Rituals Schiphol

Rituals

Bij Rituals gelegen aan de Aankomstpassage 4 in Schiphol kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Rituals is één van de 6 locaties in Schiphol op CardMapr.

Rituals

Aankomstpassage 4 in Schiphol

Rituals Logo

Betalen met creditcards bij Rituals in Schiphol

In Schiphol aan de Aankomstpassage 4 bevindt zich Rituals. Bij Rituals kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Verzorging, scoort Rituals een 7.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Verzorging

Stad

Schiphol

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

020 653 8949
Route
Rituals Schiphol
Rituals Schiphol
Rituals Schiphol

Reviews

Wat zeggen anderen over Rituals?

Rituals wordt gewaardeerd met een 3.7 gebasseerd op 50 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Geweldige winkel! Hele vriendelijke medewerkers. Kom hier graag terug

Lees verder

5/5

De ultieme winkel voor een cadeau voor de dames.. T kost wat en ruikt apart maar succes gegarandeerd !!

Lees verder

4/5

Zojuist een hele onprettige ervaring gemaakt in jullie spa op Schiphol airport. Ik kwam eigenlijk voor een Gellak manicure. Omdat Chantal nog even wilde testen of die lak überhaupt eraf gaat heeft ze maar 2 vingers ingewrapt. Toen vroeg ik of we in de tussentijd even een pedicure kunnen doen. Ik vroeg dus ook hoe lang ze open zijn. Kreeg te horen dat het allemaal gaat lukken... iets van 20:30.... Voeten gedaan. Prima massage. Werd niet gevraagd of ik de tenen gelakt wilde hebben. Maar goed. Iets te grof de eelt gevijld. Stukje huid van mijn boventeen eraf. Maar goed. Ze is vriendelijk. Stopte meteen toen ik au zei. Tussendoor nog de rest van de vingers ingewrapt. Om 8 begonnen alles eraf te halen. Om kwart over krijgt mevrouw van de collega te horen dat ze nu dicht gaan. Dus even slordig nog ten einde gevijld. Even slordig topcoat erop. En toen mocht ik naar de kassa. En dan vraag ik wat we nu aan de prijs doen want dat was niet waar ik voor kwam. Dus krijg ik ook nog te horen dat ik blij moet zijn niet de hele manicure te moeten betalen. Dus "slechts" 35 EUR voor de voeten en 10 EUR voor het eraf halen en vijlen.... sorry? Wat? Ik vraag: Willen jullie mij niet tegemoet komen in de prijs? Want had ik geweten dat ik geen gellak zou krijgen had ik het niet eraf gehaald. Want nu gaan mijn nagels straks breken. - Nee. Dat moet je wel betalen. Die tijd hebben we erin gestoken. Dus vraag ik: Willen jullie nog tenminste een fatsoenlijke vijl erbij doen? - Nee dat kunnen we niet.... Ik doe dus een laatste poging: "zijn jullie zeker dat jullie mij op die manier wegsturen? Want als jullie mij nu wel tegemoet zouden komen met een van die mooie vijlen of met een prijs alleen voor de voeten... dan zou ik weggaan en zeggen... ja joh jammer kan gebeuren. Maae nu is het alsof ik een hele auto bestel, jullie grven mij alleen banden en ik wordt weggestuurd en moet ook nog ervoor betalen" Nee... is dus hun antwoord. GOEDE Customer experience is anders, Chantal en Pravina

Lees verder

1/5

Ik ben hier niet geweest

Lees verder

1/5

Heerlijke geuren, mooie winkel

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Rituals

Goed nieuws! Bij Rituals in Schiphol kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Schiphol

Benieuwd naar andere locaties in Schiphol waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Schiphol zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Schiphol
Steigenberger Airport Hotel Schiphol Restaurant

Steigenberger Airport Hotel

Stationsplein Zuid-West 951

Starbucks Schiphol Cafe's

Starbucks

Airport Pier C

Burger King Schiphol Fastfood

Burger King

Evert van de Beekstraat 2nd floor

YOTELAIR Schiphol Overnachting

YOTELAIR

Vertrekpassage 118

Suitsupply Schiphol Mode

Suitsupply

Vertrekpassage 203

Rituals Schiphol Verzorging

Rituals

Aankomstpassage 4

Andere Rituals winkels in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Rituals nog meer locaties. Naast Rituals in Schiphol kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Rituals locaties
Rituals Amsterdam Verzorging

Rituals

Amsterdam

Rituals Leidschendam Verzorging

Rituals

Leidschendam

Rituals Venlo Verzorging

Rituals

Venlo

Rituals Amsterdam Verzorging

Rituals

Amsterdam

Rituals Domburg Verzorging

Rituals

Domburg

Rituals Haarlem Verzorging

Rituals

Haarlem