Suitsupply Breda

Suitsupply

Bij Suitsupply gelegen aan de Wilhelminastraat 22 in Breda kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Suitsupply is één van de 6 locaties in Breda op CardMapr.

Suitsupply

Wilhelminastraat 22 in Breda

Suitsupply Logo

Betalen met creditcards bij Suitsupply in Breda

In Breda aan de Wilhelminastraat 22 bevindt zich Suitsupply. Bij Suitsupply kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Mode, scoort Suitsupply een 9/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Mode

Stad

Breda

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

076 766 0133
Suitsupply Breda
Suitsupply Breda
Suitsupply Breda

Reviews

Wat zeggen anderen over Suitsupply?

Suitsupply wordt gewaardeerd met een 4.5 gebasseerd op 88 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Jammer dat de snit van de pakken veel smaller is geworden en de jasjes niet meer dicht kunnen. Het is wel leverbaar, maar na een complete remake van het pak wat dan tussen 3 a 4 weken duurt...En nee, heb een normaal postuur.. De kracht van SuitSupply was altijd een goed pak voor een nette prijs binnen een paar dagen. Helaas, geldt dit niet meer

Lees verder

2/5

Zulk onbeschoft personeel, ze wilden ons niet helpen en we hebben 15min gewacht zonder dat iemand iets tegen ons zei. Wij geven ons geld liever ergens anders uit.

Lees verder

1/5

Goed geholpen, veel keus en snelle service!

Lees verder

4/5

Suitsupply is een Nederlandse onderneming in herenkleding die internationaal opereert. Het bedrijf is in 1999 opgericht door Fokke de Jong. Anno 2019 heeft het bedrijf 125 winkels in 25 landen en circa 2000 werknemers.[1] Het hoofdkantoor is gevestigd op bedrijvenpark de Omval in Amsterdam. In 2020 zal het verhuizen naar de Zuidas in Amsterdam.

Lees verder

5/5

Met meerdere bruiloften in het vooruitzicht die als dresscode Black-Tie hanteren ben ik bij Suitsupply Breda binnen gestapt om een smoking aan te schaffen. Ik ben vriendelijk geholpen door Cecile bij het aan laten meten. Zij nam de tijd en deelde op een aangename manier haar kennis van stoffen, modellen, pasvormen en gelegenheden waar ik voor mijn gevoel niet genoeg van af wist. Het geluk was aan mijn zijde toen bleek dat er ook nog eens een interessante aanbieding liep op Black-Tie Packages. De herstelwerkzaamheden waren binnen enkele dagen geregeld dus ik kon mijn bestelling snel ophalen voor de gelegenheid. Bij het ophalen werd ik vriendelijk geholpen door Robin. Ook hij nam de tijd voor mij en suggereerde de smoking aan te trekken om te controleren of de herstelwerkzaamheden bevielen. Robin heeft mij van eerlijk advies gezien betreffende de finishing touch waarna ik met een voldaan gevoel de winkel heb verlaten. Eenmaal thuis heb ik het pak nog eens aangetrokken waarbij de kwaliteit van het materiaal en de verstelwerkzaamheden beter kon beoordelen en ben supertevreden met het resultaat, maar vooral met de vriendelijke, geduldige en gemoedelijke service van Cecile en Robin van Suitsupply Breda.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Suitsupply

Goed nieuws! Bij Suitsupply in Breda kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Breda

Benieuwd naar andere locaties in Breda waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Breda zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Breda
SPAR city Breda Breda Supermarkt

SPAR city Breda

Willemstraat 13

B&B Aan de Singelgracht Breda Overnachting

B&B Aan de Singelgracht

Delpratsingel 14

Station Breda Breda Vervoer

Station Breda

Stationsweg 45

Apollo Hotel Breda City Centre Breda Overnachting
Pathé Breda Breda Ontspanning

Pathé Breda

Chasséveld 15

Q-Park P+R Stationsweg Breda Vervoer

Andere Suitsupply modewinkels in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Suitsupply nog meer locaties. Naast Suitsupply in Breda kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Suitsupply locaties
Suitsupply Breda Mode

Suitsupply

Breda

Suitsupply Zwolle Mode

Suitsupply

Zwolle

Suitsupply Arnhem Mode

Suitsupply

Arnhem

Suitsupply Amersfoort Restaurant

Suitsupply

Amersfoort

Suitsupply Rotterdam Mode

Suitsupply

Rotterdam

Suitsupply Amsterdam Mode

Suitsupply

Amsterdam