Sixt Autoverhuur Amsterdam Schiphol Luchthaven Schiphol

Sixt Autoverhuur Amsterdam Schiphol Luchthaven

Goedkoop een auto huren doe je bij SIXT.

Bij Sixt Autoverhuur Amsterdam Schiphol Luchthaven gelegen aan de Schiphol Plaza Aankomstpass.22 in Schiphol kun je betalen met een American Express, Visa en MasterCard creditcard.

Sixt Autoverhuur Amsterdam Schiphol Luchthaven

Schiphol Plaza Aankomstpass.22 in Schiphol

Betalen met creditcards bij Sixt Autoverhuur Amsterdam Schiphol Luchthaven in Schiphol

In Schiphol aan de Schiphol Plaza Aankomstpass.22 bevindt zich Sixt Autoverhuur Amsterdam Schiphol Luchthaven. Bij Sixt Autoverhuur Amsterdam Schiphol Luchthaven kan betaald worden met American Express, Visa en MasterCard.

In de categorie Vervoer scoort Sixt Autoverhuur Amsterdam Schiphol Luchthaven een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Sixt Autoverhuur Amsterdam Schiphol Luchthaven

Voor de actuele openingstijden van Sixt Autoverhuur Amsterdam Schiphol Luchthaven in Schiphol raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Sixt Autoverhuur Amsterdam Schiphol Luchthaven nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Categorie

Vervoer

Stad

Schiphol

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

020 405 9090
Sixt Autoverhuur Amsterdam Schiphol Luchthaven Schiphol
Sixt Autoverhuur Amsterdam Schiphol Luchthaven Schiphol
Sixt Autoverhuur Amsterdam Schiphol Luchthaven Schiphol

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Sixt Autoverhuur Amsterdam Schiphol Luchthaven?

Sixt Autoverhuur Amsterdam Schiphol Luchthaven krijgt een beoordeling van 7.8/10 gebasseerd op 1211 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Een week voor vertrek de auto geboekt. Op de dag van verhuur wordt ik gebeld dat op de originele locatie in Amsterdam geen auto beschikbaar is. Of ik naar Schiphol wil reizen. Kom aan op Schiphol, verrassend, ook geen auto beschikbaar. Maar! Ik kan een mooie upgrade huren voor maar 100 euro extra! Oh maar deze kan alleen met creditcard betaald worden, en dat kunnen we niet magisch aanpassen. Hier komt overigens ook extra kosten per kilometer bij, maar dat is logisch bij zo'n pracht upgrade. Niet gedaan. Maar mán wat een slechte service. Klantenservice ook niet bereikbaar verder. Belachelijke service dit

Lees verder

1/5

3 dagen achter elkaar gebeld over een dubbele reservering doordat ze mij bij de overdracht een auto hebben gegeven met zichtbare schade. Deze heb ik niet geaccepteerd. mevrouw Nathalie van sixt almere bood mij geen enkele alternatief aan. reservering blijft gewoon staan en had een auto nodig voor mijn huwelijk wat ik last minute moest regelen. hierdoor nu al 2 weken lang een dubbele reservering staan. meerdere malen de vestiging gebeld maar die doen je loze beloftes. wanneer je terugbelt om een update krijg je een medewerker die weer van niks af weet en niks kan vinden over wat zijn collega heeft gedaan om het probleem op te lossen.

Lees verder

1/5

Een aantal keer telefonisch en via de mail contact gehad over een reservering die geannuleerd is door ons. ivm niet gewenste auto beschikbaar hebben wij een andere auto gereserveerd en zou de eerste geannuleerd worden. Nu is van onze creditcard allebei de huurkosten gecrediteerd. Afdeling financieen toont geen enkel stukje empathie en willen ons ook niet tegemoet komen. Telefonisch verwijzen ze mij steeds naar de mail en via de mail word ik gewezen op de voorwaarden. Kortom: Sixt Schiphol heeft een Klantenservice van lik me vesje! Hier huren wij nooit meer !

Lees verder

1/5

Prachtige auto's, voor ons een goede ervaring

Lees verder

4/5

Op Schiphol staat een lange rij, minstens een uur wachttijd. Er is één medewerker. Hoezo ‘priority’ met een platinum sixt lidmaatschap? Laatste keer dit. Bij Hertz en Europcar zou je meteen aan de beurt zijn

Lees verder

2/5

Betaal met American Express creditcards bij Sixt Autoverhuur Amsterdam Schiphol Luchthaven

Goed nieuws! Bij Sixt Autoverhuur Amsterdam Schiphol Luchthaven in Schiphol kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Schiphol

Benieuwd wat je naast Sixt Autoverhuur Amsterdam Schiphol Luchthaven nog meer in of rondom Schiphol kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Schiphol.

Suitsupply Schiphol Mode

Suitsupply

Vertrekpassage 203

Nespresso Boutique Schiphol Koffiewinkel

Nespresso Boutique

Vertrekpassage 1

AH Schiphol Aankomstpassage Schiphol Supermarkt

AH Schiphol Aankomstpassage

Aankomstpassage 36

Burger King Schiphol Fastfood

Burger King

Evert van de Beekstraat 2nd floor

Burger King Schiphol Fastfood

Burger King

75671

McDonald's Airport Schiphol Lounge 2 Schiphol Fastfood
Starbucks Schiphol Cafe's

Starbucks

Vertrekpassage 47

Europcar Amsterdam Vervoer

Europcar

Aankomstpassage 10 Schiphol

Andere Sixt vervoersbedrijven in Nederland

Benieuwd naar andere Sixt vervoersbedrijven in Nederland? Sixt heeft in totaal 15 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Sixt Autoverhuur Amsterdam Schiphol Luchthaven toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle vervoersbedrijven van Sixt te vinden.

Bekijk alle Sixt vervoersbedrijven