Sixt

15 locaties

8 · 6.964 recensies

Vervoer

Sixt is een internationaal autoverhuurbedrijf dat bekend staat om zijn uitstekende service en hoogwaardige voertuigen. Met vestigingen in meer dan 100 landen biedt Sixt klanten over de hele wereld de mogelijkheid om comfortabel en veilig te reizen.

Betaal bij de vervoerslocaties van Sixt met een Mastercard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Sixt

Sixt is een internationaal autoverhuurbedrijf dat opgericht is in Duitsland. Het bedrijf biedt autoverhuur aan in meer dan 100 landen wereldwijd en heeft een breed scala aan voertuigen beschikbaar, van kleine stadsauto's tot luxe sportwagens en SUV's. 

Als klant van Sixt kun je online of via de app een auto reserveren en deze ophalen op een van de vele verhuurlocaties wereldwijd. Het bedrijf biedt ook verschillende extra services aan, zoals verzekeringen, navigatiesystemen en kinderzitjes. 

Daarnaast heeft Sixt ook een zakelijke tak, waarbij bedrijven auto's kunnen huren voor hun werknemers of hun wagenpark kunnen uitbreiden.

Zoeken

Alle Sixt locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Sixt

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij Sixt beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij Sixt
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij Sixt
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Sixt in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Sixt een 8. Ruim 6.964 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Sixt reviews lees je hieronder.

Ze hebben hele vriendelijke werknemers en hebben een oplossingsgerichte mentaliteit. Hartelijk bedankt...

Yasin k. 1 week geleden

Ik ben elke keer weer heel blij als ik bij Sixt een auto huur, ik weet niet waarom, maar ik krijg altijd een upgrade. Ik raad dit autoverhuurbedrijf echt aan. Ik huur altijd een auto bij hen omdat ze(...)

Lucas N. 3 weken geleden

Had een grote auto nodig voor een weekend Ivb een familie bezoek met deze wens naar sixt Hilton gegaan en de situatie uitgelegd Meneer aan de balie gaf aan dat het vanwege de vakantie periode erg dru(...)

Randy Van s. 2 weken geleden

Ik heb vorige week een auto genomen voor 4 dagen huur van Sixt in de Hilton-vestiging. Service, gidsen en ondersteuning die ik van de heer Yorick aan de balie heb gekregen, was uitstekend. Hij was zo(...)

Aksara S. 2 weken geleden

Hele fijne auto meegekregen, aardig personeel.

Marielle de g. 1 week geleden

Snel en goed geholpen. Makkelijk bereikbaar

Thomas1984 3 weken geleden

Auto ingeleverd die we in Maastricht gehuurd hadden. Prima, snelle afhandeling.

karel k k. 1 maand geleden

Helaas had ik een te klein busje gereserveerd. Het team was erg flexibel en pro actief om mij 10 minuten later toch met een grotere bus op pad te helpen

Tiemen Van B. 1 week geleden

Behulpzame en vriendelijke medewerkers hier, zeker vergeleken met het kantoor in Den Haag.

erco L. 3 weken geleden
.block-infinite { background: #000000 url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #000000 !important; } .hero, .reviews { background: #00000010; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de vervoerslocaties van Sixt

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Sixt al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.

Opzoek naar andere vervoerslocaties in Nederland?

Ontdek naast Sixt nog andere vervoerslocaties in Nederland waar je kunt betalen met een creditcard.