Trattoria Italiana City Hall map

Trattoria Italiana City Hall

8.2 · 1265 recensies

Stadhuisplein 3, Leiden

Trattoria Italiana City Hall
Trattoria Italiana City Hall Trattoria Italiana City Hall
Trattoria Italiana City Hall Trattoria Italiana City Hall
Trattoria Italiana City Hall

Over deze locatie

Hier kan je echt super lekker uiteten. Met een variatie van Italiaanse gerechten zal je hier de hele avond kunnen genieten van de lekkerste gerechten en dranken.

Aan de Stadhuisplein 3 in het gebied 'Pieterswijk' in Leiden ligt Trattoria Italiana City Hall. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.265 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Trattoria Italiana City Hall accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 90 locaties in Leiden waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Pieterswijk hebben we nog 13 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Henry Korteschiel
Google Maps Logo

Mooie locatie, gezellig zitten. We zijn afgelopen zaterdag 21-05-2022 hier geweest en de bediening viel tegen. Koffie met gebak besteld. De koffie kwam vlot, echter het gebak liet lang op zich wachten. Toen we een bediende aanspraken, vertelde ze ons dat de samenwerking tussen degene verantwoordelijk voor de koffie en die van het gebak niet optimaal was en dat we daarom nog even moesten wachten. Die samenwerking is niet ons probleem, gaven we mee, nadat we het gebak hadden geannuleerd. Ze kunnen daar nog wel wat bedrijfskundige input gebruiken.

Henry Korteschiel 1 maand geleden
Peter van Leijen
Google Maps Logo

Gisteren weer lekker gegeten bij City Hall, man man man wat is dat toch altijd genieten. Antipasta di Carne is de absolute aanrader met een heerlijk flesje Presico Nero D'avola IGP .... Daarna een heerlijke Saltimbocca di Merluzzo en je avond kan niet beter!!!

Peter van Leijen 1 maand geleden
Katja Visser
Google Maps Logo

Gisteravond gegeten bij het restaurant en een pasta pollo besteld. De pasta was aan elkaar geplakt en had de structuur alsof het een restje van de dag ervoor was. Ook zaten er gefrituurde (kip) stukken in die keihard waren, waardoor je ze vrijwel niet kon eten. Het allerergste was toen ik thuiskwam na het etentje, ik zo'n pijn in mijn buik had dat ik niet meer van het toilet af kon komen. Ik ben niet moeilijk met eten, maar na deze ervaring kom ik niet meer terug.

Katja Visser 1 maand geleden
Thierry Verplancke
Google Maps Logo

Snel een tafel voor vier op Koningsdag. Vriendelijke bediening, en het eten stond ook snel op tafel. Het heeft ons ook heel goed gesmaakt.

Thierry Verplancke 1 maand geleden
Sinan
Google Maps Logo

Na het lezen van goede reviews toch maar een keer proberen. Helaas erg tegengevallen. Ruim 45m moeten wachten op het eten. Liep weinig personeel rond dus kon ook niet snel navragen waarom het zo lang duurde. Dan het eten: kwaliteit was prima maar niet denderend, zeker niet voor die prijs. Wat ik ook niet begrijp is dat er op het menu de optie wordt gegeven voor een kleiner portie eten. Wij hadden 2 pasta’s besteld en het was echt ontzettend weinig. Jammer. Verder wel een leuke en gezellige plek in het centrum van Leiden.

Sinan 2 maanden geleden
Juliette Klap
Google Maps Logo

Heerlijk verlaat verjaardags etentje!!Italiaans cucina in hartje Leiden, het restaurant "CITY HALL"!!Italiaanse gerechten met een moderne twist!!Ik had "SALTIBOCCA DI MERLUZZO"(kabeljauw gehuld in een jasje van prosciutto en geroosterde groente met balsamico,plus rosemarijn aardappeltjes!!Zeker een aanrader voor lekker eten!!XO 😇JJ.K 🐈‍⬛🐆💃🌍💃🙋‍♀️

Juliette Klap 2 maanden geleden
Mark Koster
Google Maps Logo

Ruim terras midden in de binnenstad. Erg vriendelijke bediening, comfortabele stoelen, goede kinderstoelen en leuk uitzicht. Het stadhuis wordt verbouwd, dus er is soms wat bouwlawaai, maar niet te storend toen wij er waren.

Mark Koster 2 maanden geleden
Jan van den Tol
Google Maps Logo

Mooie Italiaanse menukaart, mooie keuzes en prima en snelle service. Goede prijs/prestatie verhouding.

Jan van den Tol 3 maanden geleden
M.P. van Zeijl
Google Maps Logo

Ontzettend mooie Italiaanse zaak in het hartje centrum van Leiden. Aan de bar gezeten voor een hapje en een drankje. Beviel mega goed! 😁 Gastvrije, vriendelijke bediening, heerlijke (Italiaanse) wijnen en lekker tapas. Keep it up!

M.P. van Zeijl 3 maanden geleden
Bram Huijsmans
Google Maps Logo

Groot Italiaans restaurant. Er was enige twijfel of dat wel iets zou zijn, maar niets was minder waar. Het restaurant is verdeeld in verschillende ruimten en dat geeft een best knusse sfeer. Verder was de kaart uitgebreid, maar wel orgineel en afwisselend. Het eten was uiteindelijk heerlijk en de bediening vriendelijk. Heerlijk avondje uit.

Bram Huijsmans 3 maanden geleden
Näel
Google Maps Logo

City hall is mijn grootste favoriet! Ik kom er al lang en dan vooral voor mijn carpacio die ik de beste van Leiden vind.

Näel 4 maanden geleden
City Guide

Wat te doen in Leiden

Leiden is een van de gezelligste steden van Zuid-Holland. De stad bruist van de studenten en gezelligheid. Naast alle barren en restaurants heeft Leiden ook veel cultuur en groen.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Leiden. Meer van dit lees je in onze Leiden City Guide.