The Harbour Club Vinkeveen Vinkeveen

The Harbour Club Vinkeveen

Bij The Harbour Club Vinkeveen gelegen aan de Groenlandsekade 1 in Vinkeveen kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

The Harbour Club Vinkeveen is één van de 4 locaties in Vinkeveen op CardMapr.

The Harbour Club Vinkeveen

Groenlandsekade 1 in Vinkeveen

The Harbour Club Logo

Betalen met creditcards bij The Harbour Club Vinkeveen in Vinkeveen

In Vinkeveen aan de Groenlandsekade 1 bevindt zich The Harbour Club Vinkeveen. Bij The Harbour Club Vinkeveen kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort The Harbour Club Vinkeveen een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij The Harbour Club Vinkeveen

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij The Harbour Club Vinkeveen. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Vinkeveen

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0297 784 911
Routebeschrijving
The Harbour Club Vinkeveen Vinkeveen
The Harbour Club Vinkeveen Vinkeveen
The Harbour Club Vinkeveen Vinkeveen

Recensies

Wat zeggen anderen over The Harbour Club Vinkeveen?

The Harbour Club Vinkeveen wordt gewaardeerd met een 4.1 gebasseerd op 386 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Exiting Culinaire Vinkenveense Harbour beleving En dan op een zondag wordt je door lieve vrienden uitgenodigd om eens kennis te maken met een uniek culinair concept. En dan niet zomaar een locatie maar een toplocatie van de Harbour Club te Vinkenveen. Wat een geweldige entourage met een ontvangst waar je u tegen zegt. We werden ontvangen door gastdame Jaydee. Ze leek weggelopen van een modeshow een dame met de looks van een model waar je u tegen zegt. Met haar warme glimlach werden we begeleid naar een prachtige tafel van het restaurant waar de perfectie van af straalde. Ik voelde me als een koning in dit warme culinaire festijn. We zijn gestart met Peking Duck Pannekoekjes. Een ultieme smaakbeleving waarvan ik de oorsprong van de Peking Duck lichtjes maar ontspannen mijn keel in vlogen. Een heerlijke setting van de juiste kruiden en inderdaad een culinaire beleving in mijn mond. Hetzelfde gevoel kwam terug bij de Sushi Salmon Torch een unieke setting, qua smaak en kleurbeleving. Afgeblust met een heerlijke wijn maakte het geheel nog completer. En last but not least de Pulpo taco beef tacos, ook hierin staat subliem de bereiding van het gerecht. Prachtig op kleur en smaak gebracht en de puurheid en echtheid van exclusief beef. To be or to beef zou je zeggen of nice to meat you !! De culinaire beleving met lieve vrienden en een ontvangst van een smaakvolle geklede, maar uitermate zeer bedreven gastvrouw Jaydee maakte de avond als een avond om niet weer te vergeten .... Nog sterker we denken eraan om maar een een overnachting extra te boeken met een culinair arrangement. Wat een aanwinst om zo'n dame als gastvrouw te mogen hebben. Nice to meat you is van dubbele betekenis geworden en de Harbour Club is een pracht van een zaak !!! Als cijfer een dikke 9,5 Culinaire groet @nne

Lees verder

5/5

Practige locatie, uiterst vriendelijke bediening, trendy en belangrijkste...uitstekende keuken. Van voorgerecht tot dessert zaten de smaken juist. Héél lekkere haute cuisine. Top

Lees verder

5/5

Bij aankomst netjes geplaceerd. Vervolgens gevraagd of we buiten de overdekking mochten zitten. Hier werd heel abrupt nee op gezegd zonder enige reden te geven waarom niet, terwijl dit terras de hele dag leeg was. Zo bestelde we een fles wijn en deze werd alleen in de koeler gezet en niet geschonken. Vervolgens 12 oesters besteld (gold beach) in zeker 5 oetsers zat er veel gruis en sommige zaten ook nog vast. Vertelde dit aan de bediening en er werd vrij weinig mee gedaan. De lunch zelf was ok, prijs kwaliteit klopte niet helemaal in mijn optiek. Voor de prijs die je betaalt is de service onacceptabel en teleurstellend. Ik zal niet snel terugkeren.

Lees verder

2/5

Dit verwacht je niet van een hotel langs de snelweg. Ik kom zeker terug. SUPER leuke bediening. Heerlijk eten. Prachtig terras. Bangelijk zicht over het meer

Lees verder

5/5

De 1e keer in the Harbour Club zijn we zeer gastvrij ontvangen door de receptioniste/gastvrouw. Onze lunch was goddelijke mede door Charlotte B. Zij heeft ons super goed geadviseerd klantvriendelijk met humor zonder opdringerig te zijn.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij The Harbour Club Vinkeveen

Goed nieuws! Bij The Harbour Club Vinkeveen in Vinkeveen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Vinkeveen

Benieuwd naar andere locaties in Vinkeveen waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Vinkeveen zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Vinkeveen
Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam Vinkeveen Overnachting
The Harbour Club Vinkeveen Vinkeveen Restaurant

The Harbour Club Vinkeveen

Groenlandsekade 1

Kruidvat Vinkeveen Drogisterij

Kruidvat

Plevierenlaan 17

Jumbo Vinkeveen Supermarkt

Jumbo

Plevierenlaan 7

Andere The Harbour Club restaurants in Nederland

Verdeelt over Nederland kent The Harbour Club nog meer locaties. Naast The Harbour Club Vinkeveen in Vinkeveen kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle The Harbour Club locaties
The Harbour Club Amsterdam Oost Amsterdam Restaurant
The Harbour Club Amsterdam Zuid Amsterdam Restaurant
The Harbour Club Rotterdam Rotterdam Restaurant
The Harbour Club Vinkeveen Vinkeveen Restaurant
The Harbour Club Den Haag Den Haag Restaurant