Suitsupply Lelystad

Suitsupply

Bij Suitsupply gelegen aan de Bataviaplein 48 in Lelystad kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Suitsupply is één van de 8 locaties in Lelystad op CardMapr.

Suitsupply

Bataviaplein 48 in Lelystad

Betalen met creditcards bij Suitsupply in Lelystad

In Lelystad aan de Bataviaplein 48 bevindt zich Suitsupply. Bij Suitsupply kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Mode scoort Suitsupply een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Mode

Stad

Lelystad

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0320 744 085
Suitsupply Lelystad
Suitsupply Lelystad
Suitsupply Lelystad

Reviews

Wat zeggen anderen over Suitsupply?

Suitsupply wordt gewaardeerd met een 4 gebasseerd op 226 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Erg leuke winkel en erg vriendelijk mensen.

Lees verder

5/5

Voortreffelijk geholpen. Vriendelijk en vakkundig personeel

Lees verder

5/5

Herenmode zaak maar ook voor de hele lange mannen Een wat minder bekend merk bij het grote publiek tegenover de grote namen.goede kwaliteit en de prijs kwaliteit verhouding is wat in het jhogere segment. deze zaak scoort prima gemiddeld op alle aspecten, en voor de meeste mensen is het een beetje duur. Personeel is over het algemeen behulpzaam en klantvriendelijk. prima winkel zeker de moeite waard.

Lees verder

3/5

1,5 jaar geleden een pak gekocht bij SuitSupply in Bataviastad voor 250€. MAAR na maximaal 2 keer gedragen te hebben in 1,5 jaar tijd en vervolgens weer netjes opgeruimd in de kast te liggen, bleek dat er gaten zaten in mijn pak (voornamelijk colbert). Ik terug naar Bataviastad en ik leg het probleem uit. Antwoord van de medewerkers: Ik zie dat dit vaker is gedragen dan 2 keer en dat het sigaret vlekken zijn. ?????? Dus als medewerker zeg je dat jouw klant aan het liegen is? Oke top service. Vervolgens werken we naar een oplossing. Dit is ook bagger als weet ik veel wat. 1) ze kunnen het niet maken 2) ze mogen hem niet terug nemen want hij is ''te oud'' 3) ja je krijgt 30% korting op een nieuw pak. Ik wil geen nieuw pak hier halen zodat hij na 1 jaar weer stuk is. Ik wil dat mijn pak gemaakt wordt of wordt teruggenomen. Conclusie: De eerste en laatste keer dat ik hier een pak of iets anders haal. Slechte service voor wat jullie uit willen stralen. Kwaliteit pakken? Nou dacht het niet, ik ben namelijk ook niet de eerste klant bij wie dit gebeurd. Ik heb meerdere klachten gezien die precies hetzelfde zijn. Momentopname: Ik werd vandaag gebeld door de klantenservice van SuitSupply. Hier kwam eigenlijk niks naar voren. Excuses van hun kant maar zonder enige oplossing. Weer aankomen met 30% korting op een nieuwe aankoop. Zoals ik al eerder heb gezegd, wil ik niet weer mijn geld weggooien bij SuitSupply. Het wordt dus nooit meer hier wat halen. De service is uitermate slecht voor het geld wat je bij hun spendeert.

Lees verder

1/5

Top service al is het er op zaterdag erg druk.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Suitsupply

Goed nieuws! Bij Suitsupply in Lelystad kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Lelystad

Benieuwd naar andere locaties in Lelystad waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Lelystad zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Lelystad
Tango Lelystad Roadrunnerweg Lelystad Tankstation
Kruidvat Lelystad Drogisterij

Kruidvat

Weversstraat 10-32-36

DekaMarkt Lelystad Supermarkt

DekaMarkt

Weversstraat 34

Apollo Hotel Lelystad City Centre Lelystad Overnachting
Blokker Neringpassage Lelystad Woonwinkel

Blokker Neringpassage

Neringpassage 29

C&A Lelystad Mode

C&A

Neringpassage 129

ICI PARIS XL Lelystad Verzorging

ICI PARIS XL

Neringpassage 59-61

Jumbo Lelystad Supermarkt

Jumbo

Voorstraat 282

Andere Suitsupply modewinkels in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Suitsupply nog meer locaties. Naast Suitsupply in Lelystad kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Suitsupply locaties
Suitsupply Breda Mode

Suitsupply

Breda

Suitsupply Zwolle Mode

Suitsupply

Zwolle

Suitsupply Arnhem Mode

Suitsupply

Arnhem

Suitsupply Amersfoort Restaurant

Suitsupply

Amersfoort

Suitsupply Rotterdam Mode

Suitsupply

Rotterdam

Suitsupply Amsterdam Mode

Suitsupply

Amsterdam