Sumo map

Sumo

8 · 987 recensies

Groest 53, Hilversum

Sumo
Sumo Sumo
Sumo Sumo
Sumo

Over Sumo

Bij Sumo kan je all you can eat dineren. Hier geniet je van sushi en grill gerechten. Deze gerechten worden op de Aziatische manier klaargemaakt.

Aan de Groest 53 in het gebied 'Centrum' in Hilversum ligt Sumo. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 987 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Sumo accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 59 locaties in Hilversum waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum hebben we nog 453 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Bella van Batenburg
Google Maps Logo

Vele malen beter dan de vestiging in Amsterdam. Heb werkelijk genoten van ieder gerecht. Sushi is heerlijk, zitten een paar verassende combinaties bij, zo lekker dat ik geen soya heb gebruikt! Warme gerechten waren allen zeer goed bereid. Bestellen via de tablet ging goed en gemakkelijk. Zeer vriendelijk personeel, mevrouw in roze trui, wat een aardige dame, vriendelijke gastvrouw. Bediening erg aardig en uitermate vriendelijk. Kinderen mochten zelfs met haar mee om de ijsjes te maken. Zeker voor herhaling vatbaar.

Bella van Batenburg 1 maand geleden
Jaap Lallie
Google Maps Logo

Lekker eten, goede service. Het principe wat er nu staat is niet echt "all you can eat" meer, gelimiteerd aan het aantal stuks per ronde en gelimiteerd aantal rondes. Van sommige sushi kreeg je naar mijn idee vroeger 2 stuks en nu maar 1. Los daarvan nog steeds lekker en genoeg stuks om voldaan te zijn 👍

Jaap Lallie 1 maand geleden
Broodje Kaas
Google Maps Logo

Ik was altijd tevreden over sumo maar nu toch een wat mindere ervaring. Om te beginnen keken we uit op de bar (links van de ingang) waar de balie helenaal tjokvol stond met lege glaasjes en flesjes. Echt geen gezicht. De bediening was wat traag, zowel met het brengen als bordjes afruimen. Het eten was lekker, sommige sausjes mega zout.. maar je mag maar 4 gerechtjes per persoon bestellen (eerder 5) en de porties zijn kleiner. Maar wij tikten wel €90 af (2 personen diner met 6 drankjes) prijs is flink omhoog gegaan

Broodje Kaas 1 maand geleden
Marc Duijndam
Google Maps Logo

Ik kan Sumo niet meer aanraden, was niet best meer. Erg achteruit gegaan. Kwaliteit eten echt slecht, bediening onder de maat, elke keer iets vergeten, alleen de prijs is omhoog gegaan, dat wel. Deze beter overslaan.

Marc Duijndam 3 maanden geleden
Kaylee Floor
Google Maps Logo

Heerlijk met z’n tweeën bij Sumo Hilversum gegeten. Er was een nieuwe kaart, met lekkere en verassende gerechten! Het was op een maandagavond en je zou denken niet heel druk, maar omdat alle Corona maatregelen zo goed als weg waren was het erg druk. Dit zorgden toch voor wat vertraging in de keuken. En als je dan denkt een Strawberry Daiquiri cocktail te bestellen,… zit er amper alcohol in en is het eerder een aardbeien limonade. Ondanks dat heel erg vriendelijk te woord gestaan, en is het goed opgelost. Niet zeuren om het zeuren, maar gewoon een verwachting die niet werd waargemaakt. Al het eten was heerlijk, vooral de zalm sashimi!!❤️😻

Kaylee Floor 3 maanden geleden
W Kolf
Google Maps Logo

Vandaag wezen eten bij Sumo in Hilversum. Wij werden bij binnenkomst al meteen er op gewezen, dat wij moesten opschieten want om half 5 moesten wij weg zijn ivm het diner. Terwijl wij ook voor het diner betalen. De manier waarop dit door de gastvrouw werd vermeld was dit verre van klantvriendelijk. Vervolgens tijdens de “laatste ronde” waren wij nog aan het eten, en kwam er een andere gastvrouw naar ons toe dat wij om 4 uur niet meer konden bestellen ivm het diner. Dit was op een erg passief agressieve manier. Dit verhaal toch vermeld bij het afrekenen, daar had de gastvrouw geen enkel begrip voor en negeerde ons compleet. Misschien een tip om de volgende keer op te letten bij de cursus klantvriendelijkheid.

W Kolf 4 maanden geleden
Iem Sar
Google Maps Logo

Gastvrijheid is ver te zoeken. Bij binnenkomst 14.30 werden we ontvangen ( denk door eigenaar) met gelijk dat we om half 5 stipt weg moesten. We hebben de 2 uurtjes niet relaxed gezeten. Naast dat de eigenaar dit zei, kwamen er nog 2 andere medewerkers dit ons vertellen. We waren nog niet uitgegeten of ze kwamen al met rekening naar ons toe en nam onze iPad al mee. Bij het aangeven werd er gelachen en voelde we ons niet serieus genomen. Qua prijs is het ook niet te vergelijken met wat je krijgt. Porties worden kleiner, je krijgt nog maar 5 rondes en laten we ook maar niet beginnen over prijs van 1 cola. Snap dat Corona horeca hard heeft geraakt en daar alle begrip voor, maar gastvrijheid hebben jullie verloren. Voor mij genoeg redenen om hier te niet meer te eten.

Iem Sar 4 maanden geleden
Y M
Google Maps Logo

Is sinds een jaar achteruit gegaan en ronduit slecht te noemen..lijkt wel een vreetschuur en de leuke sfeer om gezellig te eten is er niet meer, alles moet snel snel snel... zodra de tablet overhandigd wordt om te bestellen begint de tijd te lopen en telt elke seconde, waardoor je niet rustig kunt eten en bestellen.. De bedoeling is dat je zo snel mogelijk eet en dan weer verdwijnt om ruimte te maken voor een ander.. Zeer oncomfortabel.. Jammer , maar mijn geld kan ik overal uitgeven..

Y M 9 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Sumo

Goed nieuws! Bij Sumo in Hilversum kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
Sumo

Alle Sumo restaurants

Bij Sumo kan je all you can eat dineren. Hier geniet je van sushi en grill gerechten. Deze gerechten worden op de Aziatische manier klaargemaakt.

Benieuwd naar andere Sumo restaurants in Nederland? Sumo heeft in totaal 8 vestigingen waaronder deze in Hilversum (Centrum) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Sumo lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Sumo restaurants
Sumo Amsterdam 2
Sumo Amsterdam 3
Sumo
Sumo
Sumo
Sumo
Sumo Amsterdam 2
Sumo Amsterdam 3
Sumo
Sumo
Sumo
Sumo
Sumo Amsterdam 3
Sumo
Sumo
Sumo
Sumo Oriental
Sumo
City Guide

Wat te doen in Hilversum

Benieuwd wat je naast Sumo nog meer in of rondom Hilversum (Centrum) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Centrum.