Van der Valk Hotel Arnhem Arnhem

Van der Valk Hotel Arnhem

Bij Van der Valk Hotel Arnhem gelegen aan de Amsterdamseweg 505 in Arnhem kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Arnhem is één van de 6 locaties in Arnhem op CardMapr.

Van der Valk Hotel Arnhem

Amsterdamseweg 505 in Arnhem

Van der Valk Logo

Betalen met creditcards bij Van der Valk Hotel Arnhem in Arnhem

In Arnhem aan de Amsterdamseweg 505 bevindt zich Van der Valk Hotel Arnhem. Bij Van der Valk Hotel Arnhem kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Van der Valk Hotel Arnhem een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Arnhem

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Arnhem. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Arnhem

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Arnhem. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Stad

Arnhem

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

026 482 1100
Route Bekijk kamerprijs Online bestellen
Van der Valk Hotel Arnhem Arnhem
Van der Valk Hotel Arnhem Arnhem
Van der Valk Hotel Arnhem Arnhem

Reviews

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Arnhem?

Van der Valk Hotel Arnhem wordt gewaardeerd met een 4 gebasseerd op 2144 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Als je bij vd Valk binnenstapt, valt elke keer weer de sfeervolle inrichting op. Zo ook in Arnhem. Onze kamer was ruim, het ontbijt uitstekend, het personeel vriendelijk. We hebben ook 2 keer het 3-gangen menu besteld, dat smaakte prima. Handig dat je in het weekeind tot 11.00 uur kunt ontbijten, en dat je pas om 12.00 uur hoeft uit te checken. Minpuntjes zijn er ook, al zijn ze bescheiden. Zo is de badkamer groot genoeg, maar de doucheruimte is nogal krap. Haal dat bad er uit en vergroot de ruimte om te douchen. De wastafel, wél lekker groot, zit echt veel te laag, alsof het voor kinderen is bedoeld. We zaten op de 2de verdieping. Dan ga je met de lift naar de 2de, om vervolgens met een trap weer een stukje te moeten afdalen. Da's niet handig voor wie slecht ter been is, of bijv een grote trolley bij zich heeft. Maar dat zijn details. We hebben hier met plezier verbleven, en we komen vast nog een keer terug.

Lees verder

4/5

matrassen waren ingezakt, in onze kamer roken we rook van de buren, wij eten geen vlees met ontbijt kregen we vlees er op we hadden netjes met inchecken vermeld dat we echt geen vlees beleg wouden, en dan nog het allerergste stukken pizza en etens resten in de hotel kamer zelf niet goed schoongemaakt..

Lees verder

2/5

Hoewel alles strak en netjes is zoals je van een Van der Valk hotel mag verwachten is het toezicht van het personeel bij het coronabuffet een lachertje. Alle maatregelen qua looproutes en aanwijzingen zijn getroffen maar de budgetkamertokkies lopen hersenloos zonder mondkapje tegen het verkeer in terwijl het personeel staat toe te kijken. Wat mij betreft mag er hard opgetreden worden tegen dit soort gasten want dit nodigt goed betalende klanten niet uit om terug te keren naar dit hotel.

Lees verder

2/5

Na de verbouwing is het enorm verbeterd in het restaurant. Meer intieme indeling waardoor je meer apart zit van de rest van de gasten. Bediening is wisselend, maar het eten consistent. Gewoon goed en lekker eten.

Lees verder

4/5

Dit restaurant kent een dramatische service gepaard met een denigrerende toon van medewerkers. Het begon al verkeerd, doordat wij bij een vieze tafel kwamen te zitten. Ik moest vragen of de tafel schoongemaakt kon worden, wat ik enigszins raar vond omdat we te maken hebben met een globale pandemie. Maar ok, prima. We vroegen om de lunchkaart en bestelden twee keer een koffie, maar toen begon het. Nadat wij ruim 20 minuten bij onze tafel zaten, hadden we nog steeds geen drinken ontvangen en ook nog niet kunnen bestellen. Toen wij naar de bar moesten lopen om te vragen of we mochten bestellen, was de toon van de serveerster direct kortaf en lichtelijk geïrriteerd. Bij onze tafel gaven we aan dat we 20 minuten wachten op een koffie echt te lang vonden. De serveerster gaf aan dat ze het druk hadden, waarna ik stelde dat ik dat begrijp, maar dat het geen excuus is om een klant 20 minuten te laten wachten. Haar toon was nooit begripvol en een oprecht gemeende excuses bleef uit. De serveerster zei vervolgens (en ik citeer): "Willen jullie je drinken nog? Of willen jullie weggaan? Want ik heb het gevoel dat jullie weg willen gaan." Wat ons betreft was dit absoluut een no-go. Je vraagt je klanten niet of ze nog hun drinken willen of dat ze weg willen gaan, als ze nog zitten in je restaurant, aan de tafel en een klacht uitspreken. Ronduit denigrerend en schandalig om zo je klanten aan te spreken.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk Hotel Arnhem

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Arnhem in Arnhem kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Arnhem

Benieuwd naar andere locaties in Arnhem waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Arnhem zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Arnhem
MediaMarkt Arnhem Arnhem Elektronicawinkel

MediaMarkt Arnhem

Velperplein 13

Hans Anders Opticien Arnhem Arnhem Opticien

Hans Anders Opticien Arnhem

Koningstraat 82

ICI PARIS XL Arnhem Verzorging

ICI PARIS XL

Roggestraat 13B

Hilfiger Denim Store Arnhem Mode

Hilfiger Denim Store

Roggestraat 42

Kruidvat Arnhem Drogisterij

Kruidvat

Roggestraat 13

Coolblue XXL Arnhem Elektronicawinkel

Coolblue XXL

Roggestraat 18

Andere Van der Valk restaurants in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Van der Valk nog meer locaties. Naast Van der Valk Hotel Arnhem in Arnhem kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Van der Valk locaties
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim Restaurant
Van der Valk Hotel Leiden Leiden Restaurant
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn Restaurant

Van der Valk Hotel Avifauna

Alphen aan den Rijn

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel Restaurant

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Nieuwerkerk aan den IJssel