Studio map

Studio

10 · 378 recensies

Wycker Grachtstraat 24, Maastricht

Gesloten

Studio
Studio Studio
Studio Studio Studio Studio Studio Studio Studio Studio Studio Studio Studio Studio Studio Studio Studio Studio
Bekijk meer
Studio

Over deze locatie

Aan de Wycker Grachtstraat 24 in het gebied 'Wyck' in Maastricht ligt Studio. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 378 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Studio accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 140 locaties in Maastricht waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Wyck hebben we nog 28 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

Bij Studio zijn de openingstijden verdeeld over de week. Op maandag is Studio geopend van 19:00 tot 00:00. Van dinsdag tot en met vrijdag zijn de openingstijden ruimer, namelijk van 12:30 tot 00:00.

Bezoekers kunnen dus vanaf 12:30 terecht bij Studio op dinsdag tot en met vrijdag. De maandag heeft iets beperktere openingstijden, waarbij Studio pas vanaf 19:00 open gaat en daarmee tot 00:00 geopend blijft.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'Studio' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van Studio. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

City Guide

Wat te doen in Maastricht

Maastricht staat bekend om zijn bourgondische levensstijl, historische binnenstad en gezellige bewoners. Maastricht is al tweeduizend jaar ononderbroken bewoond. Hierdoor heeft Maastricht een rijke geschiedenis.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Maastricht. Meer van dit lees je in onze Maastricht City Guide.