Spar Korte Vondelstraat map

Spar Korte Vondelstraat

8.2 · 173 recensies

Korte Vondelstraat 2, Alkmaar

Spar Korte Vondelstraat
Spar Korte Vondelstraat Spar Korte Vondelstraat
Spar Korte Vondelstraat Spar Korte Vondelstraat
Spar Korte Vondelstraat

Over Spar

Iedereen kent de SPAR wel, of het nu in jouw buurt is, in de stad, op je universiteit of bij een tankstation. De SPAR is een vernieuwende winkel, die door heel Nederland zit.

Aan de Korte Vondelstraat 2 in het gebied 'Binnenstad-Oost' in Alkmaar ligt Spar Korte Vondelstraat. Zoek je in de categorie supermarkt een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 173 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Spar Korte Vondelstraat accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 71 locaties in Alkmaar waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Binnenstad-Oost hebben we nog 7 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Ritchie Keijsper
Google Maps Logo

Kleine buurtsuper maar de broodjes afdeling is fantastisch. Veel keuze, alles vers en super snel en heerlijk bereid. Ik haal hier regelmatig mijn ontbijt of lunch, heerlijk!

Ritchie Keijsper 4 maanden geleden
Ronald Kluft
Google Maps Logo

Mooie straat

Ronald Kluft 5 maanden geleden
marius krijger
Google Maps Logo

Lekkere supermarkt na een goeie wip altijd koppie koffie halen hier 🤪🤪

marius krijger 1 jaar geleden
a sanli
Google Maps Logo

Een eenzame en zeer slecht ter been vrouw doet altijd haar boodschap hier. Ik dacht een top idee te hebben en ben naar de spar gegaan en vroeg hun of ze wat voor mij konden betekenen ivm korting of paar gratis product(ten) ( ik betaal de rest) zodat ik een kerstpakket voor deze vrouw kan maken en geven hoe geweldig zou dit zijn in deze moeilijke en eenzame tijd??? Ipv producten of korting kreeg ik een dikke vette NEE.....daar doen we niet aan mee is hun antwoord ik kan dan totaal niet bij met mijn hoofd!!! Als dit zakelijk denken is ben ik zoooo blij dat ik anders ben qua zakelijk dan deze niet prettige mensen. Ik denk dat hoe meer geld je verdient hoe ongevoeliger je wordt en je zelf kwijt raakt. Pakket komt evengoed wel!!!! Door te delen wat je hebt word je niet armer alleen maar rijker van......SPAR!!!!! Zomaar een kerst tip voor jullie!

a sanli 1 jaar geleden
silvana karels
Google Maps Logo

Vandaag wilde ik 6 belegde broodjes halen en mocht er maar 4 bestellen ivm de corona en drukte(druk was het niet 2 wachtende waren mij voor en achter mij nog 2 ,wil je nou geld verdienen of niet in deze rare tijd),zo een laffe smoes heb ik in de corona tijd nog nooit gehoord,als ik er meer wilde hebben moest ik online bestellen,ik ben toe naar hun collega's op de dijk gegaan en daar mocht ik zoveel broodjes bestellen als ik wilde terwijl dit van dezelfde eigenaar is...dus een dikke pluim voor de broodjes afdeling van de Dijk 👍

silvana karels 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Spar

Goed nieuws! Bij Spar Korte Vondelstraat in Alkmaar kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #06890e url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #06890e 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #06890e 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #056e0c !important; }
Spar

Alle Spar supermarkten

Iedereen kent de SPAR wel, of het nu in jouw buurt is, in de stad, op je universiteit of bij een tankstation. De SPAR is een vernieuwende winkel, die door heel Nederland zit.

Benieuwd naar andere Spar supermarkten in Nederland? Spar heeft in totaal 123 vestigingen waaronder deze in Alkmaar (Binnenstad-Oost) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Spar lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Spar supermarkten
SPAR Berghuis West Terschelling
SPAR express Amsterdam Noord
SPAR city Rokin
SPAR express Brunssum
SPAR Creil
SPAR express Franeker
SPAR Mons
SPAR Sturm
SPAR Creil
SPAR city Enschede
SPAR express Etten
SPAR Kostverloren
SPAR express Amstelveen
SPAR express Arnhem Slenkweg
SPAR Asperen
SPAR express Den Haag Ypenburg
SPAR express Den Hoorn Peulwijk
SPAR city Gouda
City Guide

Wat te doen in Alkmaar

Alkmaar is een echte kaasstad. Maar Alkmaar heeft veel meer te bieden dan lekkere kaas. Het barst ban de leuke cafe's, musea en restaurants. Alkmaar is zeker de moeite waard om te bezoeken!

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Alkmaar. Meer van dit lees je in onze Alkmaar City Guide.