Ron Gastrobar Oriental map

Ron Gastrobar Oriental

8.6 · 591 recensies

Kerkstraat 23, Amsterdam

Ron Gastrobar Oriental
Ron Gastrobar Oriental Ron Gastrobar Oriental
Ron Gastrobar Oriental Ron Gastrobar Oriental
Ron Gastrobar Oriental

Over deze locatie

Aan de Kerkstraat 23 in het gebied 'Leidsegracht Zuid' in Amsterdam ligt Ron Gastrobar Oriental. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 591 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Ron Gastrobar Oriental accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Leidsegracht Zuid hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Arco b
Google Maps Logo

Vriendelijke bediening, ruime keuze aan eten drank etc . Live muziek. zit de juiste hoeveelheid tijd tussen maaltijden in, veel smaak aan het eten waarbij de zeebaars een highlight was. De whisky sour was met de juiste hoeveelheden gemaakt . Een echte aanrader.

Arco b 1 maand geleden
Ab Tamis
Google Maps Logo

Eten was prima, service was netjes. Naarmate het drukker werd, werd de service langzamer / inconsistenter. We hebben 2 x wat drinken kunnen bestellen in een tijdsbestek van 3 uur tijd. Voor mij een kleine irritatie, maar voor jullie gemiste omzet. We zaten helemaal voorin het restaurant achter de schermen (die helpen waarschijnlijk ook niet met het houden van overzicht).

Ab Tamis 2 maanden geleden
Oane Koning Hettema
Google Maps Logo

Wat één heerlijke plek om te eten. De bediening is niet alleen vlot, ze lopen ook nog eens vrolijk rond. Het eten is om te smullen. Op de eerste verdieping stond een zangeres met een gouden keeltje de sfeer te verrijken. Zo nu en dan kwam ze swierig al zingend de trap af en gaf ze een rondje van de zaak. Orientaals eten krijgt hier een andere betekenis.

Oane Koning Hettema 2 maanden geleden
Brigitte Janssen
Google Maps Logo

What to say…? Het eten was heerlijk, dat om te beginnen. Goede dim sums, een rijsttafel om te smikkelen. Echt niks mis mee. Maar dan… We hadden gereserveerd om 17:45u, met een tijdslot tot 19:45u. Prima, daar stellen we ons dan op in. De gemiddelde wachttijd voor een drankje-bestelling: 25 minuten. Dit met gemiddeld 1,5 keer vragen waar de bestelling bleef. De rijsttafels kwamen om 19:10u (mind the times slot- nog maar 35 minuten te gaan…). Het gevoel: eten tegen de klok. Overigens bleven de tafels om ons heen volstromen. De bezetting was hier echt niet naar. De rijsttafels om 19:10u, het laatste gerecht om 19:30u. Nog 15 minuten te gaan dus. Na de maaltijd, die nogmaals echt heerljjk was, wilden we graag nog koffie en een dessert. De tafel kon verlengd worden tot 20:30u. Heel fijn, maar je was net dat stel geweest dat onze tafel om 20:00u gereserveerd had…. We begrijpen de drukte, deze juichen we ook toe na corona, maar met een rekening van DIK €85 per persoon, en we hebben echt niet gek gedaan, verwacht je toch echt meer. Het eten fantastisch, de service teleurstellend. Wij gaan in ieder geval deze Ron’s niet meer bezoeken. Jammer.

Brigitte Janssen 2 maanden geleden
Ed Bobeldijk
Google Maps Logo

02-02-2022 gegeten met mijn gezin bij Ron Gastrobar oriental. Na een geweldig ontvangst van gastheer Killian die overigens onze tafel heer was begon de avond prima met een bubbeltje. Aan tafel kwam kok Cas om een amuse voor te schotelen. Groot compliment wil ik geven aan Patrick met zijn team die heerlijk hebben gekookt. De Dimsums en de Peking eend is echt een aanrader maar ook alle gerechten waren verrukkelijk. Cas kwam wederom aan tafel uitleggen welke gerechten ze hadden bereid. We hebben enorm genoten van de passie en de gezelligheid die deze mensen je laten beleven. Dikke pluim voor iedereen van Team Ron Gastrobar Oriental.

Ed Bobeldijk 4 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Ron Gastrobar Oriental

Goed nieuws! Bij Ron Gastrobar Oriental in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.