Sixt

15 locaties

8 · 7.678 recensies

Vervoer

Sixt is een internationaal autoverhuurbedrijf dat bekend staat om zijn uitstekende service en hoogwaardige voertuigen. Met vestigingen in meer dan 100 landen biedt Sixt klanten over de hele wereld de mogelijkheid om comfortabel en veilig te reizen.

Betaal bij de vervoerslocaties van Sixt met een Mastercard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Sixt

Sixt is een internationaal autoverhuurbedrijf dat opgericht is in Duitsland. Het bedrijf biedt autoverhuur aan in meer dan 100 landen wereldwijd en heeft een breed scala aan voertuigen beschikbaar, van kleine stadsauto's tot luxe sportwagens en SUV's. 

Als klant van Sixt kun je online of via de app een auto reserveren en deze ophalen op een van de vele verhuurlocaties wereldwijd. Het bedrijf biedt ook verschillende extra services aan, zoals verzekeringen, navigatiesystemen en kinderzitjes. 

Daarnaast heeft Sixt ook een zakelijke tak, waarbij bedrijven auto's kunnen huren voor hun werknemers of hun wagenpark kunnen uitbreiden.

Zoeken

Alle Sixt locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Sixt

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij Sixt beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij Sixt
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij Sixt
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Sixt in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Sixt een 8. Ruim 7.678 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Sixt reviews lees je hieronder.

Geweldige ervaring. Gebruikte eenvoudig de mobiele app om vooraf in te checken en ging rechtstreeks naar het ophalen van de auto. Even een praatje maken bij de kiosk en de auto was klaar om te vertrek(...)

Robert W. 1 week geleden

Handig voor het huren van een auto.

Lisa R. 2 weken geleden

Onberispelijke service zoals gewoonlijk. Jammer dat de openingstijden niet verlengd zijn.

TitiJack T. 4 weken geleden

Uitstekende service, vriendelijk en professioneel personeel Alleen nieuwe auto's beschikbaar Sterk aanbevelen

Amine R. 1 maand geleden

De beste service die ik tot nu toe heb gekregen van sixt! Lydia heeft er alles aan gedaan om ons te helpen en ze heeft het echt geweldig gedaan!

Marie M. 3 weken geleden

Jonathan heeft door de drukte enorm z'n best gedaan! Heel fijn!

San M. 2 weken geleden

Als u nog steeds twijfelt tussen verschillende verhuurdiensten, stop dan nu! en neem gewoon contact op met deze jongens! De beste service die ik in heel Nederland heb gevonden! en ik wil ook Yonathan(...)

Vlad O. 3 weken geleden

Fijne lokatie, goede prijzen, aardige medewerkers. Bmw4 active touring gereserveerd (PDAR), en nu met 420i cabrio onderweg 😎

Guido D. 1 maand geleden

Wat een ervaring met sixt!! Shonny deed zijn uiterste best. We hebben door tientallen landen gereisd, maar Shonny was een van onze beste interacties, punt uit! Sixt had al een klant, het personeel(...)

Chetan 3 weken geleden
.block-infinite { background: #000000 url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #000000 !important; } .hero, .reviews { background: #00000010; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de vervoerslocaties van Sixt

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Sixt al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.

Opzoek naar andere vervoerslocaties in Nederland?

Ontdek naast Sixt nog andere vervoerslocaties in Nederland waar je kunt betalen met een creditcard.