.... sorry? Wat? Ik vraag: Willen jullie mij niet tegemoet komen in de prijs? Want had ik geweten dat ik geen gellak zou krijgen had ik het niet eraf gehaald. Want nu gaan mijn nagels straks breken. - Nee. Dat moet je wel betalen. Die tijd hebben we erin gestoken. Dus vraag ik: Willen jullie nog tenminste een fatsoenlijke vijl erbij doen? - Nee dat kunnen we niet.... Ik doe dus een laatste poging: "zijn jullie zeker dat jullie mij op die manier wegsturen? Want als jullie mij nu wel tegemoet zouden komen met een van die mooie vijlen of met een prijs alleen voor de voeten... dan zou ik weggaan en zeggen... ja joh jammer kan gebeuren. Maae nu is het alsof ik een hele auto bestel, jullie grven mij alleen banden en ik wordt weggestuurd en moet ook nog ervoor betalen" Nee... is dus hun antwoord. GOEDE Customer experience is anders, Chantal en Pravina

Yasmine Schöttle 3 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Rituals

Goed nieuws! Bij Rituals in Schiphol kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
Rituals

Alle Rituals winkels

Alles voor je persoonlijke verzorging, zoals lekkere geurtjes, die fijne bodycrème of bodyscrub, kan je terecht bij Rituals.

Benieuwd naar andere Rituals winkels in Nederland? Rituals heeft in totaal 107 vestigingen waaronder deze in Schiphol (Schiphol) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Rituals lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Rituals winkels
Rituals
Rituals
Rituals
Rituals
Rituals
Rituals
Rituals
Rituals
Rituals
Rituals
Rituals
Rituals
Rituals
Rituals
Rituals
Rituals
Rituals
Rituals
City Guide

Wat te doen in Schiphol

Benieuwd wat je naast Rituals nog meer in of rondom Schiphol (Schiphol) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Schiphol.