Sixt Autoverhuur Amsterdam Schiphol Luchthaven map

Sixt Autoverhuur Amsterdam Schiphol Luchthaven

7.4 · 1469 recensies

Schiphol Plaza Aankomstpass.22, Schiphol

Sixt Autoverhuur Amsterdam Schiphol Luchthaven
Sixt Autoverhuur Amsterdam Schiphol Luchthaven Sixt Autoverhuur Amsterdam Schiphol Luchthaven
Sixt Autoverhuur Amsterdam Schiphol Luchthaven Sixt Autoverhuur Amsterdam Schiphol Luchthaven
Sixt Autoverhuur Amsterdam Schiphol Luchthaven

Over Sixt

Goedkoop een auto huren doe je bij SIXT.

Aan de Schiphol Plaza Aankomstpass.22 in het gebied 'Schiphol' in Schiphol ligt Sixt Autoverhuur Amsterdam Schiphol Luchthaven. Zoek je in de categorie vervoer een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.469 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Sixt Autoverhuur Amsterdam Schiphol Luchthaven accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 21 locaties in Schiphol waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Schiphol hebben we nog 22 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Christiaan Schlepers
Google Maps Logo

Op Schiphol een auto gehuurd (elecktrisch) en rechtstreeks naar huis gereden (100km), dag erna weer naar Schiphol terug (100km) en dag erna de factuur ontvangen. Op de factuur staat opeens dat ik 1200km zou hebben gereden en ook krijg ik opeens een bedrag belast voor het opladen van de auto, terwijl er bij het huren was gezegd dat dit allemaal inclusief en gratis was. Extra kosten die onterecht werden belast bedroegen 800 euro op een huur van 150 euro. Vervolgens 5 keer gebeld en drie keer werd de verbinding verbroken toen ik zei waarover ik belde. De andere keren moest ik maar een email sturen want ze behandelde dit soort klachten niet over de telefoon. Nog nooit zo'n belachelijke klantenservice meegemaakt en zo'n opgelicht gevoel overgehouden aan het huren van een auto. Sixt is echt een grote oplichtende bende...... nooit meer......

Christiaan Schlepers 2 weken geleden
Ash Marriott
Google Maps Logo

Was geholpen door Natalie, super eerlijk en behulpzaam. Dank u!

Ash Marriott 1 maand geleden
RJ S
Google Maps Logo

Jaren vaste klant geweest en ben relatief goed behandeld. Door vertraging op een vlucht kom ik deze keer 30 minuten later aan en probeer zodoende contact te maken. Telefoon doet het niet, e-mail doet het niet enkel website. Via daar een bericht achter gelaten en kreeg binnen 5 minuten een telefoontje in gebrekkig Engels: “We are closed at 22:00, good luck being stranded”. Ongelofelijk hoe jullie klanten/mensen behandelen. Ik kom niet meer.

RJ S 2 maanden geleden
Alae Eabdenbitsen
Google Maps Logo

zou de auto om 23.00 ophalen. Was er om 22.45.. niemand aanwezig bij de service balie.. er was een storing dus telefonisch contact was niet mogelijk. Uiteindelijk zonder auto de AirPort verlaten. Service is erg slecht. Ik huur hier nooit meer

Alae Eabdenbitsen 3 maanden geleden
Safe Transport
Google Maps Logo

Vandaag een boeking gedaan via rentalcars om auto vanavond om 21.00 uur op Schiphol plaza op te halen. Helaas door een hele onbeschofte en arrogante dame die aan de balie stond heeft ons auto verhuurd zegt ze , omdat we 22.50 uur warenn ipv 21.00 uur. Ik stond half uur in de rij net als heel veel andere mensen . Pas om 23.10 was ik aan de buurt. Normaal sluit sixt op Schiphol om 23.00 uur maar mensen die een reservering hebben kunnen in de rij blijven wachten omdat door vluchtvertraging altijd auto gereserveerd blijft. Hoe kan je een auto van een klant wat gereserveerd is en betaald is verhuren om 22.50 zonder klant te laten weten en ook geen alternatief aanbieden. Dat dit soort mensen kunnen blijven werken voor Sixt als voor Schiphol plaza. Ik heb geen woorden voor. Ik huur vaker via rentalcars en ook bij sixt , maar dit heb ik noog nooit meegemaakt.

Safe Transport 3 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Sixt

Goed nieuws! Bij Sixt Autoverhuur Amsterdam Schiphol Luchthaven in Schiphol kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
Sixt

Alle Sixt vervoerslocaties

Goedkoop een auto huren doe je bij SIXT.

Benieuwd naar andere Sixt vervoerslocaties in Nederland? Sixt heeft in totaal 15 vestigingen waaronder deze in Schiphol (Schiphol) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Sixt lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Sixt vervoerslocaties
Sixt Autoverhuur Amsterdam Schiphol Luchthaven
Sixt Autoverhuur Den Haag
Sixt Autoverhuur Eindhoven Airport
Sixt Autoverhuur Amsterdam Centraal Station
Sixt Autoverhuur Apeldoorn
Sixt Autoverhuur Rotterdam City/Hilton
Sixt Autoverhuur Hoofddorp
Sixt Autoverhuur Utrecht
Sixt Autoverhuur Den Haag
Sixt Autoverhuur Rotterdam (Alexander)
Sixt Autoverhuur Rotterdam City/Hilton
Sixt Autoverhuur Eindhoven
Sixt Autoverhuur Hoofddorp
Sixt Autoverhuur Amsterdam Centraal Station
Sixt Autoverhuur Amsterdam Amstel Business Park
Sixt
Sixt Autoverhuur Apeldoorn
Sixt Autoverhuur Rotterdam (Alexander)
City Guide

Wat te doen in Schiphol

Benieuwd wat je naast Sixt Autoverhuur Amsterdam Schiphol Luchthaven nog meer in of rondom Schiphol (Schiphol) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Schiphol.