The Harbour Club Amsterdam Oost map

The Harbour Club Amsterdam Oost

8.2 · 1264 recensies

Cruquiusweg 67, Amsterdam

The Harbour Club Amsterdam Oost
The Harbour Club Amsterdam Oost The Harbour Club Amsterdam Oost
The Harbour Club Amsterdam Oost The Harbour Club Amsterdam Oost
The Harbour Club Amsterdam Oost

Over The Harbour Club

The Harbour Club Amsterdam Oost is puur genieten van de meest verse vis, het malste vlees, leukste shows en lekkerste drankjes.

Aan de Cruquiusweg 67 in het gebied 'Bedrijvengebied Cruquiusweg' in Amsterdam ligt The Harbour Club Amsterdam Oost. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.264 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, The Harbour Club Amsterdam Oost accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Bedrijvengebied Cruquiusweg hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Johan Romkes
Google Maps Logo

Verschrikkelijk. Geen andere woorden voor. Mensen geef hier alsjeblieft je geld niet aan uit. Kleine opsomming: 1. Wachttijden tussen de gerechten zijn enorm. Reken op minimaal een uur 2. Wachten op drinken na bestelling minimaal een uur. 3 x vragen, ongeïnteresseerde bediening. 3. Bijgerechten 30 minuten (!) na hoofdgerecht op tafel. Verontwaardigd dat je deze weer terug stuurt. 4. Leidinggevenden zijn ver te zoeken, druk met populair doen. 5. De muziek, veel te hard, maar gezien de naam “club” kan ik daar nog mee leven.

Johan Romkes 2 maanden geleden
Rensbruh Reno
Google Maps Logo

Erg lekker eten. Vriendelijk personeel. Wel af en toe een beetje aan de prijzige kant maar dan krijg je vaak wel echt wat lekkers te eten. Als je buiten zit heb je tevens ook een erg mooi uitzicht op het ij. Ook zijn we naar het theater geweest met de familie waar ze ook Hans klok hadden geregeld. Dit is zeker een aanrader. Heerlijk eten een een hele boel acts met als toppunt Hans klok. Daar heb ik het geld wel voor over.

Rensbruh Reno 3 maanden geleden
T Y
Google Maps Logo

Meneertje stefanos moet even opnieuw een opleiding gaan volgen en even leren hoe je met klanten moet omgaan dan alleen maar lacherig en onserieus ‘sorry’ zeggen. Dame die ons gisteren had geholpen met eten, jij bent een topper. Ik weet helaas niet hoe je heet maar we waren erg blij dank je wel nogmaals!! Een voorbeeld voor stefanos dus. Wij hadden 20:15 gereserveerd en kregen richting 22:00 uur ons eten. Meneertje stefanos zei alleen maar lacherig ‘sorry’ en vertelde ons dat sushi op was. Ohja, hij wilde zijn nummer aan ons geven, zodat wij hem konden berichten voor de volgende keer, erg onprofessioneel. Omdat er niet goed gecommuniceerd werd kwam er 2 minuten later een andere dame bij ons die binnen 5 minuten alles had geregeld!! We kregen zelfs sushi dat ‘op’ was. Onbeschofte StEfAnO ik hoop dat jij je kleine pink stoot wanneer je alleen maar rijke en mensen met een status helpt daar. Dame die ons gisteren had geholpen jij bent een topper dank je wel!

T Y 3 maanden geleden
Marlien van Eijk
Google Maps Logo

Met tien meiden gingen we uit eten. De muziek stond zo hard dat we elkaar niet konden verstaan. Het was ontzettend warm maar er mocht geen raam of deur open werd ons op kleuterachtige manier verteld vanwege de muziek. Dus iedereen liep in en uit om buiten even af te kunnen koelen. Eten eten op tafel is om te delen, heel leuk maar toen we vroegen om opschep lepels ivm CORONA stonden ze ons raar aan te kijken. Hele slechte bediening die meer aan het flirten waren met de buurmannen/vrouwen dan bedienen. Zelfs de bediening konden we niet verstaan, dus nam ze niet de moeite om uit te leggen wat we gingen eten. We hebben onwijs lang moeten wachten op ons toetje. Iedereen kreeg een lepel, er kwamen twee borden met wat ijs die we met 10 tien dames moeten delen. Iedereen van het bord eten, lekker corona proof🥴. Korte samenvatting:Veel hip, weinig sfeer, te duur, te jonge ongeïnteresseerde bediening.

Marlien van Eijk 4 maanden geleden
Pascal Bouman
Google Maps Logo

De muziek staat zo hard dat je elkaar bijna niet verstaat. De sushi was lekker maar dat kan je moeilijk verkloten. Beiden hadden we een steak besteld, medium rare ... Die van mijn vrouw was bijna rouw. Die van mij was gegrild en dat was het wel. De patat die we erbij besteld hadden stond al 3en tijd op ons te wachten.. was erg droog dus. De sla van 5 euro zag er uit alsof dit uit de prullenbak van de supermarkt kwam. Ook smakeloos. Er werden 2 sausjes geserveerd bij het vlees die wij beiden totaal niet snapte. Wat was dat vies. Het garnituur bij het vlees: Wat ik denk dat het is.. keiharde, zoutloze chips. En een stuk sla met een plak kaas erover. Zeker niet verwacht van een plek zoals dit. Als de serveerster dan vraagt 9f het gesmaakt heeft en wij zeggen, nee echt niet. Dan is het antwoord, oh. Voor de rest wordt er niks mee gedaan. Komt erg amateuristisch over. Oh ja, doe wat aan de tafels.. die gaan heen en weer, onstabiel. Zwaar irritant. Wij houden ervan om soms flink los te gaan, lekker te eten en te bestellen wat we willen. Deze avond zijn we zo snel mogelijk weg gegaan en zelfs de bubbels laten staan.. Dat zegt wel wat. Succes daar.

Pascal Bouman 8 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij The Harbour Club

Goed nieuws! Bij The Harbour Club Amsterdam Oost in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
The Harbour Club

Alle The Harbour Club restaurants

The Harbour Club is puur genieten van de meest verse vis, het malste vlees, leukste shows en lekkerste drankjes.

Benieuwd naar andere The Harbour Club restaurants in Nederland? The Harbour Club heeft in totaal 5 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Bedrijvengebied Cruquiusweg) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van The Harbour Club lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle The Harbour Club restaurants
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.