We zochten een restaurant om even wat te eten voordat we naar het concertgebouw gingen.
Bij de entree van the Seafood bar werden we vriendelijk ontvangen door één van de dames en gewezen op de vis van de dag, een mooie tarbot die in het ijs lag.
Aan onze tafel werden we verwelkomd door onze ober, die een fantastische gastheer bleek te zijn. Hij stelde zich voor en JOÃL was een verademing. Belangstellend werd er gevraagd of wij een fijne dag hadden en vakkundig werden wij tot een keuze geleid. Onze wijn werd geopend en de heerlijke gerechten gebracht. Bij de fingerfood gerechten, die wij samen deelden werden keurig 2 kleine bordjes neer gezet. Het hoofdgerecht, de tarbot was prima gebakken en vergezeld met een schaaltje mosselen in een zalige witte wijn saus.
Joël hield alle gasten goed in de gaten, vlug even oogcontact en had het direct in de gaten als er iets nodig was.
Nagerecht en koffie waren prima. Nog even een praatje waarin hij ons een mooi concert wenste.
Wat een super lekkere visgerechten serveren ze daar en wat een top ober!
Wij komen graag terug als we weer in Amsterdam zijn.
Bea Van Bemmel Ui
1 maand geleden