Stayokay Hostel Dordrecht Dordrecht

Stayokay Hostel Dordrecht

Bij Stayokay Hostel Dordrecht gelegen aan de Baanhoekweg 25 in Dordrecht kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Stayokay Hostel Dordrecht is één van de 6 locaties in Dordrecht op CardMapr.

Stayokay Hostel Dordrecht

Baanhoekweg 25 in Dordrecht

Stayokay Logo

Betalen met creditcards bij Stayokay Hostel Dordrecht in Dordrecht

In Dordrecht aan de Baanhoekweg 25 bevindt zich Stayokay Hostel Dordrecht. Bij Stayokay Hostel Dordrecht kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Stayokay Hostel Dordrecht een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Stayokay Hostel Dordrecht

Overnacht en boek je hotelkamer bij Stayokay Hostel Dordrecht. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Dordrecht

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

078 621 2167
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Stayokay Hostel Dordrecht Dordrecht
Stayokay Hostel Dordrecht Dordrecht
Stayokay Hostel Dordrecht Dordrecht

Reviews

Wat zeggen anderen over Stayokay Hostel Dordrecht?

Stayokay Hostel Dordrecht wordt gewaardeerd met een 4.1 gebasseerd op 554 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Fijn en gezellig verblijf in 1 van de Tiny Houses. Mooi ingericht, heerlijke warme douche. In de sneeuw is dit een winters paradijs. Je kan in de omgeving heerlijk wandelen. En we hebben zelfs een ijsvogel gespot!

Lees verder

5/5

Wat was het leuk in een van de Tiny huisjes! Super uitgebreid ontbijt en goede verzorging. Echt een aanrader! Enige minpuntje is dat het dichter bij de weg ligt dan ik dacht.

Lees verder

5/5

Alles was schoon ligging van de kamer was verschrikkelijk wij zaten naast het terras mensen keken constant naar binnen dus wij hebben maar de gordijnen dicht gedaan... ik had het fijner gevonden als ze plak plastic op de raam hadden gedaan. Verder nog een groot minpunt wij hadden 3 keer mail contact gehad in verband ons veganistisch ontbijt wij vroegen of er hier rekening mee gehouden kon worden dit was volgens het hostel geen probleem ik heb een week van te voren nogmaals gemeld dat we vegan waren en ze zouden het ontbijt staff inlichten. Echter was er helemaal geen rekening gehouden met ons ze wist ook niet of wij het brood mochten hebben en ze wist niet eens wat vegan was ze wilde ons ook kaas voorschotelen. Het hostel heeft ons 8,- p.p. gegeven als compromis maar niks was open op het tijdstip dus wij hebben lang honger gehad voordat we ergens anders konden eten... Voor ons nooit meer!!!

Lees verder

2/5

Met onze camper op de kleine camping naast het hostel gestaan. Prachtige plek en heerlijk stil door de kleinschaligheid. Bij het water is gelegenheid om even te zwemmen, te varen, etc. Ligt wat afgelegen, maar met de fiets is Dordrecht goed bereikbaar en de omgeving (o.a. de Biesbosch) goed te verkennen. Toiletgebouw is nieuw en netjes, via code bereikbaar en gratis warm water in de douche. Minpuntje is de lozingsplek voor de toiletcassette. Deze is inpandig (stank) met de ingang tussen (!) de 2 afwasplaatsen en er ontbreekt een slang aan de kraan om de cassette om te kunnen spoelen. Toiletten en douches worden alleen mechanisch geventileerd en niet natuurlijk door ramen of dakluiken. Bij tropische temperaturen werd het daardoor een sauna. Op de kampeerplek zijn verharde stroken voor de camper, zodat je waterpas staat. Wel vreemd dat er nergens op de camping een voorziening is gemaakt om schoon water te tanken in de camper en de vuilwatertank van de camper te legen. Mijn advies is om dat in ieder geval op de website te melden. Al met al een heerlijke plek om te kamperen en is de 22 euro per nacht (camper 2 personen, inclusief stroom) zeker waard!

Lees verder

4/5

Lekkere koffie, take-away.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Stayokay Hostel Dordrecht

Goed nieuws! Bij Stayokay Hostel Dordrecht in Dordrecht kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Dordrecht

Benieuwd naar andere locaties in Dordrecht waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Dordrecht zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Dordrecht
SPAR Koellin Dordrecht Dordrecht Supermarkt

SPAR Koellin Dordrecht

Grote Markt 75

Restaurant De Beren Dordrecht Dordrecht Restaurant
Proeflokaal Bregje Dordrecht Dordrecht Restaurant
Game Mania Dordrecht Speelgoedwinkel

Game Mania

Voorstraat 292

Dirk van den Broek Dordrecht Supermarkt

Dirk van den Broek

Cornelis de Wittstraat 84

Bakker Bart Dordrecht Bakker

Bakker Bart

Achterom 14

Andere Stayokay hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Stayokay nog meer locaties. Naast Stayokay Hostel Dordrecht in Dordrecht kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Stayokay locaties
Stayokay Hostel Amsterdam Vondelpark Amsterdam Overnachting
Stayokay Hostel Apeldoorn Apeldoorn Overnachting
Stayokay Arnhem Arnhem Overnachting
Stayokay Hostel Bergen op Zoom Bergen op Zoom Overnachting
Stayokay Hostel Den Haag (The Hague) Den Haag Overnachting