Sumo Amsterdam 3 map

Sumo Amsterdam 3

8.6 · 2155 recensies

Nieuwezijds Voorburgwal 4-10, Amsterdam

Sumo Amsterdam 3
Sumo Amsterdam 3 Sumo Amsterdam 3
Sumo Amsterdam 3 Sumo Amsterdam 3
Sumo Amsterdam 3

Over Sumo

Bij Sumo Amsterdam 3 kan je all you can eat dineren. Hier geniet je van sushi en grill gerechten. Deze gerechten worden op de Aziatische manier klaargemaakt.

Aan de Nieuwezijds Voorburgwal 4-10 in het gebied 'Hemelrijk' in Amsterdam ligt Sumo Amsterdam 3. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 2.155 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Sumo Amsterdam 3 accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Hemelrijk hebben we nog 6 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Fatima Antar
Google Maps Logo

Verheugde mij op weer een avondje sushi eten na zo lange tijd, helaas midden in de nacht alles eruit gekotst. Voor mij niet meer voor herhaling vatbaar.

Fatima Antar 1 maand geleden
Sara Rana
Google Maps Logo

Halve bestelling ontbrak. En hetgeen was er is ontvangen zat helemaal door elkaar. Avocado was niet vers. Zonde. De andere helft nog steeds niet ontvangen.

Sara Rana 5 maanden geleden
petervanderlinden93
Google Maps Logo

Soms was het eten net wat te pikant en het opnemen van drinken liet soms wat op zich wachten. Maar verder was het eten gewoon lekker en snel op tafel ondanks de drukte.

petervanderlinden93 7 maanden geleden
Steve Vriese
Google Maps Logo

Lekker gegeten vlotte en leuke bediening was er voor het eerst maar ga er vaker eten. Prijs is precies zoals hij hoort te zijn om lekker te eten

Steve Vriese 10 maanden geleden
Maya Smeyers
Google Maps Logo

Heel attent personeel alle vis was vers, lekkere speciale combo’s van sushi. Kan het zeker aanraden maar ga tijdens de lunch dan is het een stuk goedkoper!

Maya Smeyers 10 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Sumo

Goed nieuws! Bij Sumo Amsterdam 3 in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
Sumo

Alle Sumo restaurants

Bij Sumo kan je all you can eat dineren. Hier geniet je van sushi en grill gerechten. Deze gerechten worden op de Aziatische manier klaargemaakt.

Benieuwd naar andere Sumo restaurants in Nederland? Sumo heeft in totaal 8 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Hemelrijk) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Sumo lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Sumo restaurants
Sumo Amsterdam 2
Sumo Amsterdam 3
Sumo
Sumo
Sumo Oriental
Sumo
Sumo Amsterdam 3
Sumo
Sumo
Sumo
Sumo
Sumo
Sumo Amsterdam 2
Sumo
Sumo
Sumo
Sumo Oriental
Sumo
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.