The Seafood Bar map

The Seafood Bar

9.2 · 5187 recensies

Spui 15, Amsterdam

The Seafood Bar
The Seafood Bar The Seafood Bar
The Seafood Bar The Seafood Bar
The Seafood Bar

Over The Seafood Bar

Aan de Spui 15 in het gebied 'Kalverdriehoek' in Amsterdam ligt The Seafood Bar. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 5.187 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, The Seafood Bar accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Kalverdriehoek hebben we nog 12 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Love from Amsterdam
Google Maps Logo

Meerdere keren prima gegeten op alle locaties maar deze keer op het Spui zwaar teleurgesteld. Allereerst veel te lang wachten op water en wijn en moeten vragen naar onze bestelling. We bestelden als starter de mix fingerfood maar dat was echt zo slecht en hebben we teruggestuurd. Slappe kroket, 5 taaie koude mosselen en een paar uitgedroogde vongole zonder saus om in te dopen. Uiteindelijk hebben we wat anders besteld maar prijs/kwaliteit echt beneden maat geworden. Echt zonde dat het nu echt een toeristische zaak is geworden en helaas niet meer voor herhaling vatbaar.

Love from Amsterdam 1 maand geleden
hendrickje braet
Google Maps Logo

Ik kwam hier al jaren, met familie en vrienden maar het gaat naar beneden. Zowel de kwaliteit als de lokatie. Heel luidruchtig en niet echt niet lekker voor het geld dat het is. Ga naar de Burger King of een frietkot. Je zal beter gegeten hebben en sneller buiten zijn want je komt er zot van. We aten twee keer iets van “The Fish &Chips” menu. Het smaakte niet lekker, geen smaak en gewone frieten erbij. Een paar jaar geleden was dit een veel beter gerecht. Salade was letterlijk sla met scampi’s op. Spaar je 20 euro voor iets anders want dat was de moeite niet. Ze beweren verse ingediënte te gebruiken maar het smaakt toch allemaal naar diepvries. Jammer, voor Corona was het erg goed. Conclusie: toeristenval die overpriced seafood geeft.

hendrickje braet 1 maand geleden
Edward Baudoin
Google Maps Logo

Seafood Bar is altijd goed!!! Ze hebben er een goede kaart en de vis is er altijd vers. Mijn favorieten zijn altijd de mix grill of de fruit de mer. Van de fruit de mer moet je wel de uitgebreide versie nemen daar zitten meer exclusievere vissoorten bij en als supplement zijn de king crab poten zeker geen sinecure!!! Ook hebben ze altijd wel leuke dagschotels en als je ruim van tevoren reserveert kan je ook wel eens je voorkeuren opgeven buiten de kaart om. Laten we ook de oesters niet vergeten en laat je verrassen.......

Edward Baudoin 1 maand geleden
Patrick T
Google Maps Logo

Wij wonen in de buurt en zijn een fan van the Seafoodbar Spui Amsterdam, en komen daar al jaren (sinds initiële opening). Kwaliteit eten, drank en (vriendelijke) bediening is altijd goed. Jammer en dus aandachtspunt is het volgende: Als wij daar komen voor een lunch dan nemen we sinds jaar en dag veelal een "visplateau". De laatste tijd zien we dat plateau echter steeds kleiner worden terwijl de prijs ervan stijgt. De laatste keer was het een klein bordje met een paar stukjes vis en veel sla, wat niet echt meer een vis"plateau" genoemd kan worden. Dat de prijzen stijgen lijkt me zeer verdedigbaar, maar de keuze ook de porties steeds verder te laten slinken en het "plateau" daarmee niet meer als voldoende voor een gemiddelde lunch volstaat, is jammer. Ik ken de reden van deze keuze uiteraard niet, maar wellicht zou het een optie zijn om zowel een klein bordje (zoals nu) als ook een echt plateau (zoals voorheen) als eenpersoonsgerechten met verschillende prijzen op de kaart te zetten en de keuze daarmee aan de klant te laten.

Patrick T 7 maanden geleden
Hans Bastings
Google Maps Logo

Een fantastische avond. Goede en spontane bediening met mooie oesters en een eenvoudige kibbeling die werd aangeboden . Ook de wijn paste perfect. Helaas moet ik vermelden dat ik de nacht niet goed ben doorgekomen. Het kan een verkeerde oester zijn geweest maar ook een andere kwestie. Dat plaatst deze review in een daglicht waarbij ik de seafood bar zou kunnen beschadigen, wat ik niet wil, maar ik mij wel afvraag waarom ik zo ziek geworden ben. Natuurlijk loop je met oesters altijd een risico maar met de doorlooptijd lijkt mij dat bij de seafood bar normaalgesproken geen probleem. Ik houd het op een ongelukkige samenloop van omstandigheden. Ik blijf daarom graag langskomen bij de seafood bar.

Hans Bastings 9 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij The Seafood Bar

Goed nieuws! Bij The Seafood Bar in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
The Seafood Bar

Alle The Seafood Bar restaurants

Benieuwd naar andere The Seafood Bar restaurants in Nederland? The Seafood Bar heeft in totaal 4 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Kalverdriehoek) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van The Seafood Bar lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle The Seafood Bar restaurants
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.