The cosmetics company store map

The cosmetics company store

6 · 7 recensies

Haarlemmerstraatweg 65, Halfweg

Gesloten

The cosmetics company store
The cosmetics company store

Over deze locatie

Aan de Haarlemmerstraatweg 65 in het gebied 'Halfweg Omgeving' in Halfweg ligt The cosmetics company store. Zoek je in de categorie verzorging een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 7 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, The cosmetics company store accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 2 locaties in Halfweg waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Halfweg Omgeving hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

The Cosmetics Company Store is geopend van maandag t/m zondag en hanteert vriendelijke openingstijden. Van maandag tot en met zaterdag zijn de deuren geopend van 10:00 tot 20:00, wat betekent dat er voldoende tijd is om te winkelen.

Ook op zondag kunnen bezoekers hier terecht voor al hun cosmetica behoeften. De winkel is ook op deze dag geopend van 10:00 tot 20:00, wat het mogelijk maakt om op elk moment van de week te genieten van het uitgebreide assortiment van The Cosmetics Company Store.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij The cosmetics company store

Goed nieuws! Bij The cosmetics company store in Halfweg kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Halfweg

Benieuwd wat je naast The cosmetics company store nog meer in of rondom Halfweg (Halfweg Omgeving) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Halfweg Omgeving.