Taiko Cuisine map

Taiko Cuisine

8.6 · 223 recensies

Paulus Potterstraat 50, Amsterdam

Taiko Cuisine
Taiko Cuisine Taiko Cuisine
Taiko Cuisine Taiko Cuisine
Taiko Cuisine

Over deze locatie

Aan de Paulus Potterstraat 50 in het gebied 'P.C. Hooftbuurt' in Amsterdam ligt Taiko Cuisine. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 223 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Taiko Cuisine accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied P.C. Hooftbuurt hebben we nog 24 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Celine Mezouar Disch
Google Maps Logo

Beste sushi en Japanse keuken!

Celine Mezouar Disch 2 weken geleden
Leila
Google Maps Logo

Heerlijk gegeten

Leila 2 jaar geleden
Richard Oord
Google Maps Logo

Zeer goed restaurant, top kwaliteit eten.

Richard Oord 2 jaar geleden
DNA Genetics
Google Maps Logo

Had meer verwacht in Het Coservatorium

DNA Genetics 2 jaar geleden
D. Visscher
Google Maps Logo

Super kleine porties van het a la carte menu. Toro? het heeft er misschien naast gelegen, maar 2 mini hapjes voor € 25,00 vervolgens Kingfish/Hamachi, portie maximaal 20 gram € 26,00 glas rode huiswijn € 25,00 koffie € 10,50. En niemand die vraagt of je wel lekker hebt gegeten. Bediening was traag en geheel niet attent.

D. Visscher 2 jaar geleden
Kai Chou
Google Maps Logo

Hier hebben wij een aantal keren mogen eten (ook bij de voorganger van Taiko) en dit is toch wel top of the bill. Uitstekende bediening, prachtige ambiance, prachtige gerechten en ze smaken ook nog eens uitstekend. Wijnarrangement is een must. Zoveel bijzondere wijnen die je eigenlijk moet proberen. Aperitief en/of digestief in de naastgelegen Tunes bar is ook zeer aan te bevelen.

Kai Chou 2 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Taiko Cuisine

Goed nieuws! Bij Taiko Cuisine in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.