Sixt

15 locaties

8 · 7.533 recensies

Vervoer

Sixt is een internationaal autoverhuurbedrijf dat bekend staat om zijn uitstekende service en hoogwaardige voertuigen. Met vestigingen in meer dan 100 landen biedt Sixt klanten over de hele wereld de mogelijkheid om comfortabel en veilig te reizen.

Betaal bij de vervoerslocaties van Sixt met een Mastercard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Sixt

Sixt is een internationaal autoverhuurbedrijf dat opgericht is in Duitsland. Het bedrijf biedt autoverhuur aan in meer dan 100 landen wereldwijd en heeft een breed scala aan voertuigen beschikbaar, van kleine stadsauto's tot luxe sportwagens en SUV's. 

Als klant van Sixt kun je online of via de app een auto reserveren en deze ophalen op een van de vele verhuurlocaties wereldwijd. Het bedrijf biedt ook verschillende extra services aan, zoals verzekeringen, navigatiesystemen en kinderzitjes. 

Daarnaast heeft Sixt ook een zakelijke tak, waarbij bedrijven auto's kunnen huren voor hun werknemers of hun wagenpark kunnen uitbreiden.

Zoeken

Alle Sixt locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Sixt

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij Sixt beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij Sixt
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij Sixt
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Sixt in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Sixt een 8. Ruim 7.533 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Sixt reviews lees je hieronder.

Zeer vriendelijke operator op de luchthaven van Amsterdam. De verhuurservice was eenvoudig, alles was in orde

Manuela F. 4 dagen geleden

Viktoria Tarsenko (ik hoop dat ik de naam goed onthoud) van de servicedesk is gewoon GEWELDIG en weet gewoon hoe ze vaste / terugkerende klanten moet behandelen! Ik ben een vaste klant (via zakelijk)(...)

K S. 6 dagen geleden

Ik boek altijd bij Sixt als ik Amsterdam bezoek. Meestal zijn de wachtrijen niet te lang en zijn de prijzen zeer redelijk voor een aantal zeer goede auto's. De vorige keer werd ik geholpen door Vlada(...)

Ramin K. 4 dagen geleden

Goede ervaringen met het huren van een auto van Sixt Rotterdam Airport. Via de site was de auto snel geregeld. Op locatie konden we kiezen voor een upgrade voor een aantrekkelijk bedrag. Transparante(...)

Patrick M. 1 maand geleden

Vriendelijke medewerkers. Hsd voor een hele mooie prijs een auto gehuurd om 3 dagen naar Eirodisney te gaan. Werd heel goed geholpen. Kreeg een upgrade gratis. Toen bleek dat ik de automaat niet fijn(...)

joep van l. 2 weken geleden

Ik heb onlangs een auto gehuurd bij Sixt en ik moet zeggen dat het van begin tot eind een fantastische ervaring was. Sanne en Illias leverden een uitzonderlijke service, waardoor het hele verhuurproce(...)

Sepehr F. 1 maand geleden

Laat in de avond haalde ik de auto op van Eindhoven Airport. De klantenservice was de beste die ik ooit heb gehad bij een autoverhuurbedrijf. Zo vaak brengen autoverhuurbedrijven kosten in rekening vo(...)

Gary N. 2 weken geleden

Snelle en duidelijke instructies. Bijzondere persoonlijke benadering, bereidheid om problemen op te lossen. Een luxe auto voor een normale prijs. Maximale tevredenheid.

ladislav l. 2 weken geleden

Zeer goede ervaring, vooral met de dame die ons hielp omdat we een probleem hadden en zij het voor ons oploste.

Miguel A. 3 weken geleden
.block-infinite { background: #000000 url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #000000 !important; } .hero, .reviews { background: #00000010; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de vervoerslocaties van Sixt

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Sixt al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.

Opzoek naar andere vervoerslocaties in Nederland?

Ontdek naast Sixt nog andere vervoerslocaties in Nederland waar je kunt betalen met een creditcard.