Speciaalbier Café De Markies map

Speciaalbier Café De Markies

10 · 909 recensies

Groot Schavernek 19, Leeuwarden

Open

Speciaalbier Café De Markies
Speciaalbier Café De Markies Speciaalbier Café De Markies
Speciaalbier Café De Markies Speciaalbier Café De Markies Speciaalbier Café De Markies Speciaalbier Café De Markies Speciaalbier Café De Markies Speciaalbier Café De Markies Speciaalbier Café De Markies Speciaalbier Café De Markies Speciaalbier Café De Markies Speciaalbier Café De Markies Speciaalbier Café De Markies Speciaalbier Café De Markies Speciaalbier Café De Markies Speciaalbier Café De Markies Speciaalbier Café De Markies Speciaalbier Café De Markies
Bekijk meer
Speciaalbier Café De Markies

Over deze locatie

Aan de Groot Schavernek 19 in het gebied 'Nieuwestad' in Leeuwarden ligt Speciaalbier Café De Markies. Zoek je in de categorie bar & uitgaan een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 909 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Speciaalbier Café De Markies accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 98 locaties in Leeuwarden waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Nieuwestad hebben we nog 12 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Speciaalbier Café De Markies

Goed nieuws! Bij Speciaalbier Café De Markies in Leeuwarden kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Leeuwarden

Leeuwarden is een stad vol charme. Hier kan je ronddwalen en de vele monumenten bekijken, genieten van de historie en/of van een biertje genieten in een van haar leuke speciaalbier café's.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Leeuwarden. Meer van dit lees je in onze Leeuwarden City Guide.