The Seafood Bar map

The Seafood Bar

9.2 ยท 1746 recensies

Ferdinand Bolstraat 32, Amsterdam

The Seafood Bar
The Seafood Bar The Seafood Bar
The Seafood Bar The Seafood Bar
The Seafood Bar

Over The Seafood Bar

Aan de Ferdinand Bolstraat 32 in het gebied 'Frans Halsbuurt' in Amsterdam ligt The Seafood Bar. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.746 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, The Seafood Bar accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Frans Halsbuurt hebben we nog 9 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Nathalie Nicolini
Google Maps Logo

Gisteren geluncht met mijn mams. De mixed grill (op ons verzoek met scheermesjes i.p.v. mosselen) was zooo heerlijk! Tessa was een hele fijne gastvrouw, vrolijk en behulpzaam. We komen zeker een keertje terug!

Nathalie Nicolini 1 maand geleden
Romy Voswijk
Google Maps Logo

Het restaurant zag er onwijs mooi uit en de bediening was snel en vriendelijk. Alle vis was vers en smaakte goed. Wij komen hier terug!

Romy Voswijk 2 maanden geleden
Manou
Google Maps Logo

Geweldige ervaring gehad! Wij kwamen binnen zonder reservering op vrijdag avond maar konden gelukkig plaats nemen aan de bar. De bediening was super vriendelijk en het was ook heel leuk om een beetje te kunnen zien hoe het eten gemaakt werd. The grill platter was daarbij zeker ook een heel groot succes. Wij komen terug!

Manou 2 maanden geleden
Living in the Netherlands
Google Maps Logo

Ik ben vaak weggestuurd met de smoes dat ze geen afhaal eten hebben. Terwijl dat wel het geval is. Zonet vond een van hen dat ik maar naar de visboer bij Albert Cuyp kon omdat ik vroeg om een goedkopere dish. Deze bar is duidelijk mensen aan het uitsluiten. Daar komt bij dat ik donker ben en met een niet Nederlands accent praat.

Living in the Netherlands 6 maanden geleden
Sofie Brauwers
Google Maps Logo

Staff is supervriendelijk! We deelden de schotel zeevruchten en niet beklaagd! Zeker een plaats die we opnieuw zouden doen, en aan iedereen willen aanraden!

Sofie Brauwers 7 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij The Seafood Bar

Goed nieuws! Bij The Seafood Bar in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
The Seafood Bar

Alle The Seafood Bar restaurants

Benieuwd naar andere The Seafood Bar restaurants in Nederland? The Seafood Bar heeft in totaal 4 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Frans Halsbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van The Seafood Bar lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle The Seafood Bar restaurants
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.