The Seafood Bar map

The Seafood Bar

9.2 · 4131 recensies

Van Baerlestraat 5h, Amsterdam

The Seafood Bar
The Seafood Bar The Seafood Bar
The Seafood Bar The Seafood Bar
The Seafood Bar

Over The Seafood Bar

Aan de Van Baerlestraat 5h in het gebied 'P.C. Hooftbuurt' in Amsterdam ligt The Seafood Bar. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 4.131 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, The Seafood Bar accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied P.C. Hooftbuurt hebben we nog 24 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Moon Lam
Google Maps Logo

Helaas eten en service waren goed zoals altijd. Ik heb gereageerd op jullie mail om mijn ervaring te geven. Hierop heb ik jullie op 19mar2022 een mail gestuurd, maar tot nu toe geen enkele reactie. Het gaat om de gladde trap van jullie. Mijn mail was: Afgelopen vrijdag zijn we bij jullie geweest. Eten en bedieningen waren heerlijk en goed als vanouds. Alleen de trap is heel erg glad en antislip strip waren ook versleten. Hierdoor was mijn vriendin uitgegleden toen ze naar de wc ging. Gelukkig niks aan de hand en we waren vergeten te melden. Willen jullie de trap zsm aanpakken voordat echt ongeluk gaat gebeuren? Jammer dat jullie totaal niet op me mail hebben gereageerd.

Moon Lam 1 maand geleden
Bea Van Bemmel Ui
Google Maps Logo

We zochten een restaurant om even wat te eten voordat we naar het concertgebouw gingen. Bij de entree van the Seafood bar werden we vriendelijk ontvangen door één van de dames en gewezen op de vis van de dag, een mooie tarbot die in het ijs lag. Aan onze tafel werden we verwelkomd door onze ober, die een fantastische gastheer bleek te zijn. Hij stelde zich voor en JOËL was een verademing. Belangstellend werd er gevraagd of wij een fijne dag hadden en vakkundig werden wij tot een keuze geleid. Onze wijn werd geopend en de heerlijke gerechten gebracht. Bij de fingerfood gerechten, die wij samen deelden werden keurig 2 kleine bordjes neer gezet. Het hoofdgerecht, de tarbot was prima gebakken en vergezeld met een schaaltje mosselen in een zalige witte wijn saus. Joël hield alle gasten goed in de gaten, vlug even oogcontact en had het direct in de gaten als er iets nodig was. Nagerecht en koffie waren prima. Nog even een praatje waarin hij ons een mooi concert wenste. Wat een super lekkere visgerechten serveren ze daar en wat een top ober! Wij komen graag terug als we weer in Amsterdam zijn.

Bea Van Bemmel Ui 1 maand geleden
J M Ros
Google Maps Logo

Een prima plek om in ongedwongen sfeer te genieten van vis en schaaldieren. De kaart is niet zeer uitgebreid maar men heeft zeer smakelijke combinaties van verschillende vissoorten, met zorg klaargemaakt en gepresenteerd, en zowel warm als koud, opdat er voor ieder wel wat te genieten valt. Daarbij word je snel geholpen en is veel naar behoefte aan te passen. Zeker een aanrader...

J M Ros 2 maanden geleden
bomania bo
Google Maps Logo

Tegenvallend. Kort en krachtig: tegenvallend. Ik heb vooraf gereserveerd en doorgegeven dat er 1 persoon vegetarier is. Eenmaal.aanwezig bleek dat er voor de vegetarier alleen de voorgerechten beschikbaar waren. Als dat gemeld was, waren we wel ergens anders heengegaan. We hebben wel eerder gegeten bij vestigingen van the Seafoodbar en voorheen was t ook voor de vegetarier goed te doen. Nu zat een van ons er een beetje sneu bij.

bomania bo 8 maanden geleden
Martine
Google Maps Logo

Eten was heerlijk. De bezorging liep echter mis en Seafood Bar liet de oplossing bij ons. Bezorgtijd volgens site was 25-35 min, na bestelling bleek dit 48 min. Na 45 min gebeld door Seafood Bar dat er geen rider van Thuisbezorgd beschikbaar was. Maar dat dit niet aan Seafood Bar lag. Toen wij vroegen of ze contact wilden opnemen met Thuisbezorgd, kregen we als reactie dat ze dan 30 min in de wacht zouden moeten staan. Omdat de tijd begon te dringen ivm avondklok, stelden we zelf maar voor het eten met de auto op te halen. Seafood Bar zei dat dit goed uitkwam en dat ze het eten gingen bereiden (dit hadden jullie toch al klaar, het wachten was op de rider die niet kwam)?Nadat we thuis waren en wilden gaan eten, bleek er 1 hoofdgerecht niet in de tas te zitten. We belden Seafood Bar en die zeiden: “kunnen jullie dat ook nog even ophalen met de auto”. Uiteraard niet. Wederom geen initiatief tot oplossen van het probleem en als enige alternatief het missende hoofdgerecht van de rekening te halen. Uiteindelijk hadden we nog maar 30 min tot avondklok en zat 1 van ons zonder maaltijd. Nogmaals; het eten is goed, maar als je verzekerd wil zijn van het ook op tijd ontvangen van een complete bestelling moesten wij iig niet bij de Seafood Bar zijn. Update review: onze bovenstaande ervaring is achteraf door de Seafood Bar netjes en snel opgepakt en alsnog met een goede uitkomst opgelost, 2 sterren erbij :)

Martine 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij The Seafood Bar

Goed nieuws! Bij The Seafood Bar in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
The Seafood Bar

Alle The Seafood Bar restaurants

Benieuwd naar andere The Seafood Bar restaurants in Nederland? The Seafood Bar heeft in totaal 4 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (P.C. Hooftbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van The Seafood Bar lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle The Seafood Bar restaurants
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.