Vakantiepark Center Parcs Het Heijderbos Heijen

Vakantiepark Center Parcs Het Heijderbos

Bij Vakantiepark Center Parcs Het Heijderbos gelegen aan de Hommersumseweg 43 in Heijen kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Vakantiepark Center Parcs Het Heijderbos is één van de 2 locaties in Heijen op CardMapr.

Vakantiepark Center Parcs Het Heijderbos

Hommersumseweg 43 in Heijen

Center Parcs Logo

Betalen met creditcards bij Vakantiepark Center Parcs Het Heijderbos in Heijen

In Heijen aan de Hommersumseweg 43 bevindt zich Vakantiepark Center Parcs Het Heijderbos. Bij Vakantiepark Center Parcs Het Heijderbos kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Vakantiepark Center Parcs Het Heijderbos een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Vakantiepark Center Parcs Het Heijderbos

Overnacht en boek je hotelkamer bij Vakantiepark Center Parcs Het Heijderbos. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Heijen

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0485 496 700
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Vakantiepark Center Parcs Het Heijderbos Heijen
Vakantiepark Center Parcs Het Heijderbos Heijen
Vakantiepark Center Parcs Het Heijderbos Heijen

Reviews

Wat zeggen anderen over Vakantiepark Center Parcs Het Heijderbos?

Vakantiepark Center Parcs Het Heijderbos wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 7123 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Belachelijke omgang met mensen! Ik had een voucher gekocht waarvoor ik in de kerstvakantie had geboekt. Helaas vanwege de lockdown moest ik het verzetten. Nu wilde ik het verder verzetten omdat de lockdown nog steeds gaande is. Als je een voucher koopt die tot eind maart geldig is, verwacht je dat je ook mag omboeken tot die tijd. Nou hier niet dus! Zelfs verplaatsen naar een cottage was alleen mogelijk, met bijbetaling van honderden euro's, terwijl dit in de voucher ook een mogelijkheid was! Center Parcs toont geen greintje begrip voor de situatie. De klantenservice medewerkers behandelen je ook nog eens als een nummer, met een ingestudeerd riedeltje als je zegt dat dit heel vervelend is: ''ja... Kan ik u nog met iets anders helpen'' zonder ook maar enige empathie. Mee denken aan een oplossing doen ze niet. In de toekomst weet ik niet of ik hier ooit nog een keer wat zal boeken.

Lees verder

1/5

Heerlijke vakantie gehad! Terug van weer een heerlijke week vakantie op het Heijderbos. We Hadden en 4 persoons VIP-huisje. Schoon en netjes. Friends kado en Bbq-rooster waren niet aanwezig. Gebeld en werden beiden alsnog aan het huisje bezorgd. Omdat het mooi weer zou worden 2 Ebikes gehuurd. Super vriendelijk geholpen bij het Cycle Center. leuk team. We kregen 2 prachtige fietsen mee. Maurice van het Cycle center, nam alle tijd om ons duidelijke uitleg en advies te geven. We kregen ook nog leuke knooppunten routes mee. Bedankt! Heel veel plezier van gehad van de Ebikes. Wel jammer dat je Ebikes niet van te voren kunt reserveren, zodat je je eigen fietsen niet hoeft mee te nemen. Iedereen doet tijdens deze coronatijd echt hun best de mensen naar hun zin te maken. Personeel is overal vriendelijk. Op de plaza was alles goed bepijld en duidelijk. Weer geboekt voor volgend jaar en dan zijn, wanneer het goed is, de VIP huisjes ook gerenoveerd. Tot Volgend jaar.

Lees verder

5/5

Wij zijn vorige bij jullie geweest. Het was een ramp, het had veel schoner kunnen wezen overal spinrag, stof op de kasten en op de afzuigkap in de keuken, de ventilatierooster in de slaapkamers waren vol stof waar door geen verse lucht door binnen kon komen. ten 2e wij waren gebeld dat we een andere huisje kregen omdat het huisje wat we hadden geboekt gerenoveerd werd dat hebben we naar gekeken en dat klopte inderdaad maar wij zouden een gerenoveerd huisje krijgen maar dat klopte dus totaal niet!! ten 3e we hebben een sauna in ons cottage zitten die niet eens deed jammer weer. daar betaal je dan voor? ten 4e we hadden een bed wat je net zo goed buiten kon zetten en dan op de grond kon gaan liggen want door dat bed krijg je rugklachten omdat het helemaal door gezakt was, we hebben het gemeld bij de receptie en dan krijg je een achtelijke plank onder je matras gedrukt terwijl je voor een goed matras betaald. als het zo moet komen wij niet meer!

Lees verder

1/5

Zitten nu een lang weekendje in Heijderbos. Ik had voor de boeking speciaal gebeld om te vragen of het hele park rolstoel vriendelijk was ivm 1 rolstoel en 1 rollater. Ze vertelde mij dat het dat zeker was. Nou niet dus. En dat de auto met gehandicaptenkaart tot aan het huisje kon komen was helaas ook niet het geval. Een goede oplossing leek ons het golfkarretje of iets was er op lijkt maar neee die zijn al hele weekenden vol geboekt. Je kan hier net niks. Van het 1.5 uur zwemmen 20 minuten in de rij gestaan om naar binnen te mogen en een kwartier eerder moesten we er al uit. Waar heijderbos zelf niet veel aan kan doen maar de mensen zelf is dat ze op ieder terras en ingang uitgebreid staan te roken. Op een kinderpark nog wel pff vermoeiend.

Lees verder

2/5

Verbleven in dit Park met de hele familie. We hebben op dit moment 2 comfort cottages. De huizen zijn op zijn zachts gezegd dringend aan een op knap beurt toe. Interieur is oud, vies & kapot. Beide huisjes hebben een vaatwasser die de vaat niet schoon krijgt. Bij aankomst ontvangen we een volle vaatwasser met de vuile vaat van de vorige gasten. Schuif je bedden aan de kant dan vindt je de rotzooi van vorige gasten. We hebben hierover niet geklaagd aangezien we geen zin hebben om alles in te pakken en te verhuizen. Corona looproute zijn aangebracht alleen denkt men niet aan minder mobiele bezoekers. Zo wordt je volgens de loop routes over smalle trappen gestuurd en door nooduitgangen met alleen maar trappen. Niet handig voor rolstoelgebonden bezoekers of mensen met kinderwagens. In het algemeen verwacht je ook gezien de prijs meer van Center Parks.

Lees verder

2/5

Betaal met American Express creditcards bij Vakantiepark Center Parcs Het Heijderbos

Goed nieuws! Bij Vakantiepark Center Parcs Het Heijderbos in Heijen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Heijen

Benieuwd naar andere locaties in Heijen waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Heijen zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Heijen
Vakantiepark Center Parcs Het Heijderbos Heijen Overnachting
Aqua Mundo Het Heijderbos Heijen Dagje uit

Aqua Mundo Het Heijderbos

Hommersumseweg 43

Andere Center Parcs hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Center Parcs nog meer locaties. Naast Vakantiepark Center Parcs Het Heijderbos in Heijen kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Center Parcs locaties
Vakantiepark Center Parcs De Eemhof Zeewolde Overnachting
Domaine Center Parcs De Kempervennen Westerhoven Overnachting
Center Parcs Port Zelande Ouddorp Overnachting
Center Parcs Het Meerdal America Overnachting