Wij wonen in de buurt en zijn een fan van the Seafoodbar Spui Amsterdam, en komen daar al jaren (sinds initiële opening). Kwaliteit eten, drank en (vriendelijke) bediening is altijd goed. Jammer en dus aandachtspunt is het volgende: Als wij daar komen voor een lunch dan nemen we sinds jaar en dag veelal een "visplateau". De laatste tijd zien we dat plateau echter steeds kleiner worden terwijl de prijs ervan stijgt. De laatste keer was het een klein bordje met een paar stukjes vis en veel sla, wat niet echt meer een vis"plateau" genoemd kan worden. Dat de prijzen stijgen lijkt me zeer verdedigbaar, maar de keuze ook de porties steeds verder te laten slinken en het "plateau" daarmee niet meer als voldoende voor een gemiddelde lunch volstaat, is jammer. Ik ken de reden van deze keuze uiteraard niet, maar wellicht zou het een optie zijn om zowel een klein bordje (zoals nu) als ook een echt plateau (zoals voorheen) als eenpersoonsgerechten met verschillende prijzen op de kaart te zetten en de keuze daarmee aan de klant te laten.
Patrick T
7 maanden geleden