Ron Gastrobar Oriental Amsterdam

Ron Gastrobar Oriental

Bij Ron Gastrobar Oriental gelegen aan de Kerkstraat 23 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Ron Gastrobar Oriental is één van de 8 locaties in Amsterdam op CardMapr.

Ron Gastrobar Oriental

Kerkstraat 23 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Ron Gastrobar Oriental in Amsterdam

In Amsterdam aan de Kerkstraat 23 bevindt zich Ron Gastrobar Oriental. Bij Ron Gastrobar Oriental kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant scoort Ron Gastrobar Oriental een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Ron Gastrobar Oriental

Voor de actuele openingstijden van Ron Gastrobar Oriental in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Ron Gastrobar Oriental nu geopend is en bekijk de rest van de de openingstijden.

Reserveren bij Ron Gastrobar Oriental

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Ron Gastrobar Oriental. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

020 223 5352
Ron Gastrobar Oriental Amsterdam
Ron Gastrobar Oriental Amsterdam
Ron Gastrobar Oriental Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Ron Gastrobar Oriental?

Ron Gastrobar Oriental krijgt een beoordeling van 8.6/10 gebasseerd op 532 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Inderdaad de porties zijn klein maar het eten is lekker! De setting met live muziek is ook echt leuk en maakt het gezellig. Leuke dame die zingt en een heer die wat Spaanstalige nummers zingt. De dame die ons verwelkomde en naar onze plek aan de bar begeleidde krijgt overigens dikke kudos. Ik zei nog tegen mijn vrouw de bar daar voelen we ons zowieso thuis. Nadat de barman ons eten had opgenomen stelde hij voor om eerst de 3 porties dumplings te serveren, daarna mix van 2 mains en nog 2 mains. Het eten werd geserveerd echter waren het 2 dumplings en 1 main. Ik kaart dit aan bij de barman door te vragen of dit de bedoeling was. Hij geeft aan dat de keuken een fout heeft gemaakt, haalt schouders op en wuift het weg. Geen excuus of whatever. Soort van it is what it is.... wij hadden gelijk al zoiets van dit is geen service. Not done... Als het echte service was geweest had je de Main weggehaald aangezien we hier niet op zaten te wachten. De barman overigens druk in de weer en vooral heel gezellig met de 2 meiden naast ons die hij namelijk kende. Die kregen om de haverklap hun glas bijgevuld of de vraag of alles naar wens was. Hij liet daarnaast nogal luid merken dat de dame aan de overkant met hem flirte. Het kwam niet in hem op om ons te vragen of het eten smaakte, of alles naar wens is of dat we nog wat wilde drinken. Op een gegeven moment liep de gastvrouw weer langs en we bestelden nog wat drankjes bij haar. Ze ging zelf achter de bar om de drankjes in te schenken en ons te serveren. Wij kregen het gevoel dat ze dezelfde gedachte deelde als ons aangezien ze zich de rest van avond over ons ontfermde. We zijn echt niet lastig geweest ofzo, dat kan de gastvrouw 100% bevestigrnndaar steek ik me hand voor in het vuur. De 2e ronde werd geserveerd. Bij de dumpling die de eerste ronde ontbrak, zat geen pittig sausje. Na navragen werd dit alsnog geserveerd. De barman loopt af en tie langs maar geeft geen kick. Uiteindelijk heb ik zeker nog 3 rondjes besteld bij de gastvrouw. Na de laatste ronde gaf hij weer acte de presence en vroeg of alles had gesmaakt en of we nog wat wilden. Helaas kon hij het gevoel bij ons niet meer wegnemen. Mijn vrouw en ik waren beiden jaren werkzaam in de horeca in AMS dus logisch dat wij op dingen letten. Maar je hoort geen onderscheid te maken tussen je gasten, blijf professioneel en als je een fout maakt, niet alleen erkennen maar verontschuldig je en los het op. Anyways zie het als verbeterpunten! Nogmaals eten was lekker, gastvrouw dikke kudos for stepping up! 😉

Lees verder

3/5

Wat een top avond! Geweldige bediening, heerlijke dimsum (waarvan wagyu en coquille favoriet zijn), lekkere cocktails en als klap op de vuurpijl de overheerlijke zeebaars! Ongelofelijk lekker. Zeker een aanrader!

Lees verder

5/5

Lekker eten, mooie inrichting maar prijs/kwaliteit/hoeveelheid is uit balans. De gerechten zijn zo klein dat je het geen shared dining kunt noemen, terwijl het wel zo werd gepresenteerd.

Lees verder

2/5

Goed en lekker maar niet wat je verwacht van Ron Blauw een rijsttafel met veel hetzelfde niet echt anders dan bij een goed Indonesisch restaurant in Den Haag kan mij variaties voorstellen .

Lees verder

4/5

Top restaurant! Lekker eten en - toen ik er was - live muziek. Ontzettend vriendelijk personeel. Staat vanaf nu permanent op de bucketlist.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Ron Gastrobar Oriental

Goed nieuws! Bij Ron Gastrobar Oriental in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast Ron Gastrobar Oriental nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Amsterdam.

Rituals Amsterdam Verzorging

Rituals

Leidsestraat 15

JD Sports Amsterdam Sportwinkel

JD Sports

Leidsestraat

Poké Perfect Amsterdam Restaurant

Poké Perfect

Prinsengracht 502

The Avocado Show Amsterdam Restaurant

The Avocado Show

Keizersgracht 449

Andaz Amsterdam Prinsengracht Amsterdam Restaurant

Andaz Amsterdam Prinsengracht

Prinsengracht 587

Dikker & Thijs Hotel Amsterdam Overnachting

Dikker & Thijs Hotel

Prinsengracht 444

Keizershouse Amsterdam Amsterdam Overnachting

Keizershouse Amsterdam

Keizersgracht 468HS

Dunkin' Donuts Amsterdam Donutwinkel

Dunkin' Donuts

Leidsestraat 45