The Avocado Show To Go map

The Avocado Show To Go

8.2 · 196 recensies

Willemsparkweg 152-H, Amsterdam

The Avocado Show To Go
The Avocado Show To Go The Avocado Show To Go
The Avocado Show To Go The Avocado Show To Go
The Avocado Show To Go

Over The Avocado Show

Aan de Willemsparkweg 152-H in het gebied 'Cornelis Schuytbuurt' in Amsterdam ligt The Avocado Show To Go. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 196 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, The Avocado Show To Go accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Cornelis Schuytbuurt hebben we nog 6 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Lesly
Google Maps Logo

Een poke bowl gegeten. Prijs 14 euro! Wat krijg ik... Het bakje is zeer klein met een verhoogde onderkant waardoor de inhoud nog minder wordt. 5 kleine stukjes zalm en dan heb ik het nog niet over het overige inhoud! Het is eigenlijk te gek en te schandelijk voor woorden wat je betaald en krijgt!

Lesly 2 maanden geleden
Ilona Jansen
Google Maps Logo

Heerlijk broodje buiten opgegeten echt genoten volgende keer ga ik een salade proberen

Ilona Jansen 1 jaar geleden
Malina
Google Maps Logo

Super lekkere, goed belegde en gezonde broodjes daar. Genoten.

Malina 2 jaar geleden
Marit van Dongen
Google Maps Logo

Het duurde extreem lang voordat de bestelling klaar was terwijl er amper iemand in de zaak was, personeel was chagrijnig en onvriendelijk, de medewerkster keek me niet aan toen ze mn bestelling gaf en zei geen woord, niemand maakte excuses voor het lange wachten terwijl ik als eerste binnenkwam (gevolgd door 2 anderen) en als laatste wegging met mijn bestelling. Hygiëne was ook niet echt top. Eerst zat de medewerkster met haar handen aan geld en viezigheid en daarna maakte ze met hetzelfde setje handschoenen nog aan een deel van mijn eten klaar en bestellings-bonnetjes lagen allemaal in het eten in de vitrine. Daarnaast is het erg duur voor wat je krijgt, jammer.

Marit van Dongen 2 jaar geleden
Tessa Lange
Google Maps Logo

5 euro betaald voor een smoothie van 25cc die niet vers gemaakt werd. Hij kwam uit een grote fles uit de koeling waar een sticker op stond: made on March 26. Dat is 3 dagen geleden. De kleur was okerbruin, wat de verkoopster probeerde te verdoezelen met wat kokosrasp. Toen dacht ik, ik probeer het wel even. Misschien hebben ze de sticker nog niet geüpdatet. Maar de smaak was bitter. Niet lekker. En bij het drinken kwam er telkens kokosrasp in m'n neus.

Tessa Lange 3 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij The Avocado Show

Goed nieuws! Bij The Avocado Show To Go in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #669c35 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #669c35 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #669c35 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #527d2b !important; }
The Avocado Show

Alle The Avocado Show restaurants

Benieuwd naar andere The Avocado Show restaurants in Nederland? The Avocado Show heeft in totaal 3 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Cornelis Schuytbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van The Avocado Show lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle The Avocado Show restaurants
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.