Steenhof Suites map

Steenhof Suites

9.4 · 134 recensies

Steenschuur 11, Leiden

Steenhof Suites
Steenhof Suites Steenhof Suites
Steenhof Suites Steenhof Suites
Steenhof Suites

Over deze locatie

Aan de Steenschuur 11 in het gebied 'Pieterswijk' in Leiden ligt Steenhof Suites. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 134 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Steenhof Suites accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 90 locaties in Leiden waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Pieterswijk hebben we nog 13 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Steenhof Suites

Overnacht en boek je hotelkamer bij Steenhof Suites. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Stephanie
Google Maps Logo

Wij hebben een geweldig weekend doorgebracht bij Steenhof Suites. Het hotel is prachtig mooi authentiek, de kamers en service zijn uitmuntend. Wij hebben een onvergetelijk weekend gehad. Dank voor alles🥰.

Stephanie 3 weken geleden
Merel Hermsen
Google Maps Logo

Prachtig hotel dat zich bevindt in een historisch Leids pand. De oude details komen dan ook terug in de kamer, samen met een moderne uitstraling maakt dit de kamer heel mooi. Verder ligt het hotel heel centraal en had de kamer uitzicht op de gracht. De eigenaresse was ook heel erg vriendelijk; we werden warm ontvangen. Zeker een aanrader!

Merel Hermsen 2 maanden geleden
cheyenne van tankeren
Google Maps Logo

Kwam hier voor een bruiloft de bruid haar haar doen maar wauw wat een fantastisch hotel !

cheyenne van tankeren 2 maanden geleden
Joost Vaneker
Google Maps Logo

Een perfect hotel. Kamers zijn goed verzorgd en van alle gemakken voorzien. De ligging midden in t centrum is prima.

Joost Vaneker 3 maanden geleden
M. v.B.
Google Maps Logo

Op zich een prachtig hotel, mooie kamer, fijn ontbijt, echter wel een een heel akelige boekingservaring meegemaakt. 10 Maanden voor de overnachtingsdatum heb ik de Royal Suite, als huwelijkscadeau, gereserveerd als bruidssuite, mede om, vanwege de prachtig authentieke inrichting en ruimte, te gebruiken voor de fotoreportage. Tussendoor nog telefonisch contact gehad met het hotel of de boeking nog stond, en alles bleek oke. Maar, bij nog even persoonlijk navragen bij de balie, enige dagen voor de trouw- en overnachtingsdatum, blijkt de boeking, al enige maanden geleden!!, zonder toestemming te vragen of zelfs maar melding hiervan aan mij, te zijn omgezet naar de Charly Suite die, in dit geval, totaal ongeschikt blijkt als bruidssuite. E.e.a. bljkbaar t.b.v. een gast die de Royal Suite 3 nachten wilde boeken, zo'n 6 weken nadat ik mijn reservering bevestigd had gekregen! Om e.e.a bij toeval. te moeten ontdekken enkele dagen voor de bruiloft was heel erg vervelend en maakte het voor mij in 1 klap onmogelijk om iets anders te regelen voor het bruidspaar. Hoewel men geprobeerd heeft de pijn te verzachten door de suite enige uren beschikbaar te stellen voor het maken van foto's en de Charlysuite om te ruilen voor de van der Werfsuite, en ik de extra services die ik had bijgeboekt nu van het huis kreeg, blijft dit voor mij een bijzonder nare ervaring. Uiteindelijk is e.e.a. mede dankzij hulp van de weergoden die buitenfotografie mogelijk maakten goed gekomen, maar het blijft een kapitale en vooral gewoon erg akelige fout, die bij zo'n hotel naar mijn mening niet voor zou mogen komen en ook niet voor hóeft te komen omdat een melding( of, wel zo netjes, vraag om toestemming) naar mij toe op t moment dat mijn reserving werd "overruled" alle stress en toestanden hierom had kunnen voorkomen.

M. v.B. 4 maanden geleden
City Guide

Wat te doen in Leiden

Benieuwd wat je naast Steenhof Suites nog meer in of rondom Leiden (Pieterswijk) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Pieterswijk.